Phantom Ranger [PR]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:34:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Jak sie idzie expic to po co wiecej ...

Marc1n

Carebear clan to w sumie na expie nie potrzeba nic poza Healing potion
HATE ME MOAR!

Tyr

To 50 to tylko zabezpieczenie :P
Lineage 2 Classic EU

eLitte

Cytat: bula w Lipiec 08, 2007, 02:21:52 PM
Jak sie idzie expic to po co wiecej ...
.....jak sie idzie expic to trzeba czesto "wyczyszcic" lokacje (zwłaszcza jak sie ma xx wojen)

bula

jak trzeba wyczyscic lokacje to nie idzie sie solo ... a na 1 walke 50 potkow moze wystarczyc ... a poza tym Ryl napisal ze moze skolowac wiecej potkow :D ale mu wystarczy bo potrzebuje tez troche % wagi zeby wziąć krysztaly/hp potki itp.

eSkel

Cytat: Ryltar w Lipiec 01, 2007, 11:18:40 AM
Cytatgrałem nim nie raz on wcale nie wali gorzej niż taki he popatrzcie że HE ma str 40 a PR 41 O.o 1 różnicy głupi dye na +4 -4 i już jest od niego silniejszy a możemy odjąć sobie np cona którego he ma 41 ^^

Qwa mać...HE to TANK-ARCHER który ma w cholere HP +dużo CON(dużo HE jedzie w +CON) i może tachać dużo CP potów.Ale co tam ty swoim PR wychodziłeś na przód i padałeś.

Lol, momentalnie przypomnial mi sie Thorin i jego wywody o Hawkeye w Doom Heavy wymiatajacym na siege na L2x (z pamieci pisze, zeby nie bylo ze nie wszystko napisalem:p). Mnie u DE wlasnie ten udzwig najbardziej boli hehe. A PR w koncu nie dokonczylem bo mnie zniechecily lagi na L2s :p

Ryltar

Cytat: eLitte w Lipiec 08, 2007, 01:45:32 PM
Jak sie walczy tylko z mobami to pewnie tyle starcza .....

Pewnie ty mistrzu nosisz ich 200(i to magiem) i ci nie przeszkadza slabszy regen...znowu nie masz o co sie dowalic prawda? Widze ze masz jakies problemy.

Cytat.....jak sie idzie expic to trzeba czesto "wyczyszcic" lokacje (zwłaszcza jak sie ma xx wojen)

Ta i czekac na kontre...

Shen

jakbym mial brac za kazdym razem jak ide expic  200 cp potow , to bym co 20 minut wracal do miasta  po ss i strzaly

Ryltar

PR na glass cannon za duzo nie uniesie ich ^^ Dlatego He ma tu lepiej bo ma tego pasywa na udzwig.

Materid

Mam taki equip:
Doom Set (Lekki ciezki) bo przeciez nie gram hałkrengerem :P wiesiek nazwał by mnie za ten light rumunskim n00bem
No luk A grade - Carnage Bow
Uuu no i słabą biżuterie (a nawet juz prawie całą dropnąłem ;))

Chciałem zapytać czy mam szanse z Gladem (c4) mniej wiecej o takim equip:
-Full Plate Set
-SLSy
??

Raczej Obaj na Full Buffach :) z CH :)
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

bula

zalezy od tego czy siadzie w niego stun :P

Ryltar

Masz armor wyzszy o grade,bron tez.Glad nie ma tarczy i jest dosc wolny.Raczej on powinien dostac.

Cytatzalezy od tego czy siadzie w niego stun

CH ma ressist shock buff wiec watpie.

hrypek

wygrasz na c4  mowimy tu o otwartym pvp czy arenie ktorej zazwyczaj nei odwiedzam tak czy innaczej glad ma jedna wade speed a ty masz cos co mu zycie utrudni freezzing z tym po prostu nie mozesz przegrac,trzymaj dystans strzelaj kiedy wiesz ze nie dobiegnie w trakcie napinania.
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

fracti

Tak sobie siedze i tak sobie mysle.. Czy warto skladac armor B (bw/dml), czy lepiej zakupic plated leather i odlozyc troche na bopa?

Biorg

Grając PRem, zdecydowanie wybrałbym bonus do STR z plated leather i BOPa, niż armor B i łuk C.

nemezis_1989

PL fajne bo +4 STR... do koxu spox... do pvp to masz jednak za malo p.defa w nim...z B wole Bw light, wecej wytrzymasz, lepszy m.def i c.speed do hexow i  PB.

Co do Glada to wygrasz z nim dopóki nie ma 3 profy i nie bije Cie nukami na odleglosc xD

AraneRiders - Ghost Sentinel 78 ^Glass Cannon^ - SoulTaker - 78 - BladeDancer xx
BloodyRose http://img399.imageshack.us/my.php?image=bloodyrosedl1.jpg

fracti

No i wlasnie. BW mam i nie wiem czy sprzedac. BOP to piekna rzecz no i do tego kilka kk na PL i mialbym calkiem niezly sprzet do koksu i na mass pvp - lepszy od emi + bw (poza tym bw wyglada... Czemu NCSoft tak strasznie okaleczyl DE dajac im tak beznadziejny wyglad w B light armorach? :/ Heavy wygladaja swietnie..)

Marc1n

Jak w B-grade wyglądają źle :shock:
Fakt, BW jest specyficzne, ale Zubei w którym wyklądasz jak Lord Dracula, ew. Doom(ogólnie śliczny), albo Avadon, w którym wyglądamy jak murzyn w białym garniturze :D :?:
Mi się tam B armorki podobają...
Swoją drogą. Pamiętam jak zaczynałem grać w L2 i spotkałem w mieście(w gludio)AW który coś skupował do craftu. Miał Avadona i Krisa. Byłem oczarowany wyglądem :)
HATE ME MOAR!

Ryltar

Zubei/DC to Kelner Set a nie Dracula...

Tyr

Cytat: Marc1n w Lipiec 14, 2007, 05:27:10 PM
Jak w B-grade wyglądają źle :shock:
Fakt, BW jest specyficzne, ale Zubei w którym wyklądasz jak Lord Dracula, ew. Doom(ogólnie śliczny), albo Avadon, w którym wyglądamy jak murzyn w białym garniturze :D :?:
Mi się tam B armorki podobają...
Swoją drogą. Pamiętam jak zaczynałem grać w L2 i spotkałem w mieście(w gludio)AW który coś skupował do craftu. Miał Avadona i Krisa. Byłem oczarowany wyglądem :)

Oczarowany wyglądem faceta... Ukhm... ;]
Lineage 2 Classic EU

Marc1n

To gra Tyr. A Ty pewnie, żeby się Ci nic nie mogło podobać wziałeś orczyce  :rotfl: :?:
HATE ME MOAR!

Ryltar

On ja ma bo mu sie podoba...wiesz on lubi takie kobiety w ktore moze sie przytulic,przy ktorych czuje sie bezpeiczny,moze gotowac jej obiadki i narzekac jak oglada mecz trzymajac nogi na stole i chlejac piwo z jego komplami.

Tyr

Cytat: Marc1n w Lipiec 14, 2007, 06:49:00 PM
To gra Tyr. A Ty pewnie, żeby się Ci nic nie mogło podobać wziałeś orczyce  :rotfl: :?:

Orczyca jest bardzo sexy :D

Cytat: Ryltar w Lipiec 14, 2007, 06:53:53 PM
On ja ma bo mu sie podoba...wiesz on lubi takie kobiety w ktore moze sie przytulic,przy ktorych czuje sie bezpeiczny,moze gotowac jej obiadki i narzekac jak oglada mecz trzymajac nogi na stole i chlejac piwo z jego komplami.

/cancel
Lineage 2 Classic EU

Shen

Cytat: fracti w Lipiec 14, 2007, 02:57:48 PM
(poza tym bw wyglada... Czemu NCSoft tak strasznie okaleczyl DE dajac im tak beznadziejny wyglad w B light armorach? :/ Heavy wygladaja swietnie..)
kwestia gustu , mi sie bw light na DE podoba , za to bym nigdy postaci nie ubral dc light

Marc1n

Fajny jest DC :P Ale planuje Talluma jako może przejściowy set do Pagan, ew. na PvP z magami. W dodatku fajnie wygląda na DE IMHO :P
HATE ME MOAR!