300x

Zaczęty przez witkosbond, Grudzień 14, 2006, 10:15:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kaio

The Abyss x300 jest C4... Czesiek gra tam długo więc sie pomylić nie mógł  :D

bula

Moze czesiek ma nadzieje ze na abyssie niedlugo bedzie C5 :D , zreszta ja tez bym sie nie obrazil :P
btw ile trwa reuse LS'a w C4 i C5??

Slomek

Mam takie pytanie , czy przypadkiem nie zapomieliscie o Overlordzie?? Przeciez to swietna postac, nie wiem jak sie sprawuje na Abyss x300 i moze dlatego dziwie sie czemu nikt o nim nie wspomnial.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

[czesiu]

overlord to postac dla ..... któr moze grac kazdy . kladzie kazdego fghtera tanka . ale nie magow xD . zreszta nei ma co poruwnywac do necro w c4 ownuje i to jest jedyna prawda .

zulek

szczrze mówiąc mój kumpel wdział olka na scrollach który zabił 4 magów i to byli nukerz i nekro tylko że żeby coś takiego zrobic to trzeba umieć grać olkiem bo tanten gosci nick moli666 czy jakoś tak (nie pamiętam dokładnie) to umiał wręcz po mistrzowsku to rozegrać :P
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

bula

ta jasne umiec grac a byc donatorem to tez roznica nie?

zulek

tylko że ten olek to nie był z bronią +xxx tylko maiał zwykłą broni a grade albo s grade  :P tak to bym o nim nie mówił bo sztuką jest umieć grać a nie być donatorem i to jest fakt
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Slomek

Chce zagrac na tym servie i po 20 min grania stwierdzam ze nie wiem jak tu zarobic. w ogóle z mobkow sama kasa leci i L2day literki. Za ile moge je sprzedawac ?? Z samych mobkow raczej nie wyzyje. Nigdy na tak high rate serverze nie gralem wiec prosze was o rade. Z gory dzieki
PS. Dla Overlorda Nekro nie jest probleme gorzej jest z Sorciem i SPS bo maja Cancel.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

zulek

chyba zadałeś pytanie nie na temat z tą kasą ale żeby szybko zarobić kasę to można robić prosty quest na recke s grade biżuteri a potem sprzedajesz ją, z tymi literkami to nie wiem ale to zwykły event więc warte to one dużo nie są(tak mi się wydaje) :P
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

bula

Cytat: zulek w Lipiec 25, 2007, 09:38:41 AM
chyba zadałeś pytanie nie na temat z tą kasą ale żeby szybko zarobić kasę to można robić prosty quest na recke s grade biżuteri a potem sprzedajesz ją, z tymi literkami to nie wiem ale to zwykły event więc warte to one dużo nie są(tak mi się wydaje) :P

aaaa LOLz :D za ulozenie napisu Chronicle/Lineage2/NCsoft (chyba takie :D ) jest szansa ze dostaniesz QA ring albo Core ring albo inne badziewie :D

http://la2.theabyss.eu/?event_l2day

Boomer

Stryk moli swego czasu naprawdę dobrze grał Olkiem a na full buffie to był rzeźnikiem... mial Imperial Staffa+3 +Empower.

Co do tego Eventu- to jakiś badziew, niby do wygrania jest QA ring i Core jednak do tej pory nikt tego nie zgarnął :P Sam próbowałem ale jak na razie dostałem tylko bezużyteczne scrolle do buffowania

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

bula

Cytat: Boomer w Lipiec 25, 2007, 01:22:38 PM
Stryk moli swego czasu naprawdę dobrze grał Olkiem a na full buffie to był rzeźnikiem... mial Imperial Staffa+3 +Empower.

moze i tak ale swego czasu widzialem go z Imperial Staffem +16 albo wiecej ...

Boomer

Jeśli dobrze pamiętam do tego staffa +16 mial z zabicia PK :P, jak wiadomo na x300 jest aż nadto donatorów którzy lubią pekować a wtedy ich bronie zmieniają właścicieli :P

[czesiu]

Cytat: zulek w Lipiec 24, 2007, 12:48:21 PM
szczrze mówiąc mój kumpel wdział olka na scrollach który zabił 4 magów i to byli nukerz i nekro tylko że żeby coś takiego zrobic to trzeba umieć grać olkiem bo tanten gosci nick moli666 czy jakoś tak (nie pamiętam dokładnie) to umiał wręcz po mistrzowsku to rozegrać :P
moli6 taki nick stary kumpel z starego ally xD

PlemnikPL

Odwolujac sie do tematu, na Abyssie x300 w pvp miota nukerzy i sztyleciarze
Z nukerow zwlaszcza Necro i Spellsinger, sztyleciarze wszyscy po 3 profie (bluff)
Ale widzialem tez paru lucznikow ktorzy na full buffie niezle miota 90% strzalow krytyki po kilka tysiecy.

Dla doswiadczonych graczy oczywiscie Overlord, np moli6 pokazal klase grajac OLem

Tanki itp tylko na olimpiade, w pvp dos5tana sleepa i tank R.I.P

Jednak mysle ze uniwersalna postacia dobra do wszystkiego bedzie sps albo necro
Skończyłem z Lineage II

Boomer

Moli to jeden z niewielu graczy ktorych bardzo szanuję i czuję respekt, SpS jest mocny tylko dzieki cancelowi, necro w C4 za mocny, łucznicy na full buffie zniszczą każdego, OL i WC nienajgorsi, Plemnik Ty chyba niedoceniasz tanków NM i mental i masz po ukochanym sleepie, nie mowie ze wymiataja ,ale aż tacy slabi nie są. Btw na OLi nukerzy są najslabszymi postaciami, tam miota summonerzy ewentualnie dobry OL (jeśli mu many wystarczy)

Gang

Pytacie sie kto wymiata to tak postacia ktorej sie nie da zabic na pvp albo sie da ale cudem to jest byle jaki lucznik na 3rd (niekoniecznie) ale za to jak ma carnage bow/soul bow < 9 albo shining ewentualnie draco wiem z wlasnego doswiadczenia ze pierwszy strzal jest do wbicia w cel czyli to jest okolo 700-1000 damage a puzniej jest coraz zabawniej obrazenia padaja po 2-3k a co do moliego byl dobry ale sie stoczyl mial wszystko teraz nie ma nic nawet clanu nie mowiac o zamku
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

bula

bwahhahahah Gang super jestes ... lucznik na 3rd nie do zabicia ...
Cytatale za to jak ma carnage bow/soul bow < 9 albo shining ewentualnie draco
no innego luku A grd/S grd nie moze miec bo na C4 wiecej ich nie ma ...

pierwszy strzal 700-1k haha joke? pierwszy strzal 150 ... jak krytyk wejdzie to 300 i jak ma mnie ten archer zabic?

Cytatwiem z wlasnego doswiadczenia ze pierwszy strzal jest do wbicia w cel czyli to jest okolo 700-1000 damage a puzniej jest coraz zabawniej obrazenia padaja po 2-3k
lol to wedlug ciebie ZAWSZE najpierw wchodzi normal a potem crity?

wez idz przejrzyj swoja teorie jeszcze raz bo jest bardzo bardzo do bani ... chociazby na forum byl filmik jak na Abyssie Dev i Ryl(ST i SK) rozwalili MLS donatora z +16 shining bow'em i jakiegos tam HE ktory tez mial Shining Bow (MLS - 7th HE - W1NTER)

ach dopiero zauwazylem wczesniejszego posta ...

CytatTanki itp tylko na olimpiade, w pvp dos5tana sleepa i tank R.I.P
no nie spox jak sie bez mentala chodzi to sie sleepa dostaje ... a nawet jezeli to co? dostane sleepa i nastepnym czarem mnie z tego sleepa wybudzi wiec ... dobra dajmy na to nawet ze cancela dostane ... to wrzuce UD/Veng i zanim nuker mnie zabije to moje party go wykonczy

Ryltar

Ten "HE" to byl saggi wiem bo 2 dni pozniej byl hero Saggi a ten mls byl hero mls.

bula

CytatTen "HE" to byl saggi wiem bo 2 dni pozniej byl hero Saggi a ten mls byl hero mls.
no to jeszcze lepiej :D

PlemnikPL

Najlepszy jest krasnal ze swoim stunem i fake death :D
hahaha
Skończyłem z Lineage II

Gang

odpowiedzi all do Bula zagraj Archerem to pogadamy jaki lucznik ci zadawal 100 damage i 300 criticiem chyba na 2 profce i z perilem w dloni bez SA ja nie mowie ze kazdy zabije ale wiekszosc i nie mow mi o lucznikach co laza na varce z lukami a grade bez widocznego enchanta jak chcesz poczuc damage dobrego lucznika to udez na varce kogos  z Thuli albo Agressji ktory ma bardzo widoczny enchat soul bowa Albo shining Bowa to wtedy moze przezyjesz pierwszego strzala dzisaj nie przezylem Dominatorem ani jednego bo dostalem 7k damage
ja swoim Sagnitariuszem z soul bowem +9 QR daggerowi i sh zadwalem po 700 damage a criticiem 3k
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Dev

lol ciekawe bo ja na samych scrollach rozwalam lucznikow donatorow full buffed. Mam nakrecic filmik ? Wyzwe vvildcat z ego bo akurat mam z nimi friend ^^

Aha - twoj klan to chyab concvalelegend a nie conclavelegion LOL
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

bula

a ty myslales ze lucznicy tanka po ile bija? jak mialem same scrolle to mnie donatorzy walili po 1k z crita ... a jak ja tez mialem FULL buffy to walili max 500-600 crit. wiec wiesz przy 10 czy tam 12k hp to mi za duzej roznicy nie robilo.

Myslisz ze jestes Dominatorem, masz wiecej p.def ode mnie to lucznicy beda ci mniej robic? gowno prawda ... bo ty nie masz tarczy ...

Cytatjaki lucznik ci zadawal 100 damage i 300 criticiem chyba na 2 profce i z perilem w dloni bez SA
GS z Draconiciem ... na selfach ...

Cytatjaki lucznik ci zadawal 100 damage i 300 criticiem chyba na 2 profce i z perilem w dloni bez SA
hahaha a myslisz ze ile razy tak robilem? i archerzy w wiekszosci padali ...

Cytatdostalem 7k damage
ja swoim Sagnitariuszem z soul bowem +9 QR daggerowi i sh zadwalem po 700 damage a criticiem 3k
Sagnitariuszem omg ...no i co z tego ze zadawales po 700 i 3k crit? a ja zadaje 200 dmg na jednego hita ale oni gowno mi robia ... i zadaje im po 500-600 z DH wiec ...

zreszta jak chcesz to mozemy powalczyc ... ty swoim Sagnitariuszem ja moim Shillien Templarem ... chcesz? i zobaczymy czy twoj SB+9QR ci pomoze przeciwko mojemu DLE+0+Health i Somowi+0+MP ...

Ryltar

Cytat: Gang w Sierpień 01, 2007, 01:12:00 PM
odpowiedzi all do Bula zagraj Archerem to pogadamy jaki lucznik ci zadawal 100 damage i 300 criticiem chyba na 2 profce i z perilem w dloni bez SA ja nie mowie ze kazdy zabije ale wiekszosc i nie mow mi o lucznikach co laza na varce z lukami a grade bez widocznego enchanta jak chcesz poczuc damage dobrego lucznika to udez na varce kogos  z Thuli albo Agressji ktory ma bardzo widoczny enchat soul bowa Albo shining Bowa to wtedy moze przezyjesz pierwszego strzala dzisaj nie przezylem Dominatorem ani jednego bo dostalem 7k damage

Ale to nie prawda bo lucznik tankowi malo co zrobi skoro mi jakis donator zasadzil strzala za 1k a to byl krytyk.A gdyby walka byla donator vs donator to wiesz ten lucznik moze mnie posmyrac bo jak maja armory,bizuterie i bron S +20 to tez moge klasc cale PT.