Hawkeye [HE]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jigga

z tym SB to chyba chodzilo o shining bow ^^

Slomek

No raczej napewno o Shining Bow wkoncu mowil o S grade ;] jezeli cie stac to Draco+focus
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Kll

Hmm a ja mam pytanie co do shining bow, na offie go nie widzialem, a na privach to na abbysie na razie tylko. To jest jakies custom weapon czy co?
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

playboy

czemu tu nikt nie napisze jak sie robi 3 rb klase na hawkeye prosze o pomoc  :)

bula

Cytat: playboy w Październik 23, 2007, 02:26:51 PM
czemu tu nikt nie napisze jak sie robi 3 rb klase na hawkeye prosze o pomoc  :)
bo robi sie tak jak inne 3rd prof? bo wystarczy popatrzec na mape i poczytac co pisze w quescie?

Nepi

Cytat: Feanor w Marzec 14, 2006, 08:45:52 AM
Ekhm, poza tym że Snipe horrendalnie zwieksza p.atk. i crit rate, to znacząco zwiększa też Accuracy. HE jest najcelniejszym z łuczników. Accuracy + Hawk Eye + Snipe = nie wiem czy chocby raz spudłuje w PRa podczas trwania UE. Dodatkowo PR ma tak mało CON, że każdy stun to dla niego śmiertelne zagrożenie.

PR bierze majestic i nie obniza tak duzo cona skutkiem srt bo nie musi... wtedy stun nie wchodzi tak latwo, a fatal counter i jego sila pozwalaja mu na bycie rownym w starciu z HE.

Dev

czlowieku, pr nawet czysty jest mocniejszy od he na +str ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Arantiel

E tam, co to za radocha grania PR jak sie nie ma tych -9con ^^. Zaden he nie da Ci takiej radochy z gry :P

Nepi

moze mi ktos powiedziec co lucznikowi daje +dex???

czy on dzieki temu szybciej strzela? omg nie wiem wiec pytam...

Inidriel

Zwiększa attack speed, szybkość użycia skilli fizycznych, podbija statystyki: accuracy, evasion, critical, movement speed, szansę na wejście blowów daggera, szansę na zablokowanie ataków tarczą.

VinoRains

POMOCY!!
Ludziska gdzie mozna zdobyc recepty plated armor??? W drop calculatorze sa tylko na buty i rekawice :(

Plated Armor to dobry set dla HE (pisze to zeby nie bylo ze pomylilem subforum-jestem lucznikiem i chce miec ten set ale zaden znajomy krasnal nie ma recepty na to)

I drugie pytanko
Czy w party zdarza sie ze mobek dobiega do lucznika czy raczej zawsze tank skutecznie utrzymuje je przysobie?

Yoker

recka armor: http://lineage.pmfun.com/item/2211/plated-leather.html
recka spodnie: http://lineage.pmfun.com/item/2212/plated-leather-gaiters.html

hate dosyc skutecznie trzyma moby. W RB trzeba wlepiac hate/ aggression b. często (praktycznie jak tylko się zre-usuje). Zwykłe moby wystarczy przeważnie tylko 1 hate/ aggression i powinien pasc zanim pobiegnie do kogoś innego.

Noxu

CytatCzy w party zdarza sie ze mobek dobiega do lucznika czy raczej zawsze tank skutecznie utrzymuje je przysobie?

Niedoświadczony łucznik który będzie myślał, że w party z tankiem nic mu nie grozi będzie ginął najczęściej. Więc dobra rada zawsze trzymaj dystans.

comeback

CytatI drugie pytanko
Czy w party zdarza sie ze mobek dobiega do lucznika czy raczej zawsze tank skutecznie utrzymuje je przysobie?

lol tank w party łuczników, grasz w tą grę trochę czy tylko czytasz forum? Generalnei przy dobrym zgraniu party łucznik w mitrillu czy thece tankuje moby w imperial tomb, niestety ta gra jest tak skonstruowana że tank w party łuczników jest o dupę rozbić za to spokojnie powinien załapać się do melee party:P
Swarm Member

Luna- 6x HE

Kll

Szczerze to nigdy nie bylem np w IT w archer party w ktorym by byl tank, po prostu szkoda miejsca w party :D
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

DIO

moby w IT nawet te kolo 4 sepulchers vs party lukow z prawdziwego zdazenia (sws,bd,dc,wl i reszta luki) nie daja rady dobiec .......

Madith

Czasem dobiegaja jak sie ich za duzo zagruje :D ale padaja po paru sec ^^
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Ryltar

Ta Tank w PT lucznikow:
Hate
Crit
Aggro na archera
Hate
Crit
...
Lepiej sobie znalesc tankiem BD i SE i isc koxac tak niz z lucznikami bo jak do was dobiegaja moby to GG.

comeback

CytatTa Tank w PT lucznikow:
Hate
Crit
Aggro na archera
Hate
Crit
...
Lepiej sobie znalesc tankiem BD i SE i isc koxac tak niz z lucznikami bo jak do was dobiegaja moby to GG.

nom tank nie jest przydatny w party ale wiadomo że w klanie 1 się przyda, na rbki w początkowyn\m okresie, na oly w późniejszym, więc często sie takiego tanka bierze żeby łapał expa, napewno jednak nie z myślą o pvp czy na jakieś szczególne walory które mogłyby się w tym party przydać:)
Swarm Member

Luna- 6x HE

Madith

Tankiem samemu sie zbyt latwo czy pzyjemnie nie koksa dlatego czasem mozna takiego tanka zabrac zeby cos expa podlapal..

ale powiem ze strasznie mnie denerwuje jak tank wbiega mi w pt i rzuca hate aure....kurzajace to imo ^^
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Ryltar

Cytatnom tank nie jest przydatny w party ale wiadomo że w klanie 1 się przyda, na rbki w początkowyn\m okresie, na oly w późniejszym, więc często sie takiego tanka bierze żeby łapał expa, napewno jednak nie z myślą o pvp czy na jakieś szczególne walory które mogłyby się w tym party przydać:)

Teraz w tym klanie co jestem jest 3 tankow:ja,da i sk.Da ma wbite i nie gra a SK ma 15 secondow wiec roznie to jest i ma niski lvl.W PT jak siedze to glownie mnie koxaja(chociaz czesto robie tez trainy).W poprzednim klanie tez tankowal RB ten ktory mial wyzszy level a drugi siedzial i zagarnail expa.

Madith

^^

to moze teraz cos ciekawego o HE w IL powiecie ?:D ^^
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Scroller

Niektórzy się chyba zapomnieli.
Wywaliłem kilkadziesiąt ostatnich postów z tego tematu, wszyscy powinni dostać ostrzeżenie i nastepnym razem dostaną, mam Was wynotowanych w kajeciku ;P

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Yezo

hihi :D
Cytat: mdh w Listopad 26, 2007, 10:41:23 AM
^^

to moze teraz cos ciekawego o HE w IL powiecie ?:D ^^

Co tu dużo gadać, HE w każdej kronice jest bardzo mocny =] (tak żeby offtopa nie było :D)
League of Legends

Arantiel

Niby tu jest offtop? Zobacz sobie tematy o DE, zwlaszcza o AW i SK toc tam polowa postow to offtop. A tak wracajac do tematu, czyli do HE to co sadzicie o pomysle zeby zostawic go czystego tzn. bez zadnych dye. Czytalem juz wypowiedzi ze olac dex i ladowac wszystko w str, jednak ciekawi mnie czy HE dawalby sobie dobrze rade bez zadnych dye.