300x

Zaczęty przez witkosbond, Grudzień 14, 2006, 10:15:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Edyms

Cytat: BaRt w Grudzień 14, 2006, 10:27:45 PM
wg. mnie temat bez sensu.
połowa osób powie,że necro...
ale już tutaj nie gram więc nie wiem dokładnie

A czy to nie jest tak ze jak na abbys x300 najlepszy charakter to necro to np na Dragon Network Infinity tez jest to Necro? Przeciez to ta sama gra. Te same zasady, skille i itemy.

Gneiss

Cytat: Edyms w Grudzień 27, 2006, 09:06:44 PM

A czy to nie jest tak ze jak na abbys x300 najlepszy charakter to necro to np na Dragon Network Infinity tez jest to Necro? Przeciez to ta sama gra. Te same zasady, skille i itemy.

Ehh i tutaj , niestety złe porównanie.

www.supremel2.com

Dev

niestety ale necro, dlatego ze sa scrolle. Tam gdzie sa scrolle tam miota nukerzy ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Yoschi

Ehh najlepsza postacia jest nadal HE ;] ( Jezeli masz full buffy) HE + soul bow + majestic + bd + sws + buff od kota + buffy propheta + chant of victory ma takiego np sps na 1 kryta i poprawke, na full buffie lucznicy wymiataja w c4 ale kazdy o nich zapomnial. Jak nie wierzycie pm do " KO " na x300 moj znajomy pokaze wam jaki dmg zadaje HE na full buffie. 6 k dmg kryt WTF!!!
Abyss x7
nick: BadbCatha
klasa: Soultaker/Spellsinger
lv: 76+/53
Klan: Fahrenheit

Dev

bardzo prosze ... niech zagada do mnie - Brodzisz albo Avenger. Sk go położe bardzo chętnie a potem doprawie soultakerem

buddy

Cytat: Edyms w Grudzień 27, 2006, 09:06:44 PM

tu akurat masz racje... na dragonie troszke sie bawili postaciami(jak zreszta chyba wszystkim^^) i oslabili dzialanie skilli typu transfer pain(oddaje na summona tylko 20% dmg o ile sie nie myle)

ps 6k krytykiem to troche malo... moim destro zadaje ponad 10k z krytyka, tak samo jak nekro;p ...

yoshi a tak btw ktora postac by nie wymiatala na takim buffie?^^ jeszcze o wc i se zapomniales;p

Thaald

Cytat: Yoschi w Grudzień 28, 2006, 03:58:09 PM
Ehh najlepsza postacia jest nadal HE ;] ( Jezeli masz full buffy) HE + soul bow + majestic + bd + sws + buff od kota + buffy propheta + chant of victory ma takiego np sps na 1 kryta i poprawke, na full buffie lucznicy wymiataja w c4 ale kazdy o nich zapomnial. Jak nie wierzycie pm do " KO " na x300 moj znajomy pokaze wam jaki dmg zadaje HE na full buffie. 6 k dmg kryt WTF!!!

Taa ale ciezko znalezc skilled playerow do takiego party...jak mi sie kurna trafia co chwile rusek co daje wszystkie dance albo prophet ktoremu mowie zerk,btb,magic barrier a ten mi daje wszystkie buffy co ma...a swordsingerzy .strasznie malo ich na serwie
Wczoraj mialem full buff(od bd,sws,pp,niestety bez cov i blessing of queen) i w spsa na 78dc robe krytyk za 2,9k(carnage bow+maj light+dye str i dex) patk 2,6k crit rate ok 340

FullMetal Alchemist fan

Dev

thaald jak chcesz kurka dobrego dancera to pisz do mnie na Brodzisz albo Avenger, ja przeskakuje na BD i jedziemy :)

Shiver

Jak masz mocnego kompa (czytaj duzo ramu) to zrob swoich bufferow ;) 1 dzien roboty :)

Yoschi

Cytat: DevouringOne w Grudzień 28, 2006, 04:14:15 PM
bardzo prosze ... niech zagada do mnie - Brodzisz albo Avenger. Sk go położe bardzo chętnie a potem doprawie soultakerem
Lol chyba nie widziales lucznika na full buffie;/ spoko pisz do Banzaiii albo K0(K"zero") to zobaczysz moc lucznika na full buffie. SK? jak lighting strike wejdzie to masz jakies szanse moze 2k w tanka :O fajna sprawa ;]
Lubie sie odstresowac grajac czasami na x300 chcialbym zobaczyc miny tych wszsytkich necro ktorzy zrobili ta postac "bo na forum pisali ze wymiata" a potem flaguja sie na kazdym;] a tu podbiega he 3k,3k necro lezy  XD.
Abyss x7

Shiver

Cytat: Yoschi w Grudzień 30, 2006, 01:20:01 AM
Cytat: DevouringOne w Grudzień 28, 2006, 04:14:15 PM
Lol chyba nie widziales lucznika na full buffie;/ spoko pisz do Banzaiii albo K0(K"zero") to zobaczysz moc lucznika na full buffie. SK? jak lighting strike wejdzie to masz jakies szanse moze 2k w tanka :O fajna sprawa ;]
Lubie sie odstresowac grajac czasami na x300 chcialbym zobaczyc miny tych wszsytkich necro ktorzy zrobili ta postac "bo na forum pisali ze wymiata" a potem flaguja sie na kazdym;] a tu podbiega he 3k,3k necro lezy  XD.

jak zalatwisz mi EE na 72 i blessy od pp to mozemy sobie powalczyc, tez mam sk :] Jak cos to mam swsa 72 i bd 78 na osobnym koncie :)

Dev

zeby wygrac z HE potzeba mi btb, scrolle, resist shock, buff na tarcze i moje jechac ...

Yoschi

Tylko powiedz czym ty go zabijesz jak bedzie na full buffie? (chyba ze ci lighting strike wejdzie) mieczem bedziesz go klepal??? (cp poty szybciej beda odnawiac) z draina?? ;] na full buffie he w maj ma 1200 mdefa :D moze walka bedzie troche trwala ale nikt nie ma szans z full zbuffowanym lucznikiem(ale takim naprawde full)
Abyss x7

buddy

btw k0 to taki krasnal z subklasa?:p wiem zpekowal mnie w !3 osobowej bandzie! nie wiem jakby to bylo, gdybym byl 1vs1, ale szok byl niezly(kras walacy stuna:o)...  wiem jedno: na tym serwie uczciwe pvp moze byc tylko na arenie z odliczaniem na rownych buffach (nie chodzi mi o takie same dla maga i woja)

nie wiem co by bylo gdybym ich probowal zabic(marne szanse tym bardziej, ze mieli ee ktory skaowal mojego summona^^)

Shiver

zdziwilbys sie co potrafi sk na full buffie ;) Jak juz mowilem, zalatw pp i ee na 72+ to mozemy sobie powalczyc :]

Yoschi

Lol wiem jak dobra postacia jest SK widac to po lov ratowych serwerach gdzie full buffy ma sie od swieta, tez od czasow c4 zawsze myslalem ze lucznicy to padaka necromanta spokojnie mozna bylo 4 na raz zabic jak byli na buffach pp. Wszystko sie zmienia kiedy taki lucznik dostaje a grade soul bow + qr majestic light, + pelne buffy prophet sws bD + chant ov victory ktory dodaje zajebistego kopa do kryta+ buff od cat queen ktory tez dodaje takiego kopa. Zobaczcie statystyki takiego lucznika na full buffie prawie 4k patk okolo 1k pdef i ~1200 mdef HE ma  wtedy jakies 8k hp przy -9 co dona. Jak to sie ma w praktyce?? hmm to tak bez buffow od cat queen mam moby na varka footmany etc na 2 kryty, moj kumpel posiada ring of ant queen +20% do cirt power kiedy ten sam mob dostanie odemnie hexa zwija sie po 1 krycie;] mowie tu o mobach 77 lv 2 xhp a zreszta kazdy wie jak jest na varka. NIe mowie tu ze necro albo sk sa do dupy sa to zajebiste postacie ktore takich lucznikow moga jechac jak chca kiedys wystarczyl sws bd i bop zeby lucznik mial cie na 2 kryty teraz panowie z ncsoft troche to urozmaicili mylne wrazenie na tymat lucznikow na c4 pochodzi z lov ratowych pirackich serwerow gdzie albo nikt nie mial full buffow o ktore dla lucznika baaardzo ciezko najczesciej na nowych serwerach a grade to zadkos albo dopiero ludzie zaczynaja sie w a ubierac, tez na c4 mialem inne zdanie o luczniku. Jak nie wierzycie zobaczcie sami, zrobcie sobie na x300 jakiegos archera i pmnijcie do K0 banzaiii albo YoschL wpadniecie do nas dostaniecie full buffy i zobaczycie ze wasze zdanie zmieni sie o 360*

[img=http://img148.imageshack.us/img148/3847/shot00087fs6.jpg]

Nie wiem w czym byla ta postac ktora dostala ae dmg bez hexa robi wrazenie;]
Abyss x7

Dev

mam PR i wcale taki dobry nie jest. Imo wole SR, rzadziej stuny dostaje ... Sprawa zmienia sie gdy dostajesz resist shock ...

Radiell

Nikt niewspomnial o SpSie, tutaj na x300 on totalnie wymiata. CANCEL WTF castuje sie naprawde szybko zdejmuje wiekszosc buffow i co wtedy taki przeciwnik ci zrobi? Najlepiej jak idziesz gdzies i nagle widzisz oflagowanego przeciwnika, wtedy Cancel,Surrender to water, hydro blast, hydro blast hydro blast i tak do smierci. I co taki necro zrobi? zalozmy obydwoje full buffy tzn BD PP SE, wiadomo duzy m def oraz mental shield jest wiec sleepa mozna sobie odpusic wtedy sps szybko cancel i necro jzu gowno zrobi wtedy mu sleepa zabijamy summona a potem jedziemy necro. I Cancel wchodzi na jakies 99%.

buddy

ale wyobraz sobie, ze nekro ma skill o nazwie curse gloom, ktory trpszke obniza obrone do smiesznych wartosci i wtedy silence i koniec z spsem, ale ta metoda nie zawsze wychodzi i ten tematbyl poruszany przeze mnie i devo w kilku tematach(ach te klutnie^^), sam mam na abyssie x3 spsa i nie narzekam, tylko nim musisz miec porzadnego farta ze sleepami etc zeby wygrac... a z nekro jest bardziej pewna wygrana

Shiver

Radiell- cancel ma to do siebie, ze trzeba podejsc dosyc blisko, niestety bardzo czesto juz sie nie ma na to czasu :]

Yoschi- Znam potege lucznika i full buffow i nie trzeba mnie odpowiednio nastawiac :] Wystarczy poogladac sobie filmiki dvp zeby zobaczyc jak nc soft przegina z krytykami ;) Swojego czasu gralem tez na serwerku gdzie dualbox byl dozwolony, a songi i tance trwaly 20 min. Na siege calkowita dominacja HE, SR i TH (staby wchodzily prawie zawsze, bug). Przekonalem sie jakiego kopa daja tance i songi, nie mialem jeszcze okazji przekonac sie jak dzialaja razem z buffkami kotka i CoV/ Prosp of fire. Jedyne doswiadczenia pochodza wlasnie z tych filmow...

Yoschi

Cytat: DevouringOne w Grudzień 30, 2006, 03:04:18 PM
mam PR i wcale taki dobry nie jest. Imo wole SR, rzadziej stuny dostaje ... Sprawa zmienia sie gdy dostajesz resist shock ...
OMG ile razy moge powtarza miales tym pr full buffy?? miales bd sws + pp + chant of victory + buffy od cat queen? i sa w soul bow oczywiscie dye +4 do str +4 dex ( moj PR ma 23 cona:D) Zalatw takie buffy to pogadamy. Fakt cancel ownuje ale jak taki sps jest sflagowany i nie wie kto mu co wsadzi to hmmmm..... :D
Abyss x7

[czesiu]

moim zdaniem wymiata glad.on po 3RD kladzie wszyskih :D:D:D:D :P :P

Dev

no to kruwa yoshi mowie ze bez buffow SR jest lepszy, z buffami PR ...

kaio

Cytat: [czesiu] w Marzec 07, 2007, 01:12:08 PM
moim zdaniem wymiata glad.on po 3RD kladzie wszyskih :D:D:D:D :P :P

To dlaczego Devo bez problemu cie połozy, i na olimpiadzie cos tez Ci nie szło... :o

bula

Moze o C5 czesiowi chodzilo ? :P