[L2off] Red VS Blue - IL x? - 02.08.2015

Zaczęty przez Skubany13, Styczeń 06, 2015, 12:58:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nexusetti

Ja gram w Light bishopem ruskich denerwuje :D pierwsze moje spotkanie z ta postacią a ruskich się fajnie nią denerwuje ciągle tylko cyka cyka jak w CSie xD

@volian przyznam pograłem dłużej i są jeszcze necrusy ale z nuków to wszystko, 50% serwa to same łuki jak to w IL :P jeszcze trochę gladów biega, jest tak jak napisał jh0ri.

Co do daggerów to biegają jeszcze jakieś ale przeważnie nie dobiegają do przeciwnika a jak im się uda to walą backstaba w twarz i się kładą.. Są w stanie coś zwojować jak odpala UE ale to tak jakby tank miał jedynie tankować na UD dupa a nie postać :P

Skubany13

OL glad tyrek th deska luki nuki tanki sumonerzy wszystkim tam sie da grac co wy opowiadacie :D

fedur

Nexusetti

Co ty gadasz squbany serwer only Luk, SPS czasem się jakiś glad trafi.

jh0ri

Piękne jest pvp gdy w jednym  z team'ow jest Bp a w drugim go nie ma...
Ogólnie totalna masówka na pvp w złym znaczeniu tego słowa  :?
Тихий!!! Тихий!!!

Nexusetti

Serwer nuda kompletna wbić zrobić a-graty wyjść 99% ruskie community i kompletny brak balansu klas, only LUK,SPS

Skubany13

nexu ale ty jestes przyjebany za przeproszeniem xD
Co wedlug ciebie oznacza brak balansu ?
Bo na tym serwerze jak na zadnym innym jest balans,a to ze biega duzo lukow i nukow to chyba normalka skoro pvp jest 200vs200 na najwiekszych bitkach. To są 2 różne światy biegać solo a w grupie.
a jak kogos nudzi pvp (dla mnie pvp to kwintesencja tej gry) to niech idzie sobie na normalny serwer i siedzi w tym zjebanym fogu albo it potem na stakato i krafci jeżeli wam sie to jeszcze nie znudzilo to gl hf :D
btw nexu widze malo warty na serwie byles albo i jestes ze tak placzesz a co do ruskiego to uprzedzalem na samym starcie.

Jhori taki bishop pada na 2 bomby jak 2-3osoby go stargetuja, gorzej jak trafi sie jakis ogarniety na covie, w dc +6 i trzyma sie z tylu z dobrym range wtedy mozna powiedziec ze jest przejebane
Nie rozumiem co jest zlego w mass pvp jhori, chcesz pobiegac sam to idziesz w miejsca gdzie niema aktualnie potyczek i masz spokoj od ludzi xd

Nexusetti

Dzięki czasem bywam :D
Powiedz mi z której strony ty masz balans? skoro biegają same łuki i spsy to już oznacza że coś jest nie tak z balansem. Taki luk w S-gratach na +0 na tych płatnych premium buffach trzaska ponad 3-4k dmg w A+4(Mówię to na własnym przykładzie) wiec nie wiem czy to jest balans. Tak jak jeszcze na tych farmach 60-70lv idzie spotkać różne klasy tak wyżej ogranicza się tylko do łuka i SPSa czyli coś ten balans jest jednak zachwiany. Tu nie chodzi ze pvp jest głupie czy coś mi się własnie to podoba levelowanie i farmienie po przez zabijanie graczy z przeciwnej nacji, ale też takie pvp się nudne robi kiedy walczysz z jedną i tą samą klasa cały czas. Z tym ruskim community to działa w 2 strony Ruskie to totalne nooby w L2 nic nie ogarniają a ty ino zbierasz kasę z ich głów a jak widzisz co oni robią w pvp to się nawet pośmiać idzie :D Ale problem zaczyna się kiedy chcesz się dogadać a polaków czy ludzi co tam piszą po angielsku zbytnio nie ma.

Skubany13

Nexu skończ gadać głupoty
Niema żadnych premium płatnych bufów nie wiem kto ci bajeczek nawciskał :D
Ja na PR'ze z aq, baiumem i lukiem +3 waliłem po 3k dc roby, po 4k dopiero jak miałem db+5 i to w nielicznych, przeważnie po 3k dopiero z kozackim sprzętem
http://zapodaj.net/48f8b4d502192.bmp.html
Nie wiem co bierzesz ale bierz pół : PP

Devv

Nexusetti

Cytat: Skubany13 w Maj 04, 2015, 12:11:01 AM

Idź do donate shopa stoi w Dion obok Weapon Shop, kręcisz kółkiem na dół i tam masz do kupienia premium buffy za bodajże 150 premium waluty serwera. Nie sądzę żeby gościu w czystym draconiku miał Baiuma więc pewnie coś te buffy dają :D

Skubany13

Tam jest premium bufer a nie bufy. A to możesz zrobić sobie samemu na 2 postaciach i wyexpic suby. Jednak jesteś przyjebany :PP

Kamyl89

Cytat: Skubany13 w Maj 04, 2015, 12:11:01 AM
Nexu skończ gadać głupoty
Ja na PR'ze z aq, baiumem i lukiem +3 waliłem po 3k dc roby, po 4k dopiero jak miałem db+5 i to w nielicznych, przeważnie po 3k dopiero z kozackim sprzętem
http://zapodaj.net/48f8b4d502192.bmp.html
Nie wiem co bierzesz ale bierz pół : PP
Dobra tam rozdziałka widze, PC chyba jeszcze z komunii prezent?

Skubany13

Izurelin

Zrobilem spojla i z zadnego moba nie da sie nic wyspojlowac . Moze ktos wie czy cokolwiek idzie tutaj wyspojlowac .

Izurelin

Gram regularnie w light . Samemu ciezko sie gra ale da sie cos ugrac . Sama cyrylica na czacie . Zapraszam na server . Fajny do odstresowania . Pomoge na start pm Zoska , Wiesiek .

tomick

Witam

Gram tam od kilku dni. Bardzo dopracowany, ciekawy i fajny serwer :) Wciąga :) Szczególnie, gdy ktoś lubi PVP, bo tego nie brakuje :)

Trochę dużo ruskich, nawet częściowo język w grze jest zmieniony na rosyjski (można go zmienić na angielski przez polecenie .lang ).

Zaczynamy z 60 lvlem i mamy dostęp za darmo do itemów C grade, podstawowych matsów i shotów. Ceny są bardzo zaniżone (przykładowo Draconic Bow: ok. 16k, a Dark Crystal Robe set: 1k ). Dobry gracz w ciągu 1-2 dni wyposaży się w pełny A grade. Skompletowanie całego S grade (łącznie z epic biżuterią) zajmie trochę czasu.

Nawet samemu wśród ruskich fajnie się gra, bo domyślnie jest podział na dwie drużyny (niebieskich - dark i zielonych - light).

Na dualboxie można zrobić kilku bufferów i mieć wtedy niemal premium buffy.

Polecam!

daro44

Może mi ktoś nieaktywny użyczyć konto w ramach frywolnej zabawy w pvp? Kurka nie mam za bardzo czasu zeby siedziec i to wszystko składać... jestem pewniakiem w 100% ze nic złego z kontem nie zrobie... jedynie raz na dzien sie zaloguje na pół godzinki po pracy i 4FUN pobawie.

Jakby ktoś miał przerwe w grze czy coś to proszę o pm :) dziękówa.

Grozana

Zalogowałem sie na ten serwer, jest trochę cyrylicy w grze ale da sie przyzwyczaić i oczy za bardzo nie bolą, mam pytanie do grających na tym serwerze, widziałem u NPC od donate ze ma talizmany, da sie je zdobyć bez dotacji ? Gram orczycą i jest całkiem przyjemnie, wbiłem dopiero 63 lv, PVP już trochę miałem i bardzo mi sie podoba ten system red vs blue, nie mogę sie doczekać aż wszyscy zaczną sie mnie bać :)

Skubany13

Na serwerze będzie wipe tak za 2miesiące jak coś :), raz na 4-5 miesięcy jest wipe

Dunlop

Sory ale pier**licie 3 po 3 : )

Zrobilem na tym servie WL'a - kazdy dostawał po dupie bez wyjątku... i to przy średnim, a nawet powiedziałbym słabym sprzęcie.

Skubany13

Skubany13

axac

Skubany siedzicie na tsie ? jak cos podeslij ip tsa to wbije