300x

Zaczęty przez witkosbond, Grudzień 14, 2006, 10:15:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

Zreszta to nie ma roznicy dla ST czy lucznik ma bufy czy nie bo i tak je zaraz straci.
najsmieszniejsze jest to ze wiekszosc he odpala hawkeye na tanka a to obniza pdef wiec to dodatkowy plus dla mnie bo jak skumuluje to z hexem to mamy 400 pdef

Zreszta BTW mama mnie bije zylaskiem i frytkownica bo usuwam posty Ryla bo ma racje i jest lepszy odemnie.
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Gang

DevouringOne- chyba lepiej wiem od ciebie w jakim jestem clanie
No to ok moze nie jest najlepszy Archer ale nie mowcie mi ze ShilienTemplar wszystkich rozwali bo zeby rozwalic nukera musi do niego podejsc i pierwszy zaczac walic a jak nuker pierwszy zacznie walic to taki tank albo kazdy inny jak podejdzie to cp juz nie bedzie mial i w takiej sutacji tylko duze doswiadczenie tankowi pomoze albo dobry stun shield (chyba go ma tylko darkavenger reszta nie wiem
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Ryltar

Na abyss jak uzyjesz ud nukerzy stoja w zasiegu 600...

bula

Cytat: Gang w Sierpień 01, 2007, 05:08:19 PM
No to ok moze nie jest najlepszy Archer ale nie mowcie mi ze ShilienTemplar wszystkich rozwali bo zeby rozwalic nukera musi do niego podejsc i pierwszy zaczac walic a jak nuker pierwszy zacznie walic to taki tank albo kazdy inny jak podejdzie to cp juz nie bedzie mial i w takiej sutacji tylko duze doswiadczenie tankowi pomoze albo dobry stun shield (chyba go ma tylko darkavenger reszta nie wiem
no wiesz my nie mowilismy ze ST jest najlepszy tylko ze archerzy nie sa najlepsi ...

PlemnikPL

ja powiem tak:
mag na full buffie nie ma zadnych szans z archerem na full buffie
wiem z doswiadczenia
Skończyłem z Lineage II

Gang

ok to jak rozumiejac nie ma 100% wymiatacza na x300 bo archer rozwali nuka, tank rozwali archera, nuk rozwali tanka, a dagger jest tylko dobry jak zajdzie w od du.py strony. nie licze tu bishow summonow dancera songera i itp bo oni nie sa do walki (chodz dancer moze narobic problemow jak sie doczepi)
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Ameno

On wcale nie musi zachodzic na ta dupna strone :P Bluff sa mu ja odwroci.

zulek

fakt ale nie każdy ma 3rd dagerem ale ogólnie dager po 3 profesji rozwali nukera a jak mu się uda to nawet tanka ale z tym jest już trudniej :P bo jak tank nie jest głupi to do waliki z takim dageraem założy se maja żeby mu stuna nie wbił przy odwracaniu,  tank zaraz się odwraca :D jak jest doświadczony oczewiście ale taki ST cz HK albo inna postać ze stunem rozwli raczej tego dagera :P
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

PlemnikPL

po grze daggerem (3 profa TH - Adventurer) nawet z dobrym sprzetem - Soul Separator+7+crt dmg, stwierdzam ze jest on SLABA postacia do i pvp, poniewaz zeby cos wskorac trzeba najpierw dojsc do przeciwnika co czesto bywa niemozliwe, a lądowanie skilli zalezy wylacznie od szczescia.

Wg mnie postacia ktora wymiata w pvp jest Spellsinger, i nie dlatego ze ma cancela ale przede wszystkim z powodu szybkosci czarowania (1,6 - 1,8k cast spd na full buffie), przerywa on wiekszosc czarow przeciwnika, ma niezbyt mocne czary ale przemyslmy to:
pvp ze spellhowlerem:
pierwszy wrzuce sleepa bo mam wiekszy cast, potem on mi zada jeden nuk powiedzmy z shadow flara a jako ze jest wolny to pewnie mu ten czar przerwe a nawet jesli nie to w tym czasie rzuce na niego co najmniej 2 hydro blasty, troche tylko slabsze od shadow flare
poza tym spellsinger na 3 profie dostaje 2 vortexy ktore sa jednoczesnie: nukiem, surrenderem i slowem itp, dla przypomnienia, necro i sorcerer na 3 profie maja po 1 vortexie

i kto wygra??

grajac spellsingerem mam problemy tylko z maksymalnie nabuffowanymi lucznikami i czasami necro
Skończyłem z Lineage II

bula

Cytat(1,6 - 1,8k cast spd na full buffie)
to chyba z hero zerkiem ... wyciagniesz te 1.8k cast speed ale masz maly m.def na +0 Tat jew 1.3k podczas gdy taki Sorc ma przy tych samych ustawieniach ma o 200 cast speed mniej i o 400 m.atk wiecej i troche wiekszy m.def ...

Cytatpierwszy wrzuce sleepa bo mam wiekszy cast
no tak tylko od C5 ++ to predzej on ci silence wrzuci ... a nawet na C4 kto biega na pvp bez mentala ...
Cytatpotem on mi zada jeden nuk powiedzmy z shadow flara
no to chyba jakis debil SH zeby z shadow flare na pvp walic ... z shadow flare mozna walke rozpoczac jezeli to SH zaczyna a nie jak sam juz jest atakowany ...
Cytat
sorcerer na 3 profie maja po 1 vortexie
tylko akurat sorc ma vortexa, ktory tak samo jak Ice Vortex odejmuje 10% c.speed ... i jak ty 2 vortexy bedziesz rzucal to on ci wrzuci surrender>vortex>prominence i na pewno zrobi ci tym wiecej dmg niz ty jemu

SPS wymiata na pvp ale tez nie pokona kazdego ... kazda postac wymiata w zaleznosci od okolicznosci ...

PlemnikPL

Cytatto chyba z hero zerkiem ... wyciagniesz te 1.8k cast speed

dye +5Wit
Sword of Miracles z SA Acumen
DC robe set
Baium ring
full buff: PP3, EE3, BD itp

ok 1,7k cast spd albo nawet wiecej

ja bez baium ringa wyciagam 1644, i mam tylko +4 do Wita

Wiec 1,7 - 1,8k cast spd jest mozliwe
Skończyłem z Lineage II

Ryltar

Ta tylko masz az 1,1k m.def :P

Gang

plemnik badz noobem wrzucaj od razu cancel :D :D :D
a co do silence sh mam sh na 3rd i wyenchantowany silence na +5 i jeszcze w zyciu jak gram nie udalo mi sie nim sukcesyfnie poczestowac jakiegos nobka no raz jak tamten nie mial mental shielda. 100% na moby nie na nooba juz mi predzej sleep wchodzi ale to i tak nie zawsze
aa i jeszcze 1 kazdy dobry sh powinien zaczynac pvp/pk od huraganu nie dosc ze szybko sie go wzuca to jeszcze zadaje niezle damage po 1400-1600 (przy enchancie na +5 na power) jak dobrze wejdzie
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Ryltar

Silence blokuje zdolnosci magiczne czyli nie mozesz rzucac czarow :P Nekro ma 2 ktory blokuje tez fizyczne a HK/PK maja Slama ktory blokuje fizyczne skille.

bula

Cytat: PlemnikPL w Sierpień 02, 2007, 02:05:57 PM
Cytatto chyba z hero zerkiem ... wyciagniesz te 1.8k cast speed

dye +5Wit
Sword of Miracles z SA Acumen
DC robe set
Baium ring
full buff: PP3, EE3, BD itp

ok 1,7k cast spd albo nawet wiecej

ja bez baium ringa wyciagam 1644, i mam tylko +4 do Wita

Wiec 1,7 - 1,8k cast spd jest mozliwe

no wlasnie to napisalem -_- tylko nie wzialem pod uwage baium ringa ... z baium ringiem i hero zerkiem mialby z 1.9k cast speed :P

Gang

czy dager jest taki slaby dzisiaj przy spawn poincie rypnal mi 2 hity za 3k damage mi i mojemu kumplowi on tez przezyl 2 hity i czy taki cienki? on jest najlepszy przy bliskim kontakcie moze z tankiem sobie nie poradzi ale nie wiem ale z nukiem nie ma problemow
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

zulek

przecież piszemy że dager bez problemów rozwali nukera :P
Cytat: zulek w Sierpień 02, 2007, 10:33:08 AM
ogólnie dager po 3 profesji rozwali nukera
cytaty samego siebie są zabawne :D wiadomo taki nuker nie ma p def'a tanka ale jest ogulnie słaby bo z tankiem albo z doswiadczonym fighterem np: destro(sam na 2rd rozwaliłem dagera3rd) nie ma zbyt dużych szans a wiadomo nukerzy to duża część serva ale to z fighterami ma sie pvp a nie że ty stoisz nawet nie zaragujesz i leżysz i nagle pojawia sie pk nuker :P dlatego ludzie mówią że jest słaby w pvp vs all
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

PlemnikPL

Ja powiem tak:
W dobrych rekach nawet bishop ownuje
Skończyłem z Lineage II

Dev

Czy dagger slaby ? Check my sig ^^

Dagger ma problem z tankiem, innym daggerem, warriorami takimi jak glad czy destro.

Gang

heh bishop ciekawe czym
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Dev

zulek

bishop może robić tak w pvp 1na1 bije dualami kiedy ma kiepsko z hp uzdrawia się :D raz widziałem takie pvp glad leżał na koniec ale to się sprawdza tylko wtedy kiedy ma sie szczęście i taki destro nie ma łuku +frenzy+rage :P
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

bula

bishop ownuje trance/mana burn/magical backfire/mass block ww/mass block shield/ ... tak samo jak PP ownuje na olimpiadzie ...

Dev

i jeszcze ma heal. Wystarczy uzywac greather heal i many wystarczy na niektorych ...

Kll

A wiec wracajac do sporu o max cast speed spsa

-bron z acu
-dc robe set
-baium ring
-hero zerk
-acumen
-zerk