Nie grajcie na x7

Zaczęty przez Gniewny, Październik 27, 2006, 01:37:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GlooM

Cytat: DevouringOne w Listopad 28, 2006, 02:39:44 PM
Ludzie z DN troche sa wkurzający, ale sporo ludzi i do doswiadczonych wpadło z paradka.
czy ty spekulujesz na na DN same n00by graly?
lol koles nie wiesz co mowisz bo znam co najmniej 100ppl co graly na DN, a ciezar ich wiedzy na temat L2 by cie wbil w ziemie.
na DN grali tez ludzie ktorym znudzil sie retail i chcieli sobie pograc z tymi smiesznymi subami bo daja one poniekad wiekszy fun z gry.
poza tym DN mial serv Luna x1 rate bez update'ow by Drake, ale lepiej wrzucic cale DN do jednego worka nie?

pfffff...

Dev

słuchaj - denerwują mie, bo każdy kto sie mnie pyta o marki jest z DN, każdy kto pyta sie o suby jest z DN ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

LuSeR

Jak mniemam, SSlagow tez nie ma? Jesli tak to witaj Abyss :D...piszcie do LuSeR przydadza sie jacys znajomi;]

Dev

na razie nie radze logować sie bo robią testy i zmieniają hardware na lepszy, więc lagi są w 3 uje :P

LuSeR

Zauwazylem to, sciagnalem system do Abbysa, rejestruje sie wlaczam, a tu lag 3000 xD...niezle, niezle...no niestety, los chcial, zebym nie mogl pograc i zrobic tego PS[;

Tihea

ludzie przenoszac sie z DN na abbys pytali o suby czy marki dlatego ze chca wiedziec na czym stoja. Gram na DN i na abbysie wyladowalem jako jeden z pierwszych  nie poto aby sprawdzic jakie sa suby czy inne tego typu bzdety ale poto by znalezc dobry stabilny serwer. znam takich ludzi co na DN przyszli z retaila, od nich tez tysiace pytan sie sypalo! wiec rownie dobrze moge powiedziec ze retailowcy mnie wkurzaja! ale nie powiem tak! bo karzdy ma swoje przyzwyczajenia i swoj zapas wiedzy. jesli szukasz konkretow to sie pytasz o konkrety (jakie sa suby na abbysie) a jesli szukasz nowosci to pytasz sie o wszystko co nowe (co to off hand pary albo subka DN) nie wiem czy pojmujesz na czym problem polega.
Nigdy nie dyskutój z Debilem, gdyż najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem.

Shiver

Heh, na abbysie jest fajny exploit, na 20lvlu + mozna zbic niezla kase. Ja zrezygnowalem z tego serwera widzac jak to dziala, powodzenia w szukaniu bugow  8)

Antras

Powiem tak Abbys jest fajnym server lagow tam nie ma a jak sa to male server nowy czyli wszyscy zaczynaja od zera do miliardera albo jakos tak... n00bow duzo nie spotkalem oprucz tych co mowia "plax adena aj jem newbie" takich to juz ignoruje ^^ zapraszam
The Abyss x7 | Bishop | Ino | 6x | ZoMoPL |

Nare

Ludzie, przenoscie sie na x3, to co ze ruscy nawalaja w "krzaczkach" xD
Mozna sie przywyknac ;)
Nawet (nieliczna) czesc z nich mowi po angielsku :D ale tylko ta, co ma IQ 60+ :P
Nie no, zartuje, serwer wypas, coraz wiecej obcokrajowcow, ludzi czesto 4500-5000, a nawet wtedy lagi male, warto przejsc na x3.
Pozdro

Gold dragoN

Nie no ja polecam jak najbardziej x7 ... Lagów nie ma, dużo fajnych ludzi. Jakby ktoś czegoś potrzebował to mogę sypnąć troszkę kaski - Necro lvl 48.. Pozdro i wbijać na x7 :)
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Dev

owww ... a ja skonczyłem pierwszego questa na noble, yeeeeaaaah (na 300x oczywiscie :P)

Scroller

To chyba temat o 7x a nie o 300x i Twoich pr0 wyczynach...

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Gneiss

Cytat: DevouringOne w Styczeń 25, 2007, 03:05:32 AM
owww ... a ja skonczyłem pierwszego questa na noble, yeeeeaaaah (na 300x oczywiscie :P)

W innym temacie plujesz się o offtopa , a w drugim sam go robisz ? Lol kto dał Ci moda...

www.supremel2.com

leszczuu

heh nie wiem ja gralem na x7 troche tzn od padniecie eureki i stracilem mojego cardinala :(

no i jakos nie jest tam tak zle no a eventow tera w ogóle nie ma jakos z olimpiadami jakos sie obijaja i nie ma
tera gram na x300 bo x7 mi sie znudzilo :D i ciagle granie healerem troche nudzi

Maślan

Człowieku popatrz na date postu..... miech temu tu był ostatni post a przez ten czas wiele sie zmieniło. Ludzie czytajcie date postów.

AyGo

Cytat: GlooM w Grudzień 02, 2006, 11:43:05 AM
Cytat: DevouringOne w Listopad 28, 2006, 02:39:44 PM
Ludzie z DN troche sa wkurzający, ale sporo ludzi i do doswiadczonych wpadło z paradka.
czy ty spekulujesz na na DN same n00by graly?
lol koles nie wiesz co mowisz bo znam co najmniej 100ppl co graly na DN, a ciezar ich wiedzy na temat L2 by cie wbil w ziemie.
na DN grali tez ludzie ktorym znudzil sie retail i chcieli sobie pograc z tymi smiesznymi subami bo daja one poniekad wiekszy fun z gry.
poza tym DN mial serv Luna x1 rate bez update'ow by Drake, ale lepiej wrzucic cale DN do jednego worka nie?

pfffff...

Ja jestem z DN i wlasnie zaczynam gre tutaj na x7 i co denerwuje Cie to?? Szczerze to mnie j.... co o ludziach z Dragona myslisz bo poznalem tam takich ludzi ze odejsc stamtad szkoda mi bylo tylko dlatego ze mmusialem ich na razie opuscic...
AyGo

Bled

Gniewny

poza tym ze olympiady nie umieja robic i to ze jak ukradniesz komus konto to powiedza ze to wina ofiary to wszystko dobrze:D

Bled

ale ile srednio online i czy sa algi?

eSkel

srednio 1700

ja na lagi nie narzekam

KUba666

1700 to serw jest heavy, ale dobze ze malo miesa bo nie pozapychane expowiska

NightBird

dobra dobra dobra.. prosze o odp na moje pytania ;p ;

- ile srednio gra osob (no 1700??)
- na jakiej maszynie stoi ten X7 serwer
- czy tam tez graja ruski i na czatach pelno cyrylicy ?
- czy są tam lagi ?
- czy są eventy ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

KUba666

1700 to sporwawo sredni bym dal raczej 1400 bo z rana jest po 600 i mniej ludzi, lagi sa czasem, nie wiem czy sa eventy(nie widialem zadnego), gram 2 dni i cyrlicy nie widzialem

eSkel

Bywa i 1900.. limit chyba ostatnio byl 2000 ale od startu supreme gra z 300 os mniej => http://www.fogofwar.eu/?status&server=3

ja lagow nie mam

eventy - siege ? i forum wars

za cyrylice i inne jezyki po za angielskim jest chat ban bodajze na 1200 min

i w sumie wole abyssa w tej chwili niz supreme na ktorego probowalem z 10 razy i nie moglem sie nawet zalogowac (wyjatek jak robilem sobie postac zeby nick zaklepac x] )

Rake

Eskel ten twój biszkopt to z abyssa x7?
[