dziwny problem z czarami ofensywnymi-1HIT

Zaczęty przez kebosmen, Marzec 14, 2006, 11:09:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kebosmen

Mam pewien dziwny problem na serwie(la2.arax.md).Jest to problem zwiazany z samą grą. Raz zalogowalem sie i prubuje zabic potwora, ja gram bufferem wiec rootowalem go i potem z bezpiecznej odleglosci waliłem wind'em i ice'm, ku mojemu zaskoczeniu wszystkie czary ofensywne zadawaly tylko 1HIT. :cry: co robić :?:

Z GÓRY DZIĘKI!

GlooM

Buffer to buffer a nie nuker...
O ile nie zwiekszysz i to porzadnie swojego Matk to bedziesz zadawac 1 dmg gdyz skille jakich urzywasz maja maly power.
Do 40 lvla polecam Dagger i Leather armor.

kebosmen

TA...jasne muj MaAt to 177 a def 234 i jeszcze sie buffami podkrecam>>>
i nie rozumiem wczesniej zadawalem duze hity czarami a teraz TYLKO 1HIT
...o co tu biega???

GlooM

o to ze skille maja za maly power a ty masz za malo matk!
im wyzszy lvl moba tym maja lepsze staty a ty nie dajesz rady przebic ich mdefa i maja "resist" na twoje czary.
jestes bufferem jak sam to napisales a nie nukerem...

kebosmen

nie nie nie>>> niezrozumiales... :(  wczesniej juz walczylem z tymi mobami a teraz jest tak jak pisalem. np: hobgoblina wczesniej zabijalem na trzy razy
windem i icem naprzemian... a teraz musze go rootowac i walic wręcz bo wind i ice zadaja tylko 1HIT nawet drain zadaje tylko 1HIT  rozumiesz? :|

Darkdancer

heh pewnie masz zla bron. tez kiedys tak mailem bo milame lvl 30+ i kupilem sobie juz c gradea bron i tez zadawalem  1dmg mysle ze to dla tego  pozdro
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

kebosmen

tochyba o to chodzi bo kupilem sobie crystal staff C grade i od wtedy tak mi sie dzieje...Czy jesli zmienie broń to wszystko wróci do normy? :roll:  :?: bo to byl moj pierwszy item C grade>>>wcześniej mialem ghost staff>>>dzięki

Darkdancer

tak wez po prostu bron odpowiednia do twojego lvlu czyli chyba d grade dal ciebie i bedzie wszystko OK
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

kebosmen

dzieki trudno by sie gralo ze skilami ladujacymi tylko 1hit :angel:
Cytat: Darkdancer------------->>>>>>H5n1 ! <<<<<<---------------
LEPIEJ nie przesadzaj szerzysz panike :oops: , mi sie wcale nie podoba ta choroba!