Swordsinger [SWS]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:33:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

A BD zadnego tanca nie dostal...bezses...

Marc1n

No ale miał wcześniej Meduse, a SwS nic na ten styl nie miał, aż dostał :)
HATE ME MOAR!

Ryltar

Ja wiem ze dostal ale BD a raczej SD powinien dostac jakiegos dance buffujacego.Nie wiem na np.zmiane obrazen z normal na darkness czy cos tam...

Marc1n

Pisz petycje, bo to ostra drama, że nie dostał :D
HATE ME MOAR!

Dev

No i teraz sws zrobi sie ownerem magow ;)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Marc1n

HATE ME MOAR!

Elune

Przepraszam że powtarzam bla bla pytanie...
Czyli do pt lepiej mieć BW, skoro jest np tank?

I jakie dye wziąć skoro wezme te BW ziwększające atak... to już iść za ciosem i jeszcze zwiększyć... byle potem nie być muchą co pada po ciosie xP
Azure - Celesta - Sarol SR
Rutail - Lancer - Boniek BH

Dev

dla SWS BW heavy i 2h/1h sword + focus :) Na male wyglada kijowo ale na female nie jest tak zle :)

Marc1n

HATE ME MOAR!

echoes

qzwha jakie wy macie sprzety,ja na 73 lev w b latam bez widokow na a xD a tak na serio,pogratuluj mu,ja osobiscie nie wyobrazam sobie tankowania wysokolevelowych bossow bez songow (tzn wyobrazam sobie,ale to utrudnia sprawe,zwlaszcza ze ostatnio tankuje wszystkie subkowe bossy w toi dla kolegow z ally,na razie jeszcze poza baiumem xD)

Marc1n

Aha, podkręślę, że sprzęt dobrał m.in wg. moich rad, ahahaha :P
HATE ME MOAR!

coshoo

Cytat: echoes w Marzec 29, 2007, 11:10:14 AM
qzwha jakie wy macie sprzety,ja na 73 lev w b latam bez widokow na a xD

Widzisz to jedna z różnic priv retail (nie biore pod uwagę high rate), każdy kto się w miarę ogarnia na retailu od 52 lata w B od 61 lata w A itd.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

echoes

eee tam nie sprzet najwazniejszy,tylko dobra zabawa :) chociaz fajnie byloby miec nm i dark legiona,problemem na epi jest to ze nie kupisz top a broni czy zbroi bo jest ich stanowczo za malo :) sadze ze na innych privach wyglada to inaczej,tzn starszych od epi (ktore liczy sobie troche ponad pol roku)... a co do retka,to zdecydowalbym sie na niego nie dlatego ze chcialbym szybko ajkis sprzet ale ze wzgledu na to ze napewno znalazlbym kogos kto nauczylby mnie w pelni wykorzystywac mojego temple knighta ;]
a co do sws'a... nasz ally'iancowy sws (lev 75 zdaje sie) lata z dualami dama i na razie bw heavy,i tez niezle sobie radzi :P

Dev

można wiedzieć jaki  SA ? ;>

Marc1n

SwS z Dualami, hmm...
Dragon Slayer na razie bez SA...będzie Health jak sądze :)
HATE ME MOAR!

Dev

ja zawsze brałem do sws focus, no ale można brać health żeby zmaksilizować jeden z songów :) Dye pewnie +con-str ? :)

Edit: duale są fe, już lepszy dagger, no ale tego nie polecam. Głownie nosiłem 2h i bow ;)

Marc1n

Z Dualami nie działa mastery, z daggerem też...
Dragon Slayer nie ma Focusa niestety, albo stety...
-STR/+DEX
HATE ME MOAR!

echoes

nie moj biznes :P sam se zlozyl oba damasze i je polaczyl,nie moja rybka dlaczego akurat duale :D mowiac szczerze bije mnie (tk) tak samo mocno tymi dualami (na songach) jak ja jego na selfbuffkach,dzis go poprosze o pvp i zobaczymy ktory lepszy (to tak apropos tego co napisales devouring o tym ze w pvp sws lepszy od tk :P )

Dev

no to mowie ze tego nie polecam bo do tego nie ma mastery :P
Akurat focus ftw, cały czas kryty :)

Echoes - sws ma lepsze mozliwosci ofensywne ;) Dobry SWS powinien dać rade TK, zresztą ja zjadlem DA bez panterki no i gladzika ;)

Bled

sword/blunt mastery daje tez boosta do 2h sworada?

coshoo

Cytat: Bled w Marzec 29, 2007, 08:12:21 PM
sword/blunt mastery daje tez boosta do 2h sworada?

Tak
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Marc1n

Glad chyba był głupi, DA w sumie może, ale też wątpie. Jest jedno pewne, jak sie uprze TK to go nie zabijesz, chociazbyś się miał zesrać za przeproszeniem :P Ale ogólnie SwSik zły nie jest jak już nie raz pisałem. Mnie spokojnie zatłucze jak 90% blowów nie wejdzie conajmniej. Szybciutki mnie zbija...
HATE ME MOAR!

Dev

zalezy. odpalisz UE to zdazysz go zadzgac zanim sie skonczy :) (o ile blowy siada ;))

echoes

no wlasnie a mnie aw nie pojedzie chocby sie ze...zloscil :P ja tez jade glada...walczylem dzis z sws-em..krwi mi napsul ale wygralem...tylko prze te cholerne songi ma od kopa hp i mase krytykow...skoro tank>melee to jak support moze pokonac tanka?bd klade jak chce ;] nawet na selfach...coz jak bede mial 10 pvp z roznymi sws-ami to sie wypowiem ponownie,na razie mam tylko 2 roznych na koncie (btw ten ktory dzis ze mna przegral ma 2 levele wiecej :P ),., sws mnie nawet krytami mizia :)

Bled

Cytat: DevouringOne w Marzec 29, 2007, 11:00:45 PM
zalezy. odpalisz UE to zdazysz go zadzgac zanim sie skonczy :) (o ile blowy siada ;))
no ja w takiej sytuacji bym walnol shackle i entagle i nie dal mu dojsc do mnie.