OverLord

Zaczęty przez Leszczyq, Marzec 13, 2007, 09:38:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Leszczyq

Mam Pytanie. Chcę zacząc grac na serverze l2DEX 4x i Chciałbym wiedziec czy oplaca sie robic Overlorda?? Czy bedzie ciezko z kasą?? ODP Prosze!!! Aha zapomniałem dodac nigdy niegralem na servier poniżej 10x exp wiec nie wiem czy sobie poradze grając OL'em
>>--->...:::Abyss:::...<---<<

Ov3r/MichaeloAngelo

Bez dobrego klanu nie poradzisz sobie :) Sam tu grami i jezeli masz zamiar grac OLem bez zadnego money makera typu kras to bez olbrzymiego szczescia do full dropow sobie nie poradzisz z kasa.
A samego OLa sie opłaca robic, postac dobra do pvp, szczegolnie mass pvp i olbrzymie przydatna klanom, no i wg mnie ciekawa, sam grałem nia ponad poł roku.

Try! Or die trying...

Leszczyq

To jaka klase bys mi doradził grac tam?? i czy zaoferował bys mi jakas pomoc w grze typu party?
>>--->...:::Abyss:::...<---<<

AyGo

Oczywiscie Phantom SUmmoner!!:) Genialny w expie solo, mało kosztowny w prowadzeniu. Poprostu jest jak to mowia w DECHE:P
AyGo

Siena

... nie wiem co jest takiego w OverLordzie, że kasy mało niby ma, ale ja gram nim ponad pół roku i mi nie brakuje...
...napewno nie jest tak wydajny jak kraś ale przeżyć można, a i odłoży się sporo...
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Solar

Cytat: newmateusz w Marzec 14, 2007, 09:09:34 PM
Oczywiscie Phantom SUmmoner!!:) Genialny w expie solo, mało kosztowny w prowadzeniu. Poprostu jest jak to mowia w DECHE:P
Tak PS jest malo kosztowny w prowadzniu -_-" co tam ze to naj drosza postac w grze:P OL to postac do klanu/ally i mass pvp  :D Da sie olem wyzyc:P od pierwszego do pierwszego:P zwlaszcza biegajac w pt:P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Siena

Cytatzwlaszcza biegajac w pt:P

Dzięki party żeby kupić ssy, musiałem sprzedawać niektóre rzeczy z dropa, więc jakoś mi się nie widzi :P Co z tego, że solo trudno się expi, taki urok tej postaci...

Solar

Cytat: Siena w Marzec 14, 2007, 10:25:15 PM
Cytatzwlaszcza biegajac w pt:P

Dzięki party żeby kupić ssy, musiałem sprzedawać niektóre rzeczy z dropa, więc jakoś mi się nie widzi :P Co z tego, że solo trudno się expi, taki urok tej postaci...
No ba ja grajac PS w niektorych pt tez tak mam ze wychodze na minus ale pt tez trzeba umiec zbalansowac:p

Luna
Franz
Lancer

Ov3r/MichaeloAngelo

Cytat: Siena w Marzec 14, 2007, 09:52:03 PM
... nie wiem co jest takiego w OverLordzie, że kasy mało niby ma, ale ja gram nim ponad pół roku i mi nie brakuje...
...napewno nie jest tak wydajny jak kraś ale przeżyć można, a i odłoży się sporo...
No własnie, pół roku ;)
Cytat: Leszczyq w Marzec 13, 2007, 09:49:36 PM
To jaka klase bys mi doradził grac tam?? i czy zaoferował bys mi jakas pomoc w grze typu party?
Wole niczego nie polecac, kazda postac ma swoj urok, wybierz to co CI najbardziej pasuje.
A co do party to raczej nie da rady czegos takiego zrobic... nie ma to jak wojna z połową serwa  :D

Try! Or die trying...

Siena

Cytat
Cytat
No własnie, pół roku Wink

Nie zrozumiałem. Co miałeś na myśli?

Marc1n

Na ratach 1x OL klanowy miał b-grade na 52 całe... gdzie są te problemy z kasą, heh :?:
HATE ME MOAR!

AyGo

Cytat: Solar w Marzec 14, 2007, 10:21:07 PM
Tak PS jest malo kosztowny w prowadzniu -_-" co tam ze to naj drosza postac w grze:P OL to postac do klanu/ally i mass pvp  :D Da sie olem wyzyc:P od pierwszego do pierwszego:P zwlaszcza biegajac w pt:P
Najdrozsza lol? :o :shock:
Nie wiem jaki masz problem ze zdobywanie mkrysztalow D grade i z kupieniem SS u NPC za grosze no ale ... Ja moge powiedziec po pol roku grania nim ze bardzo swobodnie mozna bylo sie dorobic itemow... Ale skoro ty masz z tym problem to okej...
AyGo

mik0s

@marcin, sam się ol tego nie dorobił tylko klan mu zafundował taki osprzęt.
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

Siena

Cytat: mik0s w Marzec 15, 2007, 05:48:27 PM

Ja OLem na 52 już miałem duale b grade, na 58lvlu - doom set, na 62lvl - AoBA... składałem SAM. Wcale nie jest trudno...

Solar

Cytat: newmateusz w Marzec 15, 2007, 05:41:37 PM
Cytat: Solar w Marzec 14, 2007, 10:21:07 PM
Najdrozsza lol? :o :shock:
Nie wiem jaki masz problem ze zdobywanie mkrysztalow D grade i z kupieniem SS u NPC za grosze no ale ... Ja moge powiedziec po pol roku grania nim ze bardzo swobodnie mozna bylo sie dorobic itemow... Ale skoro ty masz z tym problem to okej...
No wiesz ja nie tylko kupuje ssy dla summona ale tez dla siebie (zwlaszcza jak siedze w katach) tak samo zdaza mi sie kupywac cc i jedyne czego mi zostaje duzo to mastow ktorych nie sprzedaje bo ciulam sprzet sobie i klanowi. Ale to temat o olu nie o psie nie robmy spamu

Luna
Franz
Lancer

Ov3r/MichaeloAngelo

Cytat: Siena w Marzec 15, 2007, 06:53:55 PM
Cytat: mik0s w Marzec 15, 2007, 05:48:27 PM

Ja OLem na 52 już miałem duale b grade, na 58lvlu - doom set, na 62lvl - AoBA... składałem SAM. Wcale nie jest trudno...
Ja po miechuu grania PS'em mialem full B, a Ty mi tu ze pol roku xD, a co do tych dualkow, jakie to dualki :P ? Delu*Delu  :D ?

Try! Or die trying...