L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015

Zaczęty przez L2Citadel, Wrzesień 03, 2014, 11:17:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kHRYSTAL

Cytat: Dexter69 w Styczeń 02, 2015, 10:44:48 AM
Cytat: Soulern w Styczeń 01, 2015, 09:21:45 PM
Chyba nigdy nie zrozumiem fenomenu internetowej nienawiści, zwłaszcza w takiej czystej i abstrakcyjnej formie. Może powinniśmy do regulaminu wpisać jakiś jej zakaz... Gandam, jak się nie ogarniesz, to będziesz procentowany do skutku lub do bana.
Bo fajnie jest takiego krysztala trolowac, zeby stal z tym krzyzem i sie produkowal nie moc do kibla wyjsc, naciskajac bez przerwy f5, by sprawdzic czy przypadkiem ktos jeszcze mu nie odpisal. I sie potem denerwuje chlopak i nerwy traci jak sam juz nam przekazal.

przeciez ewidentnie widac ze pisal to jakis pietnastolatek, ciezko sie to czyta

ja odbijam a ty mam nadzieje ze dostaniesz warna za trollowanie/prowokowanie, elo

xRelapse

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 02, 2015, 12:52:41 PM
ja odbijam a ty mam nadzieje ze dostaniesz warda za trollowanie/prowokowanie, elo

@Ile tam klanów ogólnie będzie, potencjalnych "sides"? Tribunal to ściema.

Tabulator

Shiffer.

Świetnie, akurat już po nawałnicy kolosów  :afro:

Dickert

UFF

xRelapse

Na HB to randomy mogą pożegnać się z Noblessem, wątpie, że klany bijące Baiuma będą sobie wpuszczali ludzi, chyba, że OrzełBiały będzie tam topką  hahaha

theone1993

Rysiek926

Chodzę po tym serwerze i przypadkiem zahaczyłem o Luxury w Giran. W tym sklepie od Kamael/Hellbound nie powinny znajdować się B-graty?

ShobuPL

B-grade są dopiero od Gracii part1. Na HB są tylko bronie i zbroje Mid C-grade w luxury.

Rysiek926

Cytat: ShobuPL w Styczeń 03, 2015, 03:40:03 PM
B-grade są dopiero od Gracii part1. Na HB są tylko bronie i zbroje Mid C-grade w luxury.

Okej, dzięki za przypomnienie :)

Gandam

Cytat: Soulern w Styczeń 01, 2015, 09:21:45 PM
Chyba nigdy nie zrozumiem fenomenu internetowej nienawiści, zwłaszcza w takiej czystej i abstrakcyjnej formie. Może powinniśmy do regulaminu wpisać jakiś jej zakaz... Gandam, jak się nie ogarniesz, to będziesz procentowany do skutku lub do bana.
nie badz hipokryta, bylo od groma tematow gdzie wyzywali sie od najgorszych i jakos nie zwracales na to uwagi, a teraz co? przedstawiam swoja opinie, a ty sie zrywasz? Chyba tez masz zamiar tutaj pograc ^^

@
kHRYSTAL
poszukaj moj fanpage tam znajdziesz liste OFF serwerow na ktorych gralem. BTW TAK, to nie jest OFF HB.

//Soulern: Ja reaguję despotycznie i tak samo rzucam banami, resztę ogarniają zieloni i niebiescy, a ich decyzje są wiążące
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Nemezis

Znawca nie jestem HB ale z daleka widac ze to jest Java, moze jest/bedzie dobrze ustawiona ale to dalej Java. Z 2giej strony w obecnych czasach ma to coraz mniejsze znaczenie bo liczy sie Comunity, ale trolowanie Java/off nie ma sesu bo to jest Java a wypali czy nie w sumie nie to nieobchodzi  :D

Stannis

Na ich fb prawie 5k polubień. Zapewne admini po nocach robią fejkowe konta dla sztucznego tłumu  8)
A tak serio to ruski nie pozwolą otworzyć servera z takim zainteresowaniem. Ataki będą trwały tygodniami :)

kHRYSTAL

Cytat: Gandam w Styczeń 03, 2015, 05:28:50 PM
poszukaj moj fanpage tam znajdziesz liste OFF serwerow na ktorych gralem.

tak jak myslalem, nie wymienisz bo nie grales na zadnym i tyle, wybrzydasz javą a sam spędziłeś na tych plikach większość czasu w l2, jak mozna byc takim kurwa hipokryta?

BTW TAK, to nie jest OFF HB.

BTW powtarzasz sie, w kółko to samo piszesz, masz jakis problem z samoocena? 

Cytat: Nemezis w Styczeń 03, 2015, 05:39:22 PM
Znawca nie jestem HB ale z daleka widac ze to jest Java, moze jest/bedzie dobrze ustawiona ale to dalej Java. Z 2giej strony w obecnych czasach ma to coraz mniejsze znaczenie bo liczy sie Comunity, ale trolowanie Java/off nie ma sensu

kazdy jest swiadomy ze w dzisiejszych czasach nie ma szans na serwer z 100% OFF HB, bo takie pliki albo nie istnieja, albo kosztują 50 tys $ tak jak ladnych pare lat temu

ten serwer pochodzi z oficjalnych plikow GRACII FINAL, ktora niewiele sie rozni od HELLBOUNDA, a po 7 miesiacach bety i spedzenia tam troche czasu jestem na 500% pewny ze pliki sa zajebiscie zrobione i serwer bedzie stac na nich bardzo dlugo

a jak kogos boli dupa tak jak gandama to juz nic nie poradze, niech sobie trolluje dalej bo tylko to mu pozostaje, takich forumowych placzkow jak on juz wiele w swoim zyciu widzialem, szkoda ze na serwerze zazwyczaj nie istnieli albo grali gowno

kHRYSTAL

Cytat: Stannis w Styczeń 03, 2015, 05:50:28 PM
Na ich fb prawie 5k polubień. Zapewne admini po nocach robią fejkowe konta dla sztucznego tłumu  8)
A tak serio to ruski nie pozwolą otworzyć servera z takim zainteresowaniem. Ataki będą trwały tygodniami :)

wazne ze jest duze zainteresowanie, a to czy ktos na fejku to polubil to juz malo szczerze mowiac mnie obchodzi

Nemezis

kHRYSTAL
Masz swoja racje ale nie wmowisz mi ze modowane GF to OFF HB, nie mam sie tu zamiaru z nikim spierac czy cos. Ale jest to Java, jak napisalem wczesniej dopracowana ale jednak jawa. Czarne nie jest bialym jak patrzysz z innego pkt widzenia. Serv bedzie ciekawy choc twoja "wojenka" z panem na G troche odstrasza. A smutne jest to ze dluzej jak 2 miechy i tak niepociagnie ten projekt jak kazde l2 w obecnych czasach poza ruskimi. Kolega wyzej dobrze napisal nawet jak jest cos dobrego to ruskie wykoncza b.szybko.

kHRYSTAL

Cytat: Nemezis w Styczeń 03, 2015, 06:15:37 PM
kHRYSTAL
Masz swoja racje ale nie wmowisz mi ze modowane GF to OFF HB, nie mam sie tu zamiaru z nikim spierac czy cos. Ale jest to Java, jak napisalem wczesniej dopracowana ale jednak jawa. Czarne nie jest bialym jak patrzysz z innego pkt widzenia. Serv bedzie ciekawy choc twoja "wojenka" z panem na G troche odstrasza. A smutne jest to ze dluzej jak 2 miechy i tak niepociagnie ten projekt jak kazde l2 w obecnych czasach poza ruskimi. Kolega wyzej dobrze napisal nawet jak jest cos dobrego to ruskie wykoncza b.szybko.

zadalem mu takie samo pytanie ale nie odpowiedzial

jezeli masz 100% offowe pliki gracii final, i zmienisz jedną malutką rzecz, to czy twoim zdaniem dalej będą off czy nazwiesz je już javą?

ps naprawde myslicie ze tych ddosujacych kacapow obchodzi jakis europejski serwer w dodatku hellbound, na ktorym bedzie grac moze z 300+ ruskich? ROFL

Gandam

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 01, 2015, 07:38:17 PM
Cytat: Gandam w Grudzień 31, 2014, 04:37:30 PM
hue hue nerwy puszczaja na nowy rok? xD zbieraj sie lepiej na impreze i wyluzuj synek.
OFF pliki to moze i macie ale GF a nie HB reszta to sny i koszmary waszego admina i tyle  :bump:

pytanko; jak ktos ma pliki off gracii final i zmieni TYLKO I WYLACZNIE timing skilli to czy dalej ma pliki off czy wedlug ciebie jest juz java?

Styczeń 01, 2015, 07:38:17 pm »

@kHRYSTAL
poszukaj moj fanpage tam znajdziesz liste OFF serwerow na ktorych gralem. BTW TAK, to nie jest OFF HB.

Dzisiaj o 05:28:50 pm

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 03, 2015, 06:04:54 PM

BTW powtarzasz sie, w kółko to samo piszesz, masz jakis problem z samoocena?

Dzisiaj o 06:04:54 pm »

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 03, 2015, 06:19:46 PM

zadalem mu takie samo pytanie ale nie odpowiedzial

Tyle odnosnie twojej inteligencji. Idz na forum tego serwera poszukaj ludzi tobie podobnych. No i za duzo cytowania/roboty przy twoich zaprzeczeniach

btw
kolejny przyklad to twoja odpowiedz odnosnie tego co napisal Stanis o FB.
@Nemezis
ja nie uważam ze to java, ale powinienes zaczac uważać na siebie bo masz inne zdanie niz jakis random

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

nie wierze co za kretyn ;d dobra niech bedzie "podobne" zamiast "takie same", przynajmniej ja napisalem ze sie powtarzam a ty przez kilka stron pieprzyles o tym samym

nie wierze ze takie trolle jeszcze istnieja na forach l2

Gandam

powiem ci ze calkiem dobrze mi idzie, zajmujesz wysokie miejsce w moim rankingu ludzi ktorzy juz nigdy nie mieli mi odpisywac  :oops:

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

no tak, myslalem ze dasz sobie juz spokoj, ale widze ze ladnie pracujesz na warna, dobrze ci idzie

Gandam

za odpowiadanie na twoje posty? czy za roznice zdan?  hahaha

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

Cytat: Gandam w Styczeń 03, 2015, 07:01:06 PM
za odpowiadanie na twoje posty? czy za roznice zdan?  hahaha

juz zapomniales o czym pisal Soulern? wedlug ciebie jestem "malo inteligentny" ale ja to odebralem jako ostrzezenie, nie wiem jak ty, yntelygencie

Gandam

poza ostatnimi 3 postami wypowiadam sie zawsze odnosnie serwera, jezeli ja zasluzylem na warma to i ty również ^^

Aeore Healer 97 Lilith