Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Doti

Cytat: Senshi w Grudzień 19, 2013, 03:31:28 PM
Alarion nie gram w tą grę od wczoraj i jak ktoś mi i Turnonowi przerywa (dokładnie 1 healer z RG) 14 razy celke albo mass cleanse jednym d force to przypomina mi się tylko Cardi CP...

Cytat: Alarion w Grudzień 19, 2013, 03:24:45 PM
ale wy żałośni jesteście z tymi programami. Żadne CP od nas tego nie używa, a niektórzy po prostu mają coś takiego jak ręce

Senshi - twój klanowicz ci odpisał więc nie bądź żałosny tylko zacznij używać rąk  :D

Senshi

Doti nie rozumiem jednego co Cię tak bawi w tym wszystkim.
-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

pulozaur

tyle nolifienia hahah i dupa z tego jest zal mi was ludzie teraz przejdziecie na inny nowo powstaly server i  wszystkio od nowa hahah ale jajca

Alarion

to że ty z doomciem squitowałeś, to nie znaczy, że my mamy zamiar.

@Senshi wskaż nick, chętnie się kolesiowi przyjrzę, przy okazji kolejnej rundki Buldożera {Amber} po RG xDD

@Misiek

je** smuty, że hej.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Doti

Cytat: Senshi w Grudzień 19, 2013, 04:21:48 PM
Doti nie rozumiem jednego co Cię tak bawi w tym wszystkim.
Śmieszy mnie fakt, że na niby wyfarmiony serwer (może) przyjdzie kilkunastu lolków ze świeżo zakupionymi postaciami i z tego powodu robi się wielka drama. Jeżeli przyjdą w 200-300 osób to by coś zmieniło - jestem za. Jeżeli zaczną używać programów to reszta też to zrobi. Teraz jest to pewnie 5% a będzie 75. Tak jak na NcWest. Kiedyś po mosie biegało kilka botów pilnowanych przez VVratha czyli BS teraz jest wszędzie w opór. Z jakiego powodu? Innova leje na to. Taki Analion może się przyglądać komu chce i to gówno da. Rangera łatwo wyłapać na oly ale w mass pvp nie używając go samemu niczego nie udowodnisz. Zwłaszcza jak właściciel serwera ma to w dupie.
Swoją drogą oly z rangerami jest wesoła. Szkoda tylko że po updacie będzie tak bardzo obcięta. Tu nie rozumiem polityki żółtych.

Thombstone

Moze oni "Nova" ida na Core z tego powodu:

Cytat
... Z Patchnote Valiance
The rewards have been decreased in hunting zones for Levels 1~85 where the BOT activity is high:
The Giant's Cave
Ketra Orc Outpost
Varka Silenos Barracks
Wall of Argos
Stakato Nest
The Fields of Silence/Whispers
Delusion Chamber
Cruma Tower 1st Level
Plains of the Lizardmen
Frozen Labyrinth
Antharas' Lair
Monastery of Silence 2nd Floor
Forge of the Gods Top Floor

Nie moga bocic tam to zaczna na Core... Chociaz nie wiem jak tam sprawa wyglada po Valiance.

Doti

Przecież na Core po updacie będzie to samo. To jest z oficjalnego PN dla wszystkich serwerów.

montezuma

Cytat: Senshi w Grudzień 19, 2013, 03:31:28 PM
Alarion nie gram w tą grę od wczoraj i jak ktoś mi i Turnonowi przerywa (dokładnie 1 healer z RG) 14 razy celke albo mass cleanse jednym d force to przypomina mi się tylko Cardi CP...

Mogłem tych skili używać tylko na perma cleansie...

Jak powiesz mi że to jest ogar a nie bot to sry...

zRanger na core działał luz parę dni po starcie serwera, i działa nadal
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Doti

I sporo ludzi z tego korzysta...
Właśnie z tego powodu podoba mi się polityka Ruskich- niech mają go wszyscy i zobaczymy.
Na botach w dzisiejszych czasach wyciąga się niewiele ale ranger wyrówna szanse wszystkim.
Nie będę podawał linka... każdy sobie znajdzie :)

Biz0n

Cytat: Doti w Grudzień 19, 2013, 09:34:58 PM
I sporo ludzi z tego korzysta...
Właśnie z tego powodu podoba mi się polityka Ruskich- niech mają go wszyscy i zobaczymy.
Na botach w dzisiejszych czasach wyciąga się niewiele ale ranger wyrówna szanse wszystkim.
Nie będę podawał linka... każdy sobie znajdzie :)

przerabiałem...- gra z tym traci i to sporo- jak na serverze korzysta z tego 1-3 pt to pół biedy, ale jak zacznie z tym latać każde cp w "liczących" się clanach + twoje to odechciewa się grać- w każdym bądź razie ja tak miałem :x
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Shanique

W ogóle co to za przyjemność z gry, gdy tylko siedzisz i patrzysz jak twoja postać lata... żadnych emocji... to już wolę na film jakiś popatrzeć. Nie ma to jak się dobrze powściekać po przegranym pvp lub cieszyć z wygranego własnoręcznie...

Doti próbuje trollować, ale nędzny z niego troller... może powinieneś bota do trolowania ustawić, lepiej by to robił od ciebie.

Mel

Core - 9xMS hero
BlackAngels

kamiil

CytatW ogóle co to za przyjemność z gry, gdy tylko siedzisz i patrzysz jak twoja postać lata... żadnych emocji... to już wolę na film jakiś popatrzeć. Nie ma to jak się dobrze powściekać po przegranym pvp lub cieszyć z wygranego własnoręcznie...

bo tu chodzi o rywalizacje i wygrana wszelkimi srodkami, a nie przyjemnosx z gry,

to samo mozna napisac o sportowcach brioracych doping itp

Alarion

ty chyba doping musisz brać by tak ostro farmić na początku każdego serwera, by w ostatecznym rozrachunku i tak emoquitnąć...

Przeczytaj kamilek siebie raz jeszcze i zastanów się jakie bzdury pie***...

Cat Drama Maker

kamiil

przepraszam zee nei gralem 2h dziennnie

a ty myslisz ze ludzie uzywaja zrangera bo nie potrafia uzywac rąk ??

Shanique

W sumie to masz rację kamiil, jeśli ktoś gra w L2 tylko po to, żeby wygrywać i jest w stanie zrobić wszystko, to będzie grał na zR i bóg jeden wie z czym jeszcze. Nie wszyscy lubią to samo.

Jedni będą sobie pykać, bo lubią ekipę, z którą grają, drudzy nazbierają w swoje pt wszystkich najbardziej nastakowanych graczy, żeby tylko wygrywać wszystko i wszędzie (nie pomijając żadnych wspomagaczy), a trzeci będą botować, bo potrzebują kasy, żeby zapłacić internet :P

PepsiQQ

hahaha ale Tazmany i ekipa muszą mieć zlewę.

Gracze z Core myślą że Mikołaj przedwcześnie przyszedł, a prawda taka że dopiero co się w pełni sfarmili a zaraz będą carpetem wykładać podłogi haha :D

PepsiQQ

postać 98+ wyrwiesz za 250zł, niżej nie kupuj, 95tki to widziałem po 60zł :P Szkoda życia, jakbym ja zaczynał ale akurat dostałem się na CB do ArcheAge'a to bym kupił 99/95+ (500zł spokojnie kupisz ubraną jakoś) a prawda taka, że na wyfarmienie stracisz na to prawie tyle samo pieniędzy, czasu chmarę i quitniesz po drodze bo Ci się farma znudzi. ^^

kamiil

CytatOriginally Posted by Martelx View Post
Listen, zRanger destroyed Lineage in NC West. Most of the people I know including myself would have never wanted ranger to be created. On contrary to popular belief, I wish to play on a server with a better, more active GM base that won't allow such things to exist and promote a healthy environment for legit play for us.

hahaha

PepsiQQ

Cytat: kamiil w Grudzień 20, 2013, 01:25:45 PM
Listen, zRanger destroyed Lineage in NC West. Most of the people I know including myself would have never wanted ranger to be created. On contrary to popular belief, I wish to play on a server with a better, more active GM base that won't allow such things to exist and promote a healthy environment for legit play for us.

hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

He4DSh0t

"Heya, my fellow lineagers!

We're now working on a new algorithm to exterminate the bots that have been around lately. As it is almost impossible to ban them manually quickly enough. Hopes are it will be ready by the end of the year. They are a real pain you-know-where! And I definitely get that you hate them (we do too!). Please be patient, this is going to be over really soon =)"

Ciekawe ile ruskim zajmie obejście nowego algorytmu jeśli taki w ogóle powstanie :P
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

John100

Cytat: kamiil w Grudzień 20, 2013, 01:25:45 PM

hahaha
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

misiek22pl

Cytat: He4DSh0t w Grudzień 20, 2013, 01:58:33 PM
"Heya, my fellow lineagers!

We're now working on a new algorithm to exterminate the bots that have been around lately. As it is almost impossible to ban them manually quickly enough. Hopes are it will be ready by the end of the year. They are a real pain you-know-where! And I definitely get that you hate them (we do too!). Please be patient, this is going to be over really soon =)"

Ciekawe ile ruskim zajmie obejście nowego algorytmu jeśli taki w ogóle powstanie :P

przecież problem botów częściowo rozwiązuje nowy update Vialance :

CytatThe rewards have been decreased in hunting zones for Levels 1~85 where the BOT activity is high:

The Giant's Cave
    Ketra Orc Outpost
    Varka Silenos Barracks
    Wall of Argos
    Stakato Nest
    The Fields of Silence/Whispers
    Delusion Chamber
    Cruma Tower 1st Level
    Plains of the Lizardmen
    Frozen Labyrinth
    Antharas' Lair
    Monastery of Silence 2nd Floor
    Forge of the Gods Top Floor
w sumie  jak nie farmienie adeny na mobach to pewnie zacznie się farmienie kasy na łowieniu , dobrze by było jak by i jeszcze zrangera zablokowali

Alarion

Cytat: PepsiQQ w Grudzień 20, 2013, 12:53:42 PM
hahaha ale Tazmany i ekipa muszą mieć zlewę.

Gracze z Core myślą że Mikołaj przedwcześnie przyszedł, a prawda taka że dopiero co się w pełni sfarmili a zaraz będą carpetem wykładać podłogi haha :D

carpetem będziesz może ty : )
---

no wujowi martelowi dobre poczucie humoru się włączyło xDD

Cat Drama Maker

Dzondzy

Nie wiem skąd podejrzenia że kiedykolwiek Martel używał programów trzecich, dówód jest w mojej sygnie.