Flame o botowaniu

Zaczęty przez arbiter_elegantiarum, Luty 19, 2007, 02:44:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

Ja powiem tak. Większość ludzi co tutaj się o botowaniu wypowiada Retaila na oczy nie widziała człowieku i mogą sobie gadać. A jak tacy wielcy zwolennicy boterów jesteście, to już napewno wiem, że czym sami nie macie się chwalić, bo wszystko co osiągneliści, osiągnął kolega L2walker.
Co na privach, hmm, sądze, że nic takiego, bo nie uważam wymiernego chwalenia się privami. Na każdy, co innego było zbugowane. Na DEX chyba 2gi A-grade SET i 1,2kkk kasy(Leathien potwierdzić może, bo sam widział). Konto troche warte. No ale dla mnie to jest LOL, bo to Priv i nie ma się kompletnie czym chwalić.
Tak samo jak osiągnięciem czegoś na offie dzięki botom, daimy Daimos'a i to, że chwali się, że niedługo wybotuje 78/78. Jest cool. Tylko czy to jego właśne osiągnięcie :?:
HATE ME MOAR!

Leathien

Zwolenicy botow na privach osiagneli praktycznie wszystko tak?:> Mozesz podac jakis przyklad Pavel i Arthas moze?;] n/c
Abyss x7
Leathien: MS-78/Soutaker76---Hero
Franz:
Fr0sti: WS+40 :P

Beatronix

<sciana> dobra ja nic nie będe tłumaczył, ja sie nie wdaje w żadne dyskusje, tutaj tylko przeciwnicy jakiegokolwiek botowania są pr0 a ja jestem zwykły chłopak z priva=)

życze nie połamania sobie palców na notorycznym wciskaniu "eFów" i bluzganiu na boterów jakie to lamery i noooby a samemu będąc gówniarzem z kompleksami któremu przeszkadza jak sie jego nick zdrobniale napisze ;)

Pavel

Ze mnie żaden forumłorrior, ja tylko dyskusje prowadzę  :>
Widziałem retail na własne oczy, więc mogę sobie gadać. Nie jestem zwolennikiem boterstwa, ale nie jestem też jego przeciwnikiem. A na privach osiągnąłem wszystko kilkugodzinnym farmieniem dziennie a nie dzięki koledze L2W. Chwalić się może nie ma czym, ale jeśli ktoś coś osiągnie to stawia sobie poprzeczkę wyżej, i np. przechodzi na inny server, i tak gdy za każdym razem coś osiągnie aż w końvcu decyduje się pójść na retail, bo tam jest znacznie wyższy poziom,  brak bugów i w ogóle, tylko jak ktoś się tyle nafarmił przez te wszystkie privy to może mu się odechcieć farmić na offie i odpala L2W, dla takiej osoby liczą się zazwyczaj siege i mass pvp, a jak wiadomo na takich "imprezach" liczy się wysoki lvl i dobry sprzęt, no i oczywiście skill. Mi np. nie chciało by się farmić kolejne kilka miesięcy, żeby walczyć pewnie też bym odpalił bota i czekał aż się wyexpi. I właśnie dlatego skonczyłem kariere na L2S tak szybko bo mnie farmienie zmęczyło. Może to, żę wybotowanie przez Daimosa chara, nie będzie jego własnym osiagnięciem. Pytanie tylko brzmi czy obchodzi go cudza opinia czy satysfakcja z tego, że już niedlugo nakręci kolejny film jak kogoś zołnuje, a wtedy wątpie żeby ktoś na L2Guru przyczepił się do tego czy botował, prędzej przyczepią się do skilla czyli jak to zrobił, a ja znając Daimosa wiem, że bedzie to zrobione profesjonalnie :)

Leathien byłeś naszym przeciwnikiem na L2P, więc wiesz co osiagnęliśmy, wiele osiągnieć było również na Extreme'ie. Ale jak mówił Marc1n nie ma się kompletnie czym chwalić :>
Aki -> Swordsinger -> Eureka -> Invisible -> Giran Castle

Leathien

Jezeli osoba grala na privach i ma zamiar isc na offa i nie chce mu sie farmic to po co w ogóle isc na offa hmm?:> Wiesz co podniecanie sie Paradise to przesada serwer od roku nie istnieje.Po Paradise juz chyba nic wiekszego nie osiagneliscie.Nie bede dyskutowal nad tym co osiagneliscie bo i tak bedziecie gadac ze jestescie pr0 o Arthasie juz nie wspomne ma najwiecej do gadania a w l2 caly c h u j osiagna.Co do Daimosa boze jego filmy to porazka nie wiem co w nich widzicie.
Abyss x7
Franz:

Pavel

Cytat: Leathien w Lipiec 06, 2007, 01:53:14 PM
Jezeli osoba grala na privach i ma zamiar isc na offa i nie chce mu sie farmic to po co w ogóle isc na offa hmm?:> Wiesz co podniecanie sie Paradise to przesada serwer od roku nie istnieje.Po Paradise juz chyba nic wiekszego nie osiagneliscie.Nie bede dyskutowal nad tym co osiagneliscie bo i tak bedziecie gadac ze jestescie pr0 o Arthasie juz nie wspomne ma najwiecej do gadania a w l2 caly c h u j osiagna.Co do Daimosa boze jego filmy to porazka nie wiem co w nich widzicie.

Iść po to żeby wybotować chara, i walczyć bez farmienia ?
Czy ja się podnieciłem L2P zapytałeś mnie, to ci odpowiedziałem, a Ty że od razu się podniecam :/ Nie powiem, szkoda mi serva na którym spędziłem ponad rok. Nom po L2P nie osiągneliśmy nic więcej bo czajiliśmy się pół roku na L2S, aż w końcu wszystkim się odechciało :] Nigdzie nikt z nas nie napisał, że jestesmy pr0, więc nie wiem skąd taki wniosek. Widocznie za krótko siedziałes razem z nami, bo się nie wczułeś w nasz klimat :] A szkoda bo wydawałeś się w porządku :P No reczywiście Arthas nie ma wiele do powiedzenia on woli coś napisać XD Fajnie jest oglądać filmik ziomka z klanu, zwłaszcza jak morduje :)

fedur

Osobiscie popre Marcina... bo dla mnie tez to jest chore jak koleś leci sobie na walkerze , zdobywa najlepszy sprzet nie robiąc nic... a potem kreci frapsy jaki to on jest super i jezdzi innych, ownuje graczy ktorzy do wszystkiego doszli sami... i dla mnie osobiscie to sa wlasnie gracze dobrzy, bo chociaz maja gorszy sprzet, mniejszy lvl to moga powiedziec ze naprawde graja i ciulaja w l2...

Leathien

Widzialem niektore fimiki Pavel i rewelacja to nie jest :)
Abyss x7
Franz:

beka

Cytat: fedur w Lipiec 06, 2007, 02:08:32 PM
Osobiscie popre Marcina... bo dla mnie tez to jest chore jak koleś leci sobie na walkerze , zdobywa najlepszy sprzet nie robiąc nic... a potem kreci frapsy jaki to on jest super i jezdzi innych, ownuje graczy ktorzy do wszystkiego doszli sami... i dla mnie osobiscie to sa wlasnie gracze dobrzy, bo chociaz maja gorszy sprzet, mniejszy lvl to moga powiedziec ze naprawde graja i ciulaja w l2...

ni mam skilla, ale sam wszystko wyfarmiłem, więc jestem pr0? dziwne podejście

Haladir SwS

Mojego kolegi L2Wolkera tata mowi ze marcina tata nie uczył syna chodzenia na latwizne :P. A tak btw czemu zamkneliście temat o botowaniu i teraz tu leci spam n/c co za modowie. Temat sie nie skonczył a wy zamykacie porostu n/c. A dzieki temu modowi ktory mnie zabanowal na 10 dni pozwolilo mi to wymyslec pare nowych głupich tekstow a i chciałem przeprosic serdecznie Marc1na za obrażenie go. Przepraszam wybaczysz mi kiedyś?? Mam nadzieje ze w nastepnym tygodniu jak juz zaczne wojne z twoim klanem to bedziesz pokazywał szacunek :D.

PS: Jestem z powrotem :D
Global:
Franz:
DoomCryer 78 / Sword Muse 78 => niedługo Hero na Franz gl n00bs

Bot przez 4 miesiace, Drac Bow 160$, DC Robe + Tateo set 80$ => Zabicie Marc1na Bezcenne :D

Marc1n

Chyba niewydaje mi się, żeby ktoś z nas grających legit na offie mówił, jaki jest pr0, bo poprostu gra. Ciesze się z tego co mam, ale nigdzie nie pisze tego, że jestem pr0. na razie nie osiągnełem niczego rewelacyjnego, chodź coś osiągnełem, a nie dobrze ustawiony walker.
Haladir SwS a prosze bardzo. A zrobicie dwustronną chociaż :P :?:
HATE ME MOAR!

Pavel

Ja nie traktuje boterstwa jako coś złego, albo chorego prędzej jako drogę na skróty, która pozwoli zaoszczędzić ci kilku dni, tygodni, mięsiecy siedzenia przed kompem i psucia wzroku ;p
Botowanie to jest wychodznie z takiego założenia: "Co zrobić, żeby się nie narobić, a zarobić?"
Czy jest to złe, że ktoś coś chce mieć szybciej i łatwiej, według mnie nie jest to złe, według niektórych tak. I nikt na to nic nie poradzi, takie życie, możemy to na ten temat porozmawiać/pospammować/poflejmować.*

*Niepootrzebne skreślić :]

Beatronix

i tutaj pavelku dotknąłeś czułego miejsca osób które zdecydowanie się sprezciwiają botowaniu - bo jak ktoś może osiągnać więcej niż ja, nie siędząc tyle przed komputerem i się tak nie męcząc?? przecież cała przyjemnośc wynikająca z l2 to siedzieć 24h dziennie przed komputerem, swoje potrzeby załatwiać w nocniczek i najlepiej zeby ktoś cie jeszcze karmił żebyś nie musiał odrywać wzroku od mobków które właśnie zabijasz....a to wszystko po to żeby mieć genialną postać z super sprzętem którą sie boisz wdać w pvp (broń boże pk!!!!) bo stracisz cenny exp który tyle czasu zdobywałeś (ilu ja takich ludzi znam....nie mówie koniecznie o was choć tego tez nie wykluczam;) )

Haladir SwS

Marc1n (nie napisałem marcinek postepy robie :D) wojna bedzie piecio strona człowieku jak Ci wypadnie party w S gr to bedziesz mial w tedy duzo do powiedzenia ( juz sie nie moge doczekac :D). A tak btw jestem pr0 i nikt tego nie podważy to tyle na ten tymat pr0. A mam nadzieje ze wy przyjmiecie wojne wydaje mi sie ze jestescie bardziej pr0 niz offensiv ( ale w tedy latalem tylko w A gr :P).

Teraz moj sprzet na offie:
Na orku mam 78 lvl CoV jest juz sprzet taki :
DC Robe set
A gr bizutke (na S gr szkoda na razie)
no i A gr laske
Na SwS mam 77 lvl i 50% a sprzet mam taki:
Tallum Heavy set (w zapasie Majestic Heavy set)
Drac Bow (Na SA brakuje jeszcze kamyka 13 ale to w tym miesiacu bedzie)
no i bizutke taka sama.

Z całej ekipy ja mam najgorszy sprzet bo mi sie farmic nie chciało :P. Tyle godzin com siedzialem na spoilu zeby wyspoilowac drac shafty to mam dosyc.

Więc jak Cie spotkam Marc1n (znowy mi sie udało nie napisac Marcinek :D) na solo to nie ma bata zebys wygrał :PP.

A tak btw jestem noblesem na servie wiec wszystkie teleporty i najgłebsze lokacje sa przedemna :D.

A Beatronix to pała nie zna sie bot to zły przyjaciel Marc1na.
Global:
Franz:
DoomCryer 78 / Sword Muse 78 => niedługo Hero na Franz gl n00bs

Bot przez 4 miesiace, Drac Bow 160$, DC Robe + Tateo set 80$ => Zabicie Marc1na Bezcenne :D

echoes

jak sie czyta takie posty to sobie czlowiek mysli "qwa,co mnie tak do tego offa ciagnelo?chrzanie,wole privy,przynajmniej nie ma power levelingu i ebay ;) "

Sengaia

Cytat: Haladir SwS w Lipiec 06, 2007, 02:51:17 PM
Marc1n (nie napisałem marcinek postepy robie :D) wojna bedzie piecio strona człowieku jak Ci wypadnie party w S gr to bedziesz mial w tedy duzo do powiedzenia ( juz sie nie moge doczekac :D). A tak btw jestem pr0 i nikt tego nie podważy to tyle na ten tymat pr0. A mam nadzieje ze wy przyjmiecie wojne wydaje mi sie ze jestescie bardziej pr0 niz offensiv ( ale w tedy latalem tylko w A gr :P).

Teraz moj sprzet na offie:
Na orku mam 78 lvl CoV jest juz sprzet taki :
DC Robe set
A gr bizutke (na S gr szkoda na razie)
no i A gr laske
Na SwS mam 77 lvl i 50% a sprzet mam taki:
Tallum Heavy set (w zapasie Majestic Heavy set)
Drac Bow (Na SA brakuje jeszcze kamyka 13 ale to w tym miesiacu bedzie)
no i bizutke taka sama.

Z całej ekipy ja mam najgorszy sprzet bo mi sie farmic nie chciało :P. Tyle godzin com siedzialem na spoilu zeby wyspoilowac drac shafty to mam dosyc.

Więc jak Cie spotkam Marc1n (znowy mi sie udało nie napisac Marcinek :D) na solo to nie ma bata zebys wygrał :PP.

A tak btw jestem noblesem na servie wiec wszystkie teleporty i najgłebsze lokacje sa przedemna :D.

A Beatronix to pała nie zna sie bot to zły przyjaciel Marc1na.
omgwtfpr0lol
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Marc1n

Scaliłem wątek z innym.
Wole przemilczeć wypowiedzi coniektórych, niż robić niepotrzebny flame.
Ja kochający PvE mode ze Scorem PVP/PK 0/0 i mający 50 B.Ressów w eq gracz :D
A teraz pogadajcie jak bardzo lubicie bota
Cziiiizzzz
HATE ME MOAR!

echoes

ps haladir taki z ciebie pr00000 jak ze mnie dup.a weza xD

Daimos

Odnosze wrażenie, że dla Marcina jestem takim samym botem jak jednym z dziewięciu z pośród kont out-game na komputerze pod Pekinem przy polu ryżowym.

Ołkej Ju Łin.

Nadal Abyssal Walker 67?

Fenomen

Cytat: Falconek w Czerwiec 22, 2007, 10:27:52 AM
100% legit
...
A poza tym to jestem przeciwko cenzurze na forum. Więcej luzu panowie moderatorzy.

Nemo est casu bonus.

Daimos

Cytat: Fenomen w Lipiec 07, 2007, 09:09:08 AM
Cytat: Falconek w Czerwiec 22, 2007, 10:27:52 AM
100% legit
...
A poza tym to jestem przeciwko cenzurze na forum. Więcej luzu panowie moderatorzy.

niezły bęben a'la made in L2

zimny browar i l2.

Ryltar

Jak robisz lvl legalnie zle bo psujesz zdrowie a jak botujesz to tez zle :P Tak czy siak jest zle ^^ Ale botowanie ma jedna wade wystarczy spojrzec w moja sygnature :P

Daimos

Cytat: Ryltar w Lipiec 09, 2007, 04:58:40 PM
Jak robisz lvl legalnie zle bo psujesz zdrowie a jak botujesz to tez zle :P Tak czy siak jest zle ^^ Ale botowanie ma jedna wade wystarczy spojrzec w moja sygnature :P

L2walker is the future, ja tu nie widze zadnych wad

Ryltar

Raczej rzecz w tym ze doktorek nie wie jak targetowac :D

Daimos

Cytat: Ryltar w Lipiec 10, 2007, 08:10:08 AM
Raczej rzecz w tym ze doktorek nie wie jak targetowac :D

stara szkoła, ręczny exp, doktorek juz ma czepe porytą.