Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Redbox

Cytat: TTerrorPropaganda w Marzec 10, 2013, 05:30:05 PM
Cytat: Redbox w Marzec 10, 2013, 04:50:43 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Marzec 10, 2013, 11:12:31 AM
Cytat: Biz0n w Marzec 10, 2013, 02:28:34 AM
Cytat: Arimas w Marzec 10, 2013, 01:38:29 AM
Cytat: TTerrorPropaganda w Marzec 09, 2013, 10:59:01 PM
Cytat: Clovery w Marzec 09, 2013, 02:14:24 PM
Cytat: Arimas w Marzec 09, 2013, 02:07:00 PM
Cytat: Clovery w Marzec 09, 2013, 01:59:34 PM
Cytat: Arimas w Marzec 09, 2013, 12:02:54 AM
Cytat: Clovery w Marzec 08, 2013, 11:50:12 PM
Cytat: Arimas w Marzec 08, 2013, 09:48:06 PM
Cytat: Clovery w Marzec 08, 2013, 09:39:55 PM
Cytat: Kamal w Marzec 08, 2013, 08:44:40 PM
Cytat: kamiil w Marzec 08, 2013, 03:44:55 PM
alarion to alarion  :D

moim zdaniem ten przypadek nadaje sie do leczenia
Cytat: Clovery w Marzec 08, 2013, 05:55:49 PM
^ za poźno na laczenie, nie da się go odratować, ale w sumie to dobrze bo nawet nie warto :D

żarty żartami, ale bez przesady  :dry:

Ale ja napisałam to całkiem serio.
Tak całkiem jeszcze nie dawno przyklaskiwałaś naszemu zakapiorkowi :3

Double standards everywhere  :D

p.s. jak tam ściąganie clienta NA?  8)

I nadal mam takie samo zdanie, nie rozumiem za to, co próbujesz insynuować, podpowiedź?

Nie ściągam ze względu na to, że muszę to sciągnąć ^^
Osoba przyklaskująca komuś takiemu jak zakapior raczej nie ma prawa sugerować, że ktoś taki jak Alarion powinien się leczyć - lub raczej pisać, że już na to za późno ^^

Anyway, leń z Ciebie :P a przydał by się mistic :(

Ale jest różnica między Alarionem idiotą a Zakapiorem trollem ;)
Wiesz, za obrazę idą % :p
Zakapior może i był trollem na początku ale potem to się przerodziło w obsesje

Wiem, ale cóż prawdy oszukać nie można ;)
A Alarion na takie miano pracował cudownie przez te całe 700 stron.
Nawet jako osoba postronna mogę powiedzieć tylko tyle o jego osobie, znaczy, znalazłoby się jeszcze kilka mało pochlebnych słów, ale te były już wiele razy wymieniane wcześniej ;)

Ja tam bym poczytał, takie podsumowanie o alarionie :D,choć muszę się przyznać tak szczerze, ze czasem to aż mi go zal :)
Wiesz Eido, ty tylko potrafisz krytykować alariona z niemal chorą zaciekłością(pod pretekstem naśmiewania się)
A sam jedyne co potrafiłeś to umrzeć na porcie SoA od 1 skilla i potem pisać na forum, że nie każdy ma kompa z NASA.

Generalnie zabawne jest to jak dużo jadu płynie pod jego adresem, choćby z tymi walkami teraz. Nie przypominam sobie, żeby Alarion pisał coś w stylu "Moje party jest naj naj naj" A wy dalej swoje..

I powiedzcie mi, kto jest bardziej smutny:
Alarion który angażuje się w to co robi (hellou, to jest forum o L2, real life w tamtą stronę >>>)
Eido który wchodzi na to forum jedynie żeby trollować i naśmiewać się z innych chociaż sam w cale nie jest od nich lepszy.

/hate on, davaiiii

Alarion ogólnie jest spoko, ale trzeba przyznać, że swoim zachowaniem na własne życzenie zniechęcił tylu ludzi do siebie :D

Heaterzy, zwolennicy i neutralni (jak są) Alariona- wszyscy powinniśmy być zadowoleni- pomyślcie tylko co by było jakby Go nie było? ;)

Arimas no przykro mi, ale nic nie poradzę na wyśmiewanie się z cech ludzkich typu"narcyz". Spójrz tylko na alariona jak wyzywał, innych od randomów, jak się chełpił jaki on to nie jest na pvp, wraz z osobami jak redbox itp. Przyszedł turniej i co się okazało? każdy wie. A co do mnie nie przypominam sobie , żebym uchodził za top pvp gracza. Widzisz ja nie wyśmiewam jak kto gra, czy dobrze czy źle, ja wyśmiewam zachowania poniektórych osób. Przed turniejem osoby te patrzyły na innych z góry, z dumą i pychą w kwestii ogaru. A prawda okazała się troszkę inna, i wyszło na to, ze miałem racje  wyśmiewając takie osoby. Sam musisz przyznać, ze te party które kreowały się na top CP, wytykajac innych od truskawkowych graczy pve, priv graczy etc. Nie różnią się w żaden sposób od nich, ba nawet są gorsi jak turniej pokazał,własnie od tych randomow z których się wyśmiewali przez 780 stron
no patrz człowiek sie nie podzywa tydzien a jaki sławny jest, piszą o nim i piszą, to jest fejm. Boli cie koniu jak tyrany byłeś na pi przezemnie, boli tak cholernie az do dzis. Inaczej nie pisałbys non top o mnie

A jaki tam miałeś nick? Bo na PI tyrało mnie wielu ruskich :) co nie było trudne, by zabić sumonera. Nie doszukuj się niczego specjalnego w tym ze cie wymieniłem, bo cie nawet nie kojarzę z lancera. A zostałeś wymieniony jedynie, ze względu tego co sobą reprezentujesz na forum.

deric masz do tego prawo, wiec pisz sobie co chcesz mnie to nie rusza. I o jakiej ty piszesz krytyce? Ktoś tu krytykuje za klikanie skili z myszki, ze tak robią naby, i tacy ludzie nie maja startu na pvp. Po czym ci sami ludzie, przegrywają na turnieju z klikaczami z myszki. I według ciebie to się nie nadaje do tego, by dworować z kogoś takiego?
no nie wiem co reprezentuje, nie napisałem nigdzie jak twierdzicie że bede perma hero, nie napisałem tez ze mam najlepsze party na serwie. To wszystko wyreowaliscie wy, trolle pt " wchodzę tu dla zbity"

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

TTerrorPropaganda

Cytat: Deric w Marzec 10, 2013, 05:53:51 PM
co ma turniej 7v7 do 'ogaru' pojedynczej osoby?po za tym ja wiem kto u mnie  w pt zawalił przegrane pvp i na pewno nie jest to nikt to pisze na form więc?

nie uważam l2 za gre stricte pvp bo nie każdemu na tym zależy ale jak ktoś daje filmik pvp na którym ciska skille z myszki poczynając od f3 to o czymś to świadczy

Czy ja się tu wypowiadam bezpośrednio o ludziach grających w waszych CP, a nie udzielających się na forum? Chyba nie,wiec twoje słowa są bezsensu. I nie rozumiesz jednego, pisałem to już wcześniej, co mi do tego jak kto gra czy z myszki klika , kierownicy, telefonu....Co innego jeśli chodzi o wypowiadanie się na forum takich osób

Mel

co ma turniej 7v7 do 'ogaru' pojedynczej osoby?po za tym ja wiem kto u mnie  w pt zawalił przegrane pvp i na pewno nie jest to nikt to pisze na form więc?

nie uważam l2 za gre stricte pvp bo nie każdemu na tym zależy ale jak ktoś daje filmik pvp na którym ciska skille z myszki poczynając od f3 to o czymś to świadczy

ciskam skille z myszki lepiej niz 80% twojego klanu na bindach  8)
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Redbox

Cytat: Mel w Marzec 10, 2013, 06:25:16 PM

ja gram na kierownicy, czasami podłaczam gitare

Mel

Cytat: Redbox w Marzec 10, 2013, 06:32:04 PM

tez bym tak robil gdybym byl driverem
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Redbox

Cytat: Mel w Marzec 10, 2013, 06:34:45 PM

drajwer nei drajwer 1 masówka i bach ciach ciach glebogryzarka

Senshi

-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Deric

tu bardziej biłem do patri ;p ale skoro na filmikach ciskasz qf, ue i flasha nieraz na sieg stance to raczej nie  :)

Mel

Cytat: Deric w Marzec 10, 2013, 06:46:21 PM

tu bardziej biłem do patri ;p ale skoro na filmikach ciskasz qf, ue i flasha nieraz na sieg stance to raczej nie  :)

rzucam, kazdemu sie bledy zdarzaja, to odroznia legit gracza od bota, tak czy owak efekt w 80% pvp z bs jest taki sam  :)
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Deric

Ripy

https://4gameforum.com/showthread.php?t=15006

{Amber} score 0

Itemy te same, gdzie w takim razie jest skill i te lata zmarnowane? hahaha hahaha hahaha

Rapid

Cytat: Ripy w Marzec 10, 2013, 08:43:58 PM
https://4gameforum.com/showthread.php?t=15006

{Amber} score 0

Itemy te same, gdzie w takim razie jest skill i te lata zmarnowane? hahaha hahaha hahaha

niestety w amber nie graja juz osoby ktore stanowily trzon grupy :-P

Mel

Cytat: Deric w Marzec 10, 2013, 08:41:09 PM
wmawiaj to sobie dalej ...

nie musze, suche fakty, wystarczylo byc dzis na siege
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Deric

Cytat: Mel w Marzec 10, 2013, 11:11:45 PM
Cytat: Deric w Marzec 10, 2013, 08:41:09 PM
wmawiaj to sobie dalej ...

nie musze, suche fakty, wystarczylo byc dzis na siege
co ma sieg do twojego nieogaru?? może jeszcze chcesz powiedzieć że nas było więcej?

driki

Znowu się ludzie kłócą kto lepszy, przyjdzie turniej dostana wpier**** od randomów i skończy się rumakowanie xD

Arimas

Cytat: driki w Marzec 11, 2013, 12:13:56 AM
Znowu się ludzie kłócą kto lepszy, przyjdzie turniej dostana wpier**** od randomów i skończy się rumakowanie xD
No jak widać w tym topicu nie da się utrzymać poważniejszej dyskusji na więcej jak jedną stronę  8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Mel

Cytat: Redbox w Marzec 10, 2013, 06:35:47 PM
Cytat: Mel w Marzec 10, 2013, 06:34:45 PM

drajwer nei drajwer 1 masówka i bach ciach ciach glebogryzarka

ps miales okazje to pokazac przez 2h siege i jakos ci sie nie udalo

albo pod valakasem, ale tam miales tylko 2 min  :D
Core - 9xMS hero
BlackAngels

asdf1movie

przeglądam forum polaczkowego pl polskiegoPL servidora a tu takie cuś :D
fan klub alariona wszędzie  https://4gameforum.com/pl/showthread.php?t=328&page=4&p=5518&viewfull=1#post5518

nie chodzi o treść postów i tematu tylko o uzytkownika #Riddle

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

JamesDoakes

ciekawe czy temu policja też usunie konto w ciągu 2 dni :D

Redbox

policja policja ale to juz chore, obsesje maja ludzie na pkt alariona ze ho ho

kamiil

dokladnie, dawac kogos zdjecei z jakimis huiami to juz przesada  :bump:

Dyma

Cytat: kamiil w Marzec 11, 2013, 11:39:20 PM
dokladnie, dawac kogos zdjecei z jakimis huiami to juz przesada  :bump:
jak już nawet kamil mówi, że przesada to musi być w ...uj źle ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D