Tattoo dla Necro

Zaczęty przez PiperBubi, Lipiec 13, 2007, 05:30:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PiperBubi

Jakie tattoo były by najlepsze dla Necro? I jakie dye dostępne w sklepie.
I czy BW robe to dobry set dla niego?

Vigor

BW zdecydowanie nie jeśli chodzi o b grade zbroje to zdecydowanie avadon set, tatułaże to te dodające do casta  aaa tak poza tym to tu wszytko pisze http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,4119.0.html

cały temet o necro...

Majcher

No wlasnie tez to mnie ciekawi. I od razu powiedzcie czy jak da tatto to do tego jeszcze dac dyesy. Jak tak to jakie. Chodzi mi przedewszystkim zeby postac skonfigurowana byla pod pvp.

HAHAxD

tatoo of avadon na zamiane z tatoo of flame, +4int +4wit -8men, +4con-4str, z b gr - avadon robe
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Cytat: Zarean w Wrzesień 15, 2007, 10:29:48 AM
Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

Reina

jakie tatoo of avadon, jakie flame, koles, te tatuaze sa z C1  i nie ma ich na dragonie, jesli chodzi o dragonowe, to idz za takimi, jakie statsy rozwijales za pomoca dyes, a jaki dyes - masz caly temat o necro
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Elvin

Cytat: PiperBubi w Lipiec 13, 2007, 05:30:24 PM
Jakie tattoo były by najlepsze dla Necro? I jakie dye dostępne w sklepie.
I czy BW robe to dobry set dla niego?
tattoo: 2x witch empowered lvl4
dye:
najbardziej ekonomiczny zestaw, do kupienia u mammona za fortune (duzo aa kosztuja dye xD):
+3wit/-3men, +2wit/-2men, +4int/-4men
a jesli ze sklepu:
+3wit/-4men, +2wit/-3men, +3int/-4men

a co do robe, jedni mowia ze tylko avadon itd, imho bw robe jest ok jak na okres pomiedzy karmianem a dc/tallum robe

HAHAxD

Cytat: Reina w Lipiec 14, 2007, 08:53:14 PM
jakie tatoo of avadon, jakie flame, koles, te tatuaze sa z C1  i nie ma ich na dragonie, jesli chodzi o dragonowe, to idz za takimi, jakie statsy rozwijales za pomoca dyes, a jaki dyes - masz caly temat o necro

koles pyta sie o tatoo to mu mowie, nie wiem na jakims servie gra a moze chodzilo o dye  :shock:
btw. fajnie, to w c1 byly tatoo?...
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Cytat: Zarean w Wrzesień 15, 2007, 10:29:48 AM
Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

Elvin

Cytat: HAHAxD w Lipiec 14, 2007, 09:39:22 PM
koles pyta sie o tatoo to mu mowie, nie wiem na jakims servie gra a moze chodzilo o dye  :shock:
btw. fajnie, to w c1 byly tatoo?...
looknij nazwe dzialu w ktorym piszesz pfff
to tak odnosnie czepiania sie pierdol

Reina

eehh denerwuja mnie tacy ludzie, dajcie mi moda, wiem, nie dacie ;p

co do tattoo, ja mam 2x empowered of withc (+14cast -6matk -6mdef) i jestem z nich bardzo zadowolony, bo na siege jak wejdziesz na czyjs target to i tak zaraz padniesz najczesciej, jesli nie masz mega uber bisha z niezlym refleksem, wiec o mdef bym sie nie martwil, a na pvp cast>matk
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku