Najciekawsza klasa

Zaczęty przez tensai, Styczeń 18, 2007, 07:10:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

CytatBym sie musial nazywac Narayan
, wystarczy, żę nazywasz się Ryltar :P
A czemu Narayan miałby rolować, hehe :D :?:
Dzięki echoes :)
HATE ME MOAR!

Mosar

Ogólnie najciekawsze dla mnie są Dark Elfy, ale mi się też podobają niektóre postacie z Normal Elfów... Silver Ranger (na PVP może niezłe comba walić), a jeszcze ciekawy jest Elemental Summoner - takie nietypowy (razem z PS).
Siekiera, motyka, morda priesta, Mosar sobie zwalił questa.<br /><br />Mosarioos Silver Ranger 76+ lvl

Lookas84

Ja chcialbym wrocic do tematu:SK czy BD.Pytalem wczesniej o pare rzeczy...w miedzyczasie poczytalem i wiem juz troszke wiecej.Wiadomo ze DE sa bardzo klimatycznymi postaciami.Ja teraz skupiam sie na SK i BD.Wiem ze SK jest w miare dobry PVE i PVP tez niezle sobie radzi.Nurtuje mnie tylko BD w tym temacie.BD PVE z tego co wiem solo da rade do ok 60 lvl ale pt u niego jest podstawa.Czytalem wiele watkow na temat PVP Bladedancerem ale zaden nie sprawil ze dowiedzialem sie tego czego chcialem.Mam wiec pytanie...przypuscmy ze dobrze opanuje BD i bede o tej klasie wiedzial sporo...czy BD w PVP cos zwojuje i z kim??Jedni pisza ze np. z tankami nie ma szans.Z kolei zaraz ktos inny pisze ze jedzie wszystkich tankow oprocz SK...pozniej ktos pisze ze i SK mloci az mu sie duale w lapach jaraja:P Wiec jak to jest??

Dev

dasz rade łuczników i sztyleciarzy ..
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Lookas84

Magow i tankow rozumiem ze sobie darowac lepiej.Z bufferami i healerami to chyba BD powinien dac rade.A z wojami jak??Podobno da sie glada uwalic.

bula

CytatPodobno da sie glada uwalic.

Bardzo male szanse, tak samo z Warlordem ...

Ryltar

Cytat, wystarczy, żę nazywasz się Ryltar Razz
A czemu Narayan miałby rolować, hehe Very Happy Question

Z tego samego powodu co ja...

Solar

Co wy tam wiecie PS to boska postac :) bije te wasze sk :P i nekro. Jedyna postac na ktora trzeba poswiecic duzo czasu ktory owocuje po 76lvlu:P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Dev

CytatJedyna postac na ktora trzeba poswiecic duzo czasu ktory owocuje po 76lvlu:P

SK tez trzeba poswiecic duzo czasu, no i na 3rd dosytaje pro ownerskie skile xD

Marc1n

CytatZ tego samego powodu co ja...
Melee DD biorą w party, a tanka nie i to jest różnica.
HATE ME MOAR!

Siena

SK można przecież zrobić na build melee DD :]
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Marc1n

...a z AW nukera... bezsens robić z Tanka DD... chyba, że dla samego faktu takiej możliwości. Sprawa wygląda tak, że jak brać tanka to normalnie ubranego i tak biorą(NM/DC), zobaczą, że jakiś dziwny jest to nawet nie zechce im się poświecać. Taką sytuacje miałem w party jak przyszedł SK w Maju...jak powiedział, że zrobił sobie +5STR to zyczyli mu miłego solowania i /dismiss :)
HATE ME MOAR!

Ryltar

CytatMelee DD biorą w party, a tanka nie i to jest różnica.

To tylko u was sa tacy ludzie...

O Baium!!! Kogo wezmiemy do PT?

moze 7 Daggerow i 2 EE? kk1111!

Cytat..a z AW nukera... bezsens robić z Tanka DD... chyba, że dla samego faktu takiej możliwości. Sprawa wygląda tak, że jak brać tanka to normalnie ubranego i tak biorą(NM/DC), zobaczą, że jakiś dziwny jest to nawet nie zechce im się poświecać. Taką sytuacje miałem w party jak przyszedł SK w Maju...jak powiedział, że zrobił sobie +5STR to zyczyli mu miłego solowania i /dismiss

Pewnie przeciez nawet nie wiesz jak typ tankuje ale co tam przeciez musisz miec +45707CON zeby byc tankiem...

Marc1n

CytatTo tylko u was sa tacy ludzie...

O Baium!!! Kogo wezmiemy do PT?

moze 7 Daggerow i 2 EE? kk1111!
A Baiuma, jako, że jest głupi tankuje TH u nas...
CytatPewnie przeciez nawet nie wiesz jak typ tankuje ale co tam przeciez musisz miec +45707CON zeby byc tankiem...
, niech ma -10CON i wyłapuje Stuna coraz i pada całe PT. Od zadawania DMG jest DEX/STR, a od tankowania CON. Fakt, że nie bezpośrednio, ale można dać taką zależnośc. Więc niech DD zajmą się DMG, a Ty jako SK tym, żebym im nic krzywdy nie robiło
HATE ME MOAR!

Dev

Marc1n

Wiesz że Resisty z setów działają tylko w PvP :?: Potwierdzone i udowodnione w testach... Maj Light Armor+Resist Shock, 20 minut na DVC - 24 stuny, DC light i bez resist shocka - 23 stuny. Już nie wierze, że taka granica błedu jest i przypadkowości...
HATE ME MOAR!

Ryltar

Nieee lepiej sobie wziąć -9 str +5 con i + 4 dex i extra szybko grindowac...

Marc1n

A wcześniej zagadać z jakimś BD z niskim levelem, WC ze średnim i gladem z bylejakim, że chcesz z nimi zrobić Constant. W Cata zamiatalibyście równo i wszystko byłoby zabalansowane.
HATE ME MOAR!

Ryltar

Ta juz widze jak z SK robie TK GG w takim razie...A jak nie wierzysz ze SK na DD build moze dobrze tankowac/walczyc to zagadaj sobie do Spes,foodstamp i jakis jeszcze jeden byl ST.

Dev

i nazywa sie devo ale juz tego nie używa ;P

Ryltar

Cytat: DevouringOne w Czerwiec 03, 2007, 12:19:59 PM
i nazywa sie devo ale juz tego nie używa ;P

Nie znam,pewnie jakis n00b z priva.

Marc1n

Cytatto zagadaj sobie do Spes,foodstamp
A co mnie mogą obchodzić jakieś łepki co robią z siebie góru :?: Nie są znani po za świadkiem fanów SK, mało tego, ich teorie jakoś się nie przebiły i mało ludzi ich popiera. Gra dalej tyle możliwości, że nawet najbardziej debilne buildy ktoś będzie używał, wiadomo... BTW: Podniecają Ryltar Ciebie nicki jakiś SK/ST z offa, bo naprawde arcy-często przytaczasz, że ten to, a ten tamto... :?:
HATE ME MOAR!

Dev

marcin błagam cie nie teoretyzuj ...

Fenrirus

tank jest od tankowania, a nie od zadawania dmg po co robic z niego na sile dd jak i tak nim nigdy nie bedzie. Robisz tanka na dd to wybierasz solowanie, robisz na tanka masz wieksza szanse na party i expisz 5x szybciej.
Co do tej twojej teorii ze sety dzialaja tylko do pvp, to by wiele wyjasnialo np to ze ol w dc set dostaje w loa paraliz rownie czesto jak wszyscy

Zeby nie bylo mam takie same zdanie na temat tankow co Marcin, wiem jaka jest sytuacja na off, tankow jest naprawde bardzo malo, jesli klan potrzebuje bic rb to wola jakiegos na high lvl i to on tankuje my w klanie nie mamy zadnego i jakos nikt sie nie kwapi zeby zrobic, expi sie bardzo wolno, nawet na dd build tank zadaje smieszne obrazenia, bijesz mobka 20 sekund i dostajesz raptem 0.05% na 60 lvl, jak party szuka tanka to znaczy ze jest im potrzebny ktos kto bedzie przyjmowal obrazenia a nie je zadawal, wiec dd build sie nie sprawdza, bo jak ktos zobaczy ze jestes w majestic to cie wyrzuca i poszukaja nastepnego, jesli party bedzie slabe nie bedziesz dawal rady tankowac to albo cie wywala albo cale party sie rozpadnie, no bo po co biegac w party, ktore jest slabe i zle ci sie gra, masz tyle dd do wyboru po co sie na tanka uparles jak chcesz zadawac dmg

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Ryltar

CytatNie są znani po za świadkiem fanów SK, mało tego, ich teorie jakoś się nie przebiły i mało ludzi ich popiera.

Taaa napewno malo ludzi ich zna...nie przebily? Sporo tankow uzywa DD build a dobrze tankuja.

CytatBTW: Podniecają Ryltar Ciebie nicki jakiś SK/ST z offa, bo naprawde arcy-często przytaczasz, że ten to, a ten tamto...

Nie bede kurwa zgadywal jaki build jest najlepszy.Build dla Banish Seraph jest dobry i szybki exp solo ew duo z innym SK/DA to nie bedziesz mi pierdolil ze nie jest skuteczny i dobry mimo ze duzo DA/SK go zachwala.

Cytatexpi sie bardzo wolno, nawet na dd build tank zadaje smieszne obrazenia, bijesz mobka 20 sekund i dostajesz raptem 0.05% na 60 lvl

To dziwne bo ja na czystym SK na 58 dostaje 0,20% z mobow mimo rate x2.

Cytatjak party szuka tanka to znaczy ze jest im potrzebny ktos kto bedzie przyjmowal obrazenia a nie je zadawal

Z tym ze party ktore ma tanka ktory zadaje wiekszy dmg bedzie szybciej zabijac.

Cytatwiec dd build sie nie sprawdza, bo jak ktos zobaczy ze jestes w majestic to cie wyrzuca i poszukaja nastepnego
Cytattankow jest naprawde bardzo malo

To jak jest malo tankow to jeszcze wybrzydzaja rozumiem?