Necromancer [Necro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:29:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arantiel

Nie wiem czy juz to ktos pisal ale sps na full buffie zjada necro jak chce (necro oczywiscie tez bufniety). Mowie o c4 jakby co:

cancel>all

Siena

Cytatcancel>all

Silence necro>cancel spsa imo^^
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Kll

full buff w tym mental m barrier warding> silence necro IMO  :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Siena

Imo, na cancel też są buffy odpowiednie, a chyba nie będziesz cały czas biegał z SwSem żeby ci tańczył co 2min. Chodzi o 1vs. 1.

DIO

jeszcze nie widzialem cancela ktory nie zdjalby zadnego bufa ...moze mialem epcha ale nawet przy duzym m def i chant of spirit (reist na cancel) jakies bufy spadaja ..... jakie? to juz loteria raz jakis shit jak chant of evasion innym razem moze zdjac acu i empa .... cancel dziala prawie zawsze tylko jego skutecznosc spada wraz z bufami przeciw cancelowi oraqz m defem ....co do silence .... na high levelach malo kto uzywa, chyba tylko w summonerow probuja wbic bo inaczej to problem jest lekki tak to anchor i silence sa zadko spotykane na polu walki  .... za to cancel non stop, pierwszy lepszy noob grajacy sorcem albo spsem wali cancel zaraz na poczatku walki, sh/necro w wiekszosci na start wala vort i licza ze przeciwnika samymi nukami wykoncza

bula

no to ja widzialem cos takiego wczoraj 3 razy pod rzad ... cancel nie zdjal mi 3 razy zadnego buffa AL vs MM ... mialem chant of spirit, arcane protection i 1.7k m.defa , sps mial tylko acu/emp/zerk wiec moze dlatego ... ale za to mial empower lvl 10 augumenta ...

Kll

Chant of spirit i arcane protection sie znosza
L2 DEX x4

bula

to znaczy ze jednego nie mialem ^^ bo tam caly czas stal SE i wszystkich dookola buffowal :D wiec pewnie jednego z tych buffow nie mialem

Elfares

mi necro się nawet podoba ale nie gram nim bo według mnie to noobowska postać a po az tym zawsze gram egzotycznymi postaciami.. jak jest w klanie wiecej niż 1 postac taka jak moja to nie jest fajnie.. ehehe
http://piczolandia.miniville.fr/

W każdej sekundzie,na każdym oddechu ktoś traci życie,
co mrugnięcie , kogoś marzenia odpływają,w rozczarowaniu otchłani znikają.
Czytając moje myśli przelane,słowa do śmierci dobrane,
ktoś w jakimś zakątku świata,gubi bezcenne życia światła.

Arantiel

Bula a na jakim serwie? c5 czy c4 bo na c5 cancel sciaga tylko od 1 do 5 buffow :(

Ryltar

Cytatjeszcze nie widzialem cancela ktory nie zdjalby zadnego bufa

A widziales odbitego cancela :P?

Chociaz ja widzialem taki genialny serwer gdzie po uderzeniu bashem albo lecisz w cholere daleko albo dostajesz basha,odlatujesz a sprzet na ziemi zostaje(twoj lol xD).

bula

Cytat: Arantiel w Sierpień 30, 2007, 08:17:03 PM
Bula a na jakim serwie? c5 czy c4 bo na c5 cancel sciaga tylko od 1 do 5 buffow :(
Interlude :P

Slomek

Necro jest bogiem (nie wazne czy C4 czy C5) Co z tego ze dostanie cancel skoro sps czy sorc musi zadac mu dwa razy tyle dmg co necro im z racji ze necro ma summona i TP. Necrus zawsze wali curse gloom przed silence a wtedy juz jest wieksza szansa ze przeciwnik dostanie silence i bedzie kolesiem na wózku a nie nukerem.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

bula

yee tylko ten 2x dmg to jest raczej latwe do zrobienia bo po 1. necro nie ma surrendera a po 2 unholy resistance + divine protection rox ...

Kll

IMO jesli mowimy o c4 i pvp na buffie typu abyss x300, to sorc i sps jada necro jak chca, bo niestety posiadanie summona nie daje tobie godmode, dostajesz po prostu cancel, sleep, summon jest jechany, potem ja daje 2 cancel na poprawke, i wtedy to juz tylko vortex i 1 gora 2 nuki, a ty w tym czasie nie zdazysz wycastowac nic bo nie masz buffow a ja mam. W l2 dobry buff>all, a ,ze w c4 sps i sorc moga ten buff bardzo uszczuplic to sa najlepsi z magow w kronice ktora jeszcze jest na wielu privach.
L2 DEX x4

Dev

sraka w dupie bo jak dostaniesz stuna i blowa od necro to kij z twojej taktyki
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

MakePeaceOrWar

Pierdolenie  w ciastkach i chujnia z patatajnią.
Twój posrany cancel ma taki zasięg jak Babka Kiepska moczem i nekro Ci zrobi rachu ciachu zanim do niego dobiegniesz,a potem wsadzi opcjonalnie silence,doom,albo po prostu zanukuje.Dolicz stun z summona ktory na Ciebie poleci.
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

MonT

Widać, że niektórzy nie widzieli walk necro vs sps/sorc na fullbuffie na przyzwoicie dzialajacym c4. Cancel w c4>all na fullbuffie necro może takiemu spsowi (ogarniającemu się) co najwyżej potargać mosznę.

Kll

Wierz mi, ze z divine prot i dobra jewelka to twoj wspanialy necro bije mnie za 800 mimo, ze jest na full buffie. A popatrz sobie, ze w c4 to tylko divine, czyli nie chce wiedziec jaki jest dmg jak doliczam unholy resist. Wiec jesli nie brac pod uwage m crita, to zanim zgine zdaze mu wsadzic tego cancela.Poza tym jesli nie masz silenta na +9 to na mass pvp gdzie ludzie sa na covie itp, to sobie mozesz porzucac swoj lolsilence, tylko tracisz czas. poza tym w c4 elemental mage party jesli jest pvp 9v9 jest rownozednym przeciwnikiem dla lucznikow na covie, w szczegolnosci w IT gdzie mi nie powiesz, ze range 600 itp gdyz tam nie ma zbyt duzo przestrzeni. Jesli chodzi o lolnecro to np. party IFC na dexie bije swoim necro na pow/cov dance emp za 600-800 a summon daje mi tyle, ze i tak pomimo TP dostaje za 1900 lub 1100 od bd. Wracajac jeszcze do pvp to cancel ma takim sam range jak silent i spsem castuje go nawet ciut szybciej niz necro silenta.
L2 DEX x4

Siena

Lol,  pamiętam jak OLem(MJ bizu, buffy na m.def, resisty wszystkie na dark magic łącznie z songami) walczyłem z SoulTakerem. Bił mnie za 300-400. Dostał seal of gloom to jeszcze mu many ubyło. Jak miałem jeszcze 3k HP to on poddał się i powiedział, żebym go zabił bo many nie ma i bsoe też xd. x.X
Taaak, resisty na dark magic są boskie :>

Ryltar

Na serwie interlud00de wlaczylem GS i SF to dostawalem za 100 :P

Slomek

Nie trzeba mniec silence na +9 zeby go wsadzic. Arcane Chaos i wtedy silence ;]. Mi rowniez sie nie zdazylo zeby cancel nie zdjal mi ani jednego buffa, zawsze cos zniknie a przy moim pechy jest to albo acumen albo empower :/.
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Kll

hmm chodzilo ci chyba o arcane power, a po drugie to jak widze w twoim podpisie wynosisz te doswiadczenia z abyss x300 gdzie wiekszosc ludzi chodzi tylko w maju. Ja mam na uwadze walke z tateosianami +3 i full buffie, bo jesli chodzi o walke bez buffow to sie moge zgodzic, ze necro jest lepszy, ale powiedzcie mi jak czesto chodzicie bez buffkow, chociaz od pp?
L2 DEX x4

kamil_r9

Witam ! gram necro na high ratowym servie i moje pytanie jest:
jakie dye mam nosic ( na servie jest NPC buffer a wiec full buff )
8) 8) :D

Jarllax