Glad vs TH

Zaczęty przez casper, Luty 12, 2007, 06:31:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

eXtreme^

Silver Ranger FTW!:D

Ryltar

CytatGlad to noob

Sure jak od C5 90% to oni i jest silny to n00b wczesniej tak bylo z TH.Poprostu jest duzo ludzi ktorzy nie graja postaciami bo ownuja tylko dlatego ze je kochaja i sie na nich znaja bo jak zrobili 800 postaci tego samego typu.

eXtreme^

gladem sie fajnie gra ze wzgledu na duale podobala mi sie ta postac;]

Slomek

Glad w C5 ownuje. nie zuzywa teraz calego focus. Damy sobie focus 7 razy uzyjemy TSS i zostanie nam jeszcze 4 focus na inny skill. I kto tu ownuje, TH ??. Teraz to Glad wkoncu zostal zrobiony do PvP tak jak powinno byc od poczatku
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

eXtreme^

na c5 nie ma lepszej postaci niz th no moze sr;]

Dev

a ja powiem ze Glad. Skile nie zzeraja calego ladowania. Glad>TH. Powiedzialbym ze TH to najgorszy dagger. Dzisiaj ja grając AW pojechalkemadventurera bo go spowolnilem, dalem hexa, pb i drainowałem + łuk ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Nerash

eee tam brodzisz :P to nie lepiej zrobic sobie PR?? XD

Kretek

Gwarantuje że jak sie umie grać th to wygra. Stun z bluffa trwa pawie tyle samo co ten skill sie odnawia i jeszcze do tego odznacza cel. Podczas podbiegania raczej duzo hitów sie nie dostanie, czary gladiatora którymi może być z daleka maja mały zasięg , więc dash th jest w moment koło przeciwnika.

bula

Jak juz to nie TH wygra tylko Adventurer...stun z bluffa nie zawsze wchodzi...doswiadczonemu graczowi na 1 moze 2 sekundy zdejmiesz target bo bedzie on na to przygotowany...nawet jak ci calego CP i 1/4 hp z odleglosci nie zdazy zabrac to moze ci wejsc crit z TSS'a z 5k i gf....w C4 adventurer ma jakies szanse z duelistem, ale TH z gladem raczej male....

"Jak sie umie grac"...a skad masz pewnosc ze gladem bedzie gral newbie?

rbT

Teon
Demolition/Vendetta

rbT - SoulTaker 76+
CasHaLot - warsmith 4x
RaMi - SE 6x (boxed)

rbT/sid_/sidOo

Dev

HAHAxD

Cytat: DevouringOne w Kwiecień 28, 2007, 08:51:46 PM
SK>glad :D ^^

:shock:

pro: adventurer ma szanse z gladem tylko z AS+haste i moze jechac glada switchem i trickiem to nawet cp mu nie spadnie :)

naab: padnie w 3 sekudny
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Cytat: Zarean w Wrzesień 15, 2007, 10:29:48 AM
Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

bula

ta jasne CP mu nie spadnie....z odleglosci blaster za 1.5k potem rage ze 3 razy po 300-400, jak Adv podejdzie to poczekac az bluffa walnie(nawet niech wsadzi seryjke blowow) a potem TSS za jakies 2.5k i ile HP Adv zostanie?

A co do tricka i switcha przed pvp glad zrobi sobie macro z targetem na Adv i wcale dagger nie musi wygrac... yhm a switch i trick maja reuse 1 sekunde...
A w C5 Adv moze nawet w ogóle podejsc nie zdazy...

Dev

Największe szanse ma GH. Daje na wstepie power brake i hex, podbiega, bluff i laduje. Powinien spokojnie z jego damage załadowac staba za 2500. lethial za 3000. Deadly za 1500 (przeciwnik powinien juz wyjsc z bluffa jesli nie siadl stun), kończy mortalem. Wystarczy mu tylko szczęście w blowach.