Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

nic już nie trzeba wygrywać, wystarczy się zalogować wieczorkiem i zaorać parę zbyt głośno szczekających ludków z enemy z bananem na twarzy : )

A kto chce sobie botować, niech sobie botuje na NCwest dokładając kolejnego bota / bot traina(y) do tych kilku tys. na kazdym serwie xDD Żywych graczy tam i tak jest niewiele, szczególnie na Shilen / magmeld / bartz
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Solar

Cytat: Alarion w Styczeń 21, 2014, 06:19:57 PM
nic już nie trzeba wygrywać, wystarczy się zalogować wieczorkiem i zaorać parę zbyt głośno szczekających ludków z enemy z bananem na twarzy : )

A kto chce sobie botować, niech sobie botuje na NCwest dokładając kolejnego bota / bot traina(y) do tych kilku tys. na kazdym serwie xDD Żywych graczy tam i tak jest niewiele, szczególnie na Shilen / magmeld / bartz
A dlaczego nie można botowac tam gdzie ty grasz?  Dla ciebie ludzie szczekają? To jest smutne.  Polecam psychoterapię i nie żeby Cię obrazić tylko żeby Ci pomóc....

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Alarion

szczekają tylko wybiórce jednostki na tym serwerze, na szczęście zdecydowana większość, to normalni ludzie.

A botland jest na NCwest, tutaj w przeważającej większości grają ludzie którzy mieli dosyć tego syfu z NCwest i zostawmy to tak, by nie psuć ludziom zabawy z gry na ostatnim chyba przyzwoitym serwerze L2 wśród oficjalów. ))))

Cat Drama Maker

Senshi

Alarion nie kłam przecież wszyscy wiedzą, że lecimy na bocie  hahaha

mało tego na słynnym antku dowiedziałem się że nasze party okradają cały klan...
-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

kamiil

alarion gdzie byles pierwsze 3 miesiace na core ??

Alm

Witam. Chciałbym uzyskać poradę od gracza, który pamięta tzw. ,,stare L2". Melancholia gnała mnie już po wielu serwerach a także po wielu innych grach. Zawsze szukałem czegoś, co przyniesie tą samą satysfakcję tj. logujesz się i zadajesz sobie pytanie – co dzisiaj, spoil, drop, kombinujemy jakiś quest, sprawdzamy spoty, RB, a może party xp i później – farma KE np. itd.? Sami wiecie, opcji co robić zawsze było mnóstwo. Moja konkluzja po wielu serwach/grach – 1. nic nie dorówna L2, 2. jak grać w jakąkolwiek grę – to najlepiej na officiajlu bo szkoda tych miesięcy farma jeśli jakiś priv ma paść. Stąd wniosek – optymalne rozwiązanie to L2 Innova Core. ALE – jak to jest z GOD. Gralem ostatnio w Neverwinter, wbiłem 60 lvl i co dalej – hmm – daily Q + Daily instancje i to wszystko. Jak to jest w GOD po 85? Podoba mi się, że muszę się w L2 ,,nauczyć wszystkiego od nowa", ale jeśli to wygląda tak jak w Neverwinter to dziękuję. Czy nowe L2 ma w sobie nadal ten urok co stare?

Alarion

Grałem ze swoim CP i rypałem takiego PvE randoma jak ty na każdym kroku, gdy tylko PR'a nei zdążyłeś spalić, podobnie jak inne party, np. Arimasa. Krótką masz pamięc, PvE masterze ))))

Cat Drama Maker

Arimas

Pierwsze 2 miesiące na Core, so much fun  8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

darkmelody

Cytat: Alarion w Styczeń 23, 2014, 10:21:22 AM
Grałem ze swoim CP i rypałem takiego PvE randoma jak ty na każdym kroku, gdy tylko PR'a nei zdążyłeś spalić, podobnie jak inne party, np. Arimasa. Krótką masz pamięc, PvE masterze ))))
Widzę że e-erekcja nadal trwa?

Alarion

mówisz u ciebie? No cóż, bywa, współczuję ci : /

Cat Drama Maker

Doti

Grałem ze swoim CP i rypałem takiego PvE randoma jak ty na każdym kroku
Jak się nie ma kogo rypać w realu to trzeba sobie radzić inaczej. Ehh parówka, znajdź sobie wreszcie chłopaka...

Alarion

xDDDDD 

szkoda, że randomek botek doti nic nie wie )))

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: Doti w Styczeń 23, 2014, 12:27:47 PM
Grałem ze swoim CP i rypałem takiego PvE randoma jak ty na każdym kroku
Jak się nie ma kogo rypać w realu to trzeba sobie radzić inaczej. Ehh parówka, znajdź sobie wreszcie chłopaka...
czemu tak o parówach gadasz? masz ochotę na jakąs najwyraźniej

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Doti

Spora część serwera wie co ma wspólnego analonik z określeniem "parówa"  :D
Nie będę tu zdradzał gimbusowych tajemnic.

darkmelody

Cytat: Alarion w Styczeń 23, 2014, 11:55:42 AM
Gosciu podniecasz się tym że kogoś ubijałeś czy co jakby to normalnie było dla ciebie najważniejszą rzeczą na świecie.

Alarion

Cat Drama Maker

Dzondzy

Cytat: darkmelody w Styczeń 23, 2014, 06:04:54 PM
Cytat: Alarion w Styczeń 23, 2014, 11:55:42 AM
Gosciu podniecasz się tym że kogoś ubijałeś czy co jakby to normalnie było dla ciebie najważniejszą rzeczą na świecie.

A przepraszam czym ma się podniecać na forum traktującym o grze L2, gdzie chodzi w głównej mierze o PVP?

Doti

Swoimi równie rozgarniętymi przydupaskami którzy tak go bronią  :D

bula

nikt specjalnie alariona nie broni, ludzie raczej przeciwstawiaja sie idiotyzmom ktore ciagle spamujesz, ktore nawet jezeli bylyby prawdziwe, to samo to ze codziennie wchodzac na forum czlowiek widzi twojego posta i nie czytajac go wie co tam sie znajdzie stanowi wystarczajacy impuls zeby odpisac ci ze nie masz racji, ewentualnie zignorowac twoje posty

ale ty pewnie masz super beke ze swojego trollingu, a reszta uzytkownikow tego forum to idioci i na taki marny "trolling" sie nabieraja; i wszystko byloby ok gdyby nie to ze to sa tylko twoje zludzenia

bula

do lindviora, czyli obecnej kroniki na serwerach innovy, jezeli serwer mial niezbyt duza populacje to tak to wlasnie wygladalo, raczej instancje, jakas godzina expa, potem jedna osoba musi spadac, party sie sypie i nie znajdziesz zastepstwa,

teraz wydaje mi sie ze na core przybylo troche swiezej krwi i po 85 oprocz instancji powinno sie znalezc tez i xp party, tym bardziej ze z tego co alarion i inni pisali wynika ze exp "na swiezym powietrzu" wlasnie teraz od lindviora bardziej sie oplaca niz siedzenie w instancjach

nowe l2 ma swoj urok, ani gorszy ani lepszy niz stare, po prostu swoj wlasny, a czy taki urok bedzie ci pasowal musisz sie przekonac sam

pulozaur

Ale z was zal panowie  zarabiam na miesiac 2500 f pracujac 4 dni w tygodni huja robiac i zycie zaczyna mi sie zajebiscie ukladac czuje ze zyje. wezcie !

nobody1

gra nova na core, czy juz zakonczyli kariere, bo cos ucichlo

Alarion

szykują się powoli, póki co wielki cash out na chronos i kupowanei coraz większej itemów i postaci 99 u nas.

Cat Drama Maker