Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matahari

Cytat: Judasz w Listopad 30, 2014, 05:10:50 AM
omg, nawet o 5 rano server full :D

bardziej bym powiedział, że jakaś część ludzi(np. na GK) zostawia konta zalogowane żeby na drugi dzien uniknąć problemów z wejściem na serwer.

Vraghor

retired

Matahari

Cytat: Vraghor w Listopad 28, 2014, 06:18:30 PM
nie mozna, ale jest nieoficjalne zangielszczenie

dobra kto ma dzialacego klikera ktory bedzie logowal bo juz mnie cos trafia ze wisze po godzinie i nie moge wejsc

mouse recorder

http://www.pcworld.pl/ftp/mouse.recorder.html

Nagrywasz tylko sekwencje i ustawiasz ilość powtó"rz"eń.

rimonek

gra ktoś na evie po za mna i jednym polakiem :d

Finwe

Aktuaknie:
Core: Sigel Eva's Templar 96

rimonek

no napewno juz widze tracenie czasu na kolejki :D szkoda hajsu :D

sobek

Nie ma znaczenia jakie serwer, i tak w luty 90% przejdzie na EU :P

Matahari

Cytat: rimonek w Listopad 30, 2014, 09:56:04 PM
no napewno juz widze tracenie czasu na kolejki :D szkoda hajsu :D

mouse clicker i jestes na serwerze w 10 minut...

JamesDoakes

Cytat: sobek w Listopad 30, 2014, 10:25:53 PM
eu gracze to ułamek, może z 1k łącznie z 4 serwerów, poza tym classic jest zbyt hardcorowy dla przeciętnego casuala który kocha grać na privach w interludy. Więc imo szanse, żeby eu serwer przetrwał chociaż kilka miesięcy są nikłe.

Spokojnie

kumpel  dziś wbił na EVE a ja  chyba  jutro wbije  więc  już bedzie  conajmniej  4  polaków na serwie   :P\

Judasz

Co z tym klanem w koncu? duzo ludzi sie zglosilo?

roli

Już wiadomo, że będzie w lutym? Czy tylko sobie wmawiacie, że będzie ;p

Cytat: Judasz w Grudzień 01, 2014, 01:31:53 AM
Co z tym klanem w koncu? duzo ludzi sie zglosilo?
Jest całkiem sporo, 20+ jutro lvl klanu podbijam.

Artt

Od niedzieli dopadły mnie ciągłe dc, kilka-kilkanaście minut po zalogowaniu. Do wczoraj działało wszystko idealnie. Internet mam z UPC. Jakby ktoś miał pomysł jak usunąć ten problem...

Judasz

Tez mam UPC i tez od wczoraj mam dc prawie rowno po 30 min od wejscia do gry  :?

RedWind

Cytat: roli w Grudzień 01, 2014, 02:23:56 AM

Już wiadomo, że będzie w lutym? Czy tylko sobie wmawiacie, że będzie ;p

Teraz to już jest taka trochę zgadywanka\
TurnOn puscił famę że będzie w lutym, a teraz pisze, że w kwietniu :D Rosjanie twierdzą tylko, iż
EU pojawi się "kilka tygodni/miesięcy po RU"  :afro:

PS. Wczoraj wyczyścili połowę tematu  o l2 classic RU, a mi dali bana za rzekome reklamowanie clicker-ów :D to jakiś cyrk

sobek

Cytat: kornes w Listopad 30, 2014, 11:38:12 PM
eu gracze to ułamek, może z 1k łącznie z 4 serwerów, poza tym classic jest zbyt hardcorowy dla przeciętnego casuala który kocha grać na privach w interludy. Więc imo szanse, żeby eu serwer przetrwał chociaż kilka miesięcy są nikłe.

Jak Kamelia nadal pracuje w innova to wszystko jest możliwe, wręcz zakładam eventy na EU exp x3 ($$$).

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Matahari

Na EU wersji będzie pewnie 1 serwer(bo wiecej nie ma sensu otwierać) i online wysoki tylko na początku bo jak 90% amatorów bialego chleba zobaczy co to jest l2 classic to do 20 lvl-a nie dociągnie, a reszta nie przedłuży abonamentu zobaczywszy spadający online =). Dlatego jak się ktoś zastanawia nad dłuższą grą to tylko na rosyjskim. No chyba że zrobią free to play + item shop... Ja liczę, że się uda uzbierac na GK jakieś sensowne CP po 40lvl-u.

Judasz

Jezeli ktos jest zalogowany na GK, prosze o podanie mi IP servera :) (cmd -> 'netstat -n' -> cos jak 109.105.156.x:7777 ) Z gory thx

Artt

Może macie jakiś tajemny sposób na zalogowanie bo mnie powoli zaczyna coś trafiac ... :x a do tego jeszcze ciągłe dc. Od dwóch godzin klikam wspomagając się L2ClassicLoggerem i ani jednego wejścia  :(

Matahari

Cytat: Artt w Grudzień 01, 2014, 06:44:52 PM
Może macie jakiś tajemny sposób na zalogowanie bo mnie powoli zaczyna coś trafiac ... :x a do tego jeszcze ciągłe dc. Od dwóch godzin klikam wspomagając się L2ClassicLoggerem i ani jednego wejścia  :(

może cos z netem masz? bo ja od kiedy gram jeszcze dc nie dostałem na gk. Ja sie loguje programem, który podalem wyżej ale póki masz dc to szkoda sie logowac na gk.

Artt

Na tym necie z UPC w niejedną grę online grałem i też pare lat w L2 i raczej nigdy nie było żadnych problemów. Przecież w zeszłym tygodniu nie miałem ani jednego dc a zaczęły się dopiero w niedzielę.

"Jezeli ktos jest zalogowany na GK, prosze o podanie mi IP servera :) (cmd -> 'netstat -n' -> cos jak 109.105.156.x:7777 ) Z gory thx"
Może to to? : 109.105.156.3
https://4gameforum.ru/showthread.php?t=804407