Matrix - Low - Kamael - PL

Zaczęty przez Tyr, Listopad 22, 2006, 12:04:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tyr

Masz złe pojęcie o pvp :D Teraz już się nie umawia na 1 vs. 1 :D Rządzą mass :D
Lineage 2 Classic EU

Elfares

Walić event.. chodzi mi o to.. widzę kogoś zaczyna mnie bić.. ja mam pół hp kolo ma na dnie.. ale on ma kasę na potki i w 3 sek ma full życia a ja ni huja.. i to mnie wkurzyło.. bez jaj ludzie jak to ma wyglądać.. tego na serwach pvp nie ma nawet.. nie no wkurzyło mnie to.. ;/
http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

Xerial

@Tyr - ale mass pvp na serwie występuje też tylko jako event przecież, a tam potki hp są zabronione :)

@Elfares - dałeś przykład sytuacji, która wygląda jakby ktoś chciał Ci zrobic PK, scenariuszów takich można mnożyć, to co przedstawiłeś to tylko jedna z możliwości, raczej niespotykana na serwerze (wiem z doświadczenia).

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Elfares

Jezuu bo mnie trafi mnie nie obchodzi czego kolo chciał.. albo cuś.. mi chodzi o to ,że PVP JEST DO BANI przez te potki... bo co mi z tego ,że jestem lepszy jak kolo się uleczy w kuźwa 3 sek... no bez jaj..
a wojny? co też wygrywać bedą klany które będą swoim potki rozdawać..

Tyr

Nie mówię do Ciebie, nie produkuj się tak...
Lineage 2 Classic EU

Shiny

Elfares luzuj poslady, 0 spiecia, nie podoba sie nie graj proste i skuteczne :)
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Elfares

Nie zluzuj.. tylko chętnie bym sobie pograł ale te potki mnie dobijają.. a nie ważne.

Xerial

Cytat: Elfares w Lipiec 16, 2007, 11:19:00 PM
Jezuu bo mnie trafi mnie nie obchodzi czego kolo chciał.. albo cuś.. mi chodzi o to ,że PVP JEST DO BANI przez te potki... bo co mi z tego ,że jestem lepszy jak kolo się uleczy w kuźwa 3 sek... no bez jaj..
a wojny? co też wygrywać bedą klany które będą swoim potki rozdawać..

Nie rozumiemy się, no ale skoro jesteś tak przeciwny i uważasz, że powinny zniknąć to masz okazję to zmienić :

http://forum.onlinegaming.pl/viewtopic.php?f=5&t=5572

belijaal

Dziwna sprawa...z tego co wywnioskowałem po wypowiedziach na forum Matrixa, to niektórzy zapomnieli chyba czym jest Lineage. Tłumaczenie kolesia, że mu na mobkach +80 te potki ratowały wielokrotnie życie jest śmieszne-poto jest party;healer,buffer etc-to oni maja dbać o kondycje pt a nie jakieś dziwne wynalazki typu qhp.
Btw. moim zdaniem to pójście na łatwizne i wypaczenie idei party,chyba że na Matrixie są sami egoiści i samotnicy:D

PS.Xerial dawno się tak nie uśmiałem czytając twoją definicje pvp...:-)
    ...odnośnie stosowania qhp podczas pvp-n/c

Zarean

I jak tu taki Bishop ma grac jak takie poty na serwie beda?? Gra Bishem wtedy traci sens, bo bish sie bedzie pytal czy do pt wezma to oni nie bo poty maja o_O.

Xerial

Cytat: belijaal w Lipiec 18, 2007, 08:06:00 AM
Dziwna sprawa...z tego co wywnioskowałem po wypowiedziach na forum Matrixa, to niektórzy zapomnieli chyba czym jest Lineage. Tłumaczenie kolesia, że mu na mobkach +80 te potki ratowały wielokrotnie życie jest śmieszne-poto jest party;healer,buffer etc-to oni maja dbać o kondycje pt a nie jakieś dziwne wynalazki typu qhp.
Btw. moim zdaniem to pójście na łatwizne i wypaczenie idei party,chyba że na Matrixie są sami egoiści i samotnicy:D

PS.Xerial dawno się tak nie uśmiałem czytając twoją definicje pvp...:-)
    ...odnośnie stosowania qhp podczas pvp-n/c

Nie podałem mojej definicji PvP, więc daruj sobie, albo lepiej przeczytaj jeszcze raz tym razem ze zrozumieniem, a potem dopiero komentuj. Uwaga do Was obu, pewnie po to jest sonda na forum (link powyżej) - jeśli tylko będzie wola większości to potki zostaną usunięte.

belijaal

Cytat: Xerial w Lipiec 16, 2007, 04:12:36 PM
@Tyr - ale mass pvp na serwie występuje też tylko jako event przecież, a tam potki hp są zabronione :)

@Elfares - dałeś przykład sytuacji, która wygląda jakby ktoś chciał Ci zrobic PK, scenariuszów takich można mnożyć, to co przedstawiłeś to tylko jedna z możliwości, raczej niespotykana na serwerze (wiem z doświadczenia)

...sry ale nie kumam (skill Umiejętność czytania ze zrozumieniem -2), po: 1)masówki tylko jako eventy? Nie robicie ustawek, czy jakiś spontanicznych pvp? -byłbym wdzięczny za wyjaśnienie.
2)przykład podany przez Elfares jest dość pospolity na wielu serwerach, typowe szukanie zaczepki, lub wymuszenie pvp...i żadko kończy sie to PK(chyba że ma to jakiś cel).
Btw. niektórzym może łatwiej bądź wygodniej jest podejść i hitnąć niż wpisać "pvp?" z właszcza jak sie kogos nielubi(taki przykład).
Pozdrawiam

Xerial

Ad. 1 Sporadycznie jeśli w ogóle

Ad. 2 U nas odwrotnie, jeśli dochodzi do czegoś takiego to raczej kończy się PK, ale to są nieliczne przypadki

@Btw - fakt, przykład trafiony.

Shiny

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

baru

@Shiny
Oczywiście, że tak. W tej chwili jest przerwa w działaniu serwer w związku ze zmianą dostawcy internetu. Prawdopodobny termin ponownego uruchomienia to 30-31 sierpnia. Serdecznie już od wtedy zapraszamy nowych graczy, bo mimo że to l2j to działa wyjątkowo sprawnie. Ze swojej strony mogę dodać, że szukałem różnych serwerów podczas offa naszego serwa i na żadnym nie spotkałem tak wspaniałego klimatu jak na matrixie. Myślę, że to wystarczająca zachęta :D

Shiny

Wiem bo gralem ;p

Ile osob on-line srednio?

Edit:
Czy sa jakies (a napewno jakis sie znajdzie) wiekszy bug z ktorym sie boryka serwer?
Jak stoi sprawa z geodeta? Gdzie nie dziala?
Jakie profesje maja najwieksze problemy z dzialaniem skilli?
Jak stoi sprawa recek A/S ? Drop czy tylko questy?

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Xerial

Co do osób online odpowiem, po przenosinach.

a) większe ? Nie stwierdzono, mniejsze się trafiają

b) słabo, obecna wersja ma wiele dziur, ale nowa w drodze (może wraz z upem po przenosinach)

c) a są jakieś problemy ? O ile mi wiadomo, po prostu nie ma jeszcze wszystkich skilli Interlude

d) Recki A - drop/spoil/quest, recki S - quest

Shiny

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

HAHAxD

musza byc, przeciez to l2j...:D
ale mam polewe a takich uber low rate IL l2j ;>
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Cytat: Zarean w Wrzesień 15, 2007, 10:29:48 AM
Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

bula

Cytat: HAHAxD w Sierpień 26, 2007, 11:02:57 AM
musza? lol nie musza byc kotki nawet jezeli to L2j ...  jak ludzie chce grac na takim serwerze to neich graja .. z czego tu sie smiac jezeli admin/dev pracuje jeszcze nad poprawieniem serwa to nawet low rate moze byc fajny :D

Xerial

Cytat: HAHAxD w Sierpień 26, 2007, 11:02:57 AM

Twoja ksywa jest adekwatna do poziomu wypowiedzi ?  :? Nie widzę w tym nic śmiesznego.

Shiny

I nie jestes w tym jedyny ><

Edit: Czy gdybym zaczal grac to jakis klan szuka OL'a? :D

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Shiny

Tylko podbijam dla potomnych :> :poklony:

Edit: Serwer juz niedlugo UP i jest na co czekac :)

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

baru

Serwer ponownie ruszył!
Powatała też nowa strona, tu link - www.matrix.onlinegaming.pl
Dla przypomnienia:
   -rates: exp:5 sp:6 adena:5 drop:5 spoil:5
   -Aby się podłączyć pod nasz serwer wystarczy zmienić plik HOSTS
c:\Windows\system32\drivers\etc

83.15.163.229    l2authd.lineage2.com
83.15.163.229    l2testauthd.lineage2.com
   -Zawsze można też ściągnąć launchera, odnośnik na stronie głównej serwa w dziale downloads

Serdecznie Zapraszam!
<Tu był obrazek, jednak ze względu na politykę admina serwera, nie chcę by moje prace reklamowały matrixa>