L2Citadel - Hellbound - Live since 01/23/2015

Zaczęty przez L2Citadel, Wrzesień 03, 2014, 11:17:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 12, 2015, 03:59:36 PM
Cytat: bula w Styczeń 12, 2015, 03:37:50 PM
nie ma czegos takiego jak cp/klan ammy'ego, chyba ze zebral ludzi zanim quitnal z classica, on zawsze byl w czyims cp/klanie

masz na mysli meha? od ponad roku graja pod tym samym tagiem i to zazwyczaj on liderowal, cp tez bylo jego, wiec nie rozumiem dokladnie o czym piszesz ;s
hm, ostatnio na rpg nie gral w swoim party ani pod "swoim" tagiem, na dexie tez nie gral poczatkowo w "swoim" party

prawde mowiac ile razy widzialem go na jakims serwerze lub odpalilem jego stream to inna ekipa, no moze czasami na tych ruskich x50 z tymi samymi ludzmi gral

kHRYSTAL

Cytat: bula w Styczeń 12, 2015, 04:25:57 PM
Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 12, 2015, 03:59:36 PM
Cytat: bula w Styczeń 12, 2015, 03:37:50 PM
nie ma czegos takiego jak cp/klan ammy'ego, chyba ze zebral ludzi zanim quitnal z classica, on zawsze byl w czyims cp/klanie

masz na mysli meha? od ponad roku graja pod tym samym tagiem i to zazwyczaj on liderowal, cp tez bylo jego, wiec nie rozumiem dokladnie o czym piszesz ;s
hm, ostatnio na rpg nie gral w swoim party ani pod "swoim" tagiem, na dexie tez nie gral poczatkowo w "swoim" party

prawde mowiac ile razy widzialem go na jakims serwerze lub odpalilem jego stream to inna ekipa, no moze czasami na tych ruskich x50 z tymi samymi ludzmi gral

no faktycznie, na rpgu gral w cp 1stklasa, ale to tylko jeden przypadek (w zasadzie to RioTeR byl cp liderem)

nie wiem o czym jest w ogole mowa skoro meh juz napisal ze bedzie tu grac pod starym tagiem (fking) i ze 'rekrutuje' ruskie cp
http://l2citadel.com/forums/topic/979-hannibal-for-king-bro/

Tabulator

dobo nie uzbierał ludzi ;x znowu tempesty nie będą mili się z kim bić  :beksa:

kHRYSTAL

prawdopodobnie meh zrobi side'a z constem slusha i jego kumplami, a drugim beda tempesty, zreszta nie ma co pier*olic, zobaczymy na starcie

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ecconom

mam problem zassałem pacha i hellbouna z ich strony i nie chce mi się gra uruchomić a żaden błąd nie wyskakuje o co kaman ??

kHRYSTAL

Cytat: Rickert w Styczeń 13, 2015, 02:18:02 AM
To color ma swoj side? Oj sie porobilo :D

na dexie juz mial wiec nie wiem skad to zdziwienie

Cytat: ecconom w Styczeń 13, 2015, 11:00:43 AM
mam problem zassałem pacha i hellbouna z ich strony i nie chce mi się gra uruchomić a żaden błąd nie wyskakuje o co kaman ??

http://l2citadel.com/forums/topic/815-client-does-not-start/

Szeol

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 13, 2015, 11:41:04 AM

na dexie juz mial wiec nie wiem skad to zdziwienie
Na którym? (z czystej ciekawości pytam, żebyś sie znów nie pocił :< )

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kHRYSTAL

Gandam

od dwoch dni nikt nic nie napisal, temat chyba umiera. Czyli jak zwykle mialem racje  :oops:
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

Cytat: Gandam w Styczeń 16, 2015, 06:50:46 PM
od dwoch dni nikt nic nie napisal, temat chyba umiera. Czyli jak zwykle mialem racje  :oops:

z czym miales racje?

Nemezis

Wartosciowych informacji to tu sa moze 2strony reszta to gownoburza, trole ucichly to i nikt sie nie wypowiada.

kHRYSTAL

Cytat: Nemezis w Styczeń 16, 2015, 07:08:44 PM
Wartosciowych informacji to tu sa moze 2strony reszta to gownoburza, trole ucichly to i nikt sie nie wypowiada.

wlasnie napisales do jednego z nich, rofl

Gandam

Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 16, 2015, 07:11:12 PM

hahaha hahaha hahaha hahaha
czy to nie ten okres kiedy gimbaza ma ferie?

Aeore Healer 97 Lilith

Stannis

Tak jest. Inaczej o tej porze już dawno byś spał  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

kHRYSTAL

Cytat: Gandam w Styczeń 16, 2015, 09:18:15 PM
Cytat: kHRYSTAL w Styczeń 16, 2015, 07:11:12 PM

hahaha hahaha hahaha hahaha
czy to nie ten okres kiedy gimbaza ma ferie?

o wilku mowa

swoja droga, nie odpowiedziales mi trollu na ostatnie pytanie

Gandam

Cytat: Stannis w Styczeń 16, 2015, 09:25:34 PM
Tak jest. Inaczej o tej porze już dawno byś spał  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
macie wspólne kredki? 7 emotek  :o masz z tym jakis problem ? :oops:

Aeore Healer 97 Lilith

kHRYSTAL

powiedzial gandam ktory napierdziela po 10 emotek w kazdym poscie

slaby z ciebie ten troll, myslalem ze stac cie na wiecej a tu taki chuj, cieniutko

Gandam

Co wy macie z tym nazywaniem mnie trolem? moze powiniem raportowac takie posty za obrazanie mnie? ty czlopcze miales nie odpisywac juz z 10 stron temu, ale gdyby nie ja to temat bylby juz dawno na 3 stronie  :oops:

Aeore Healer 97 Lilith

Nemezis

Cytat: Gandam w Styczeń 17, 2015, 10:48:54 AM
Co wy macie z tym nazywaniem mnie trolem? moze powiniem raportowac takie posty za obrazanie mnie? ty czlopcze miales nie odpisywac juz z 10 stron temu, ale gdyby nie ja to temat bylby juz dawno na 3 stronie  :oops:
Sad but true... :P

kHRYSTAL

skoro nie jestescie zainteresowani tym serwerem i zyczycie mu jak najgorzej to nie rozumiem po jakiego chuja tutaj caly czas zagladacie i nabijacie posty, zycia nie macie? nudzi wam sie?

przyda wam sie masc za tydzien, oj bedzie dupka bolec jak serwer jednak wypali, co?

perfecT