L2Evoke [IL OFF] Lowrate (5x) - Launching soon!

Zaczęty przez L2Evoke, Październik 06, 2013, 05:13:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szeol

baxu

Gdzie znajde screeny i dowody na ten kwas z klanem Apo? Ma ktos jaks link?
Addicted

Szeol

Były gdzieś na forum servera. No Ufo pocisło, wszyscy quit już dość troche temu :P

lowinterlude

oplaca sie jeszcze tam wbijac? czy juz Klan herosow osiagnal wszystko co sie dalo osiagnac?

alite

lf academy z rewardem bo questow ni chu nie zrobie :D jest w ogóle szansa na tym serverze na to? bo spamuje w giran i nic :/

JohnTravolta

Cytat: alite w Styczeń 08, 2014, 10:46:14 PM
lf academy z rewardem bo questow ni chu nie zrobie :D jest w ogóle szansa na tym serverze na to? bo spamuje w giran i nic :/

Ja myslalem ze ty juz dawno hero :DDDD Ale to widocznie nie dawny alite z NonSense?
Ciekawe ktoz pamieta NonSense..

alite

Cytat: JohnTravolta w Styczeń 09, 2014, 11:38:15 AM
Cytat: alite w Styczeń 08, 2014, 10:46:14 PM

Ja myslalem ze ty juz dawno hero :DDDD Ale to widocznie nie dawny alite z NonSense?
Ciekawe ktoz pamieta NonSense..
:D taaak to ja, ale teraz jestem casual playerem :D chociaż pograł bym znowu jak za dawnych lat ale nie ma z kim : p
still lf academy! :D

Murtag

Cytatoplaca sie jeszcze tam wbijac? czy juz Klan herosow osiagnal wszystko co sie dalo osiagnac?
Zależy czego oczekujesz od servera. Nadal jest sporo do osiągnięcia, chociażby ubicie Tezzy, Antka i Valdka. Tempeści z racji niewielkiego on linu nie są już tak silni (nawet pomimo przewagi sprzętu, która zresztą maleje z każdym dniem), szczególnie w obliczu nowo powstałych alliansów, czego dowodem był ostatni siege Dion, gdzie starły się ze sobą 3 sidy.

Cytatlf academy z rewardem bo questow ni chu nie zrobie
Jeśli nie uda Ci się niczego znaleźć do 40 levela, to napisz do mnie w grze. Może coś poradzimy.

Szeol

3 Side jak 3 side. Mimo podobnego online'u na kilkanaście świeczek w CC nadal ciężko kombinować gdzie UK ma tylko Grimy'iego a my mnie ;d

Kloniasz

Szukam akademii Klanu z nagroda za ukończenie przyszły SE

Riku

Wbijac na serwer! Heh dawno mi sie tak dobrze nie gralo :P
Tylko ostatnio sige nudne xD
Tempesci prawie zameczek stracili, tylko przez dwulicowosc jotka nie stracili :D

Willson

Murtag

Wystarczająco dużo, żeby się po Tempestach przejechać dwukrotnie. ;P Liczb nie jestem w stanie podać, bo miało to miejsce półtora miesiąca temu.

Server nadal prosperuje znakomicie. Odkąd Tempesty się rozpadły, inne klany zwietrzyły okazję i zaczęły próbować swoich sił. Chodzą pogłoski o powstaniu kolejnego sida. Wszystkie epici za wyjątkiem Fryty (oraz Valakasa, który nadal czeka na swojego pogromcę) padają po zaciętych pvp, których wynik nigdy nie jest pewny, a dzięki nowym graczom online cały czas utrzymuje się na podobnym poziomie. Rynek w Giran jest pełen sklepów, a dla tych, którzy lubią udzielać się na forum, codzienna dawka flamu do przeczytania. Narzekać można jedynie na mniejszą aktywność administracji ostatnimi czasy, ale biorąc pod uwagę wszystkie plusy, można przymknąć na to oko.
Nic tylko wbijać. Po czterech miesiącach L2evoke to nadal niekwestionowany No. 1 wśród europejskich serverów Interluda.

Szeol

Cytat: Willson w Luty 17, 2014, 10:50:26 AM
a ile osób liczył te 3 sidy ?:)
A to na takim IL trzeba jakiś zergów? :)  5pt w CC wystarczy
@Murek powinieneś reklamy pisać :D

Willson

ShamaU

Szeol

Cytat: Willson w Luty 18, 2014, 01:25:05 PM
no tak, ale 50/30/10 to nie są 3 sidy :)
Wtedy było jakoś 4pt vs 5pt vs 6pt. Coś takiego.

axac

Szeol czemu niegrasz z kamusem na cleaverze?:D

Szeol

Cytat: axac w Luty 19, 2014, 10:39:13 PM
Szeol czemu niegrasz z kamusem na cleaverze?:D
Kamuś to ciota :D Poza tym pograłem na tym cleaverze godzine z hakiem i nie wytrzymałem :D Wole 2 sided 5pt vs 5pt na niezabugowanym Evoke jak wieksze masówki z lagami na buglandzie :D

Fazik

Witam,
Wraz ze znajomymi mamy zamiar pograć na jakimś low rate servie. Padło na l2evoke. Warto tu zaczynać jeszcze grać? jak z online etc? jak pvp?
Cytat: RazielIII w Październik 17, 2010, 09:58:23 PM
to ja tu jestem worst bd@over l2 servers
finally...
Cytat: hades48 w Październik 30, 2010, 09:50:27 PM
jest sobota i normalni ludzie dzisiaj sie bawia (pija) tak jak ja i jak czytam te twoje wytlumaczenia to z kumplami nie mozemy wytrzymac ze smiechu
ROTFL
Cytat: RazielIII w Październik 31, 2010, 11:32:26 PM
nawet nie wiem kim jestes randomie a piszesz do mnie jakbysmy sie znali od lat, ogarnij morde
Factor z wratha :DDDDD

Szeol

online 900+ co jak na ponad 5 miesięczny IL jest bardzo dobrym wynikiem. Co do pvp to mid klany widać swoje wojenki mają, chwilowo server 1 sided ale już regrupuje się drugi, na siege w weekend spodziewamy się gdzieś 4x vs 4x w CCkach

Fazik

Troche ubogo, zniechcil mnie tak niski online ;P
Cytat: RazielIII w Październik 17, 2010, 09:58:23 PM
to ja tu jestem worst bd@over l2 servers
finally...
Cytat: hades48 w Październik 30, 2010, 09:50:27 PM
jest sobota i normalni ludzie dzisiaj sie bawia (pija) tak jak ja i jak czytam te twoje wytlumaczenia to z kumplami nie mozemy wytrzymac ze smiechu
ROTFL
Cytat: RazielIII w Październik 31, 2010, 11:32:26 PM
nawet nie wiem kim jestes randomie a piszesz do mnie jakbysmy sie znali od lat, ogarnij morde
Factor z wratha :DDDDD