Wasze początki z L2

Zaczęty przez Mati_888, Listopad 30, 2007, 10:36:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mati_888

A ja pamiętam jak miałem problem z zalogowaniem - było coś 4 albo 5 stron (ten temat tyle miałe i warto dodać że ciągle o tym samym :P) ... Admini do mnie pisali na pm, krzyczeli na mnie, że nie korzystam z ich rad  :P Ehh... Stare dobre czasy ...
Abyss x3 :

Matiks - BH

eSkel

To ze biegalem bez ss do 20-ktoregos levelu to norma. Jak potem sie dozbieralem top D grade to juz nie pamietam : ) Wiem ze spore problemy mialem jeszcze z ogarnieciem SA, i wiekszosci lokacji. A propos tych, pamietam jak moglem solowac moim SwSem w Antharas Lair : )) Nawet dalo sie spokojnie bez zabijania mobow dobiec do 3ways/karik brigde, tyle osob tam expilo.

Skrin mojej pierwszej postaci

ktora zreszta duzo pozniej dociagnalem ledwie do 54lv. Potem juz gralem tylko postaciami female : P

// A z mapa tez byl niezly myk, bo przez dlugi czas nie dzialal button do tego przeznaczony i kazdy mial odpowiedni item w inventory [; Dopiero chyba na L2 Paradise to naprawili, mam wrazenie ze jeszcze na c3 ale moge sie mylic  : )

Soulern

Cytat: eSkel w Grudzień 03, 2007, 01:32:17 AM
// A z mapa tez byl niezly myk, bo przez dlugi czas nie dzialal button do tego przeznaczony i kazdy mial odpowiedni item w inventory [; Dopiero chyba na L2 Paradise to naprawili, mam wrazenie ze jeszcze na c3 ale moge sie mylic  : )
Hehe, sam mam nawet kupioną na początku gry mapę w inv ^^ Szkoda, że tych nie można już używać...
I pamiętam, jak "F4lką" wysłałeś do mnie jednego z pierwszych moich pm'ów :P Ach, kiedy to było...

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

metal alchemist

Cytat: Materid w Grudzień 01, 2007, 11:15:11 PM
-Nie uzywalem SSów
-do 27 bez Pierwszej Profy
-Robilem TYRANTA chodzac w heavy z bluntem
-podchodzilem do ludzi ktorzy mieli broni +pare i pytale dlaczego im sie tak broni swieca jak moge to zrobic :D

tu mnie rozwaliłeś :rotfl:
xxx:kto mi sprzeda łuk jedno ręczny i tarczę do niego ?
zato:a jaki grade :) ?
xxx:p
zato:p ? jaja sobie robisz ?
xxx:p używa się od 98 lvl
zato:aacha
zato:kto ci to powiedział ?
xxx:kumpel
zato:a ten twoj kumpel jak gra długo ?
xxx:3 dni
zato: i ty mu wieżysz ?
x

Mati_888

A ja mam pytanie czy w C3 nie było CP ? BO na screenach nie ma paska cp (tylko jakaś żółta nitka :D)
Abyss x3 :

Matiks - BH

Ryltar

Mati_888

:P To jak się orientowaliście ile wam może cp zabrać przeciwnik ? xD
Abyss x3 :

Matiks - BH

bula

nie orientowalismy sie

btw po co orientowac sie ile CP moze zabrac przeciwnik? :D najlepiej zeby w ogóle nie zabral a jak zabierze cale to qhp :D

Soulern

Wchodziłeś na statsy postaci i widziałeś. Ogólnie nikt nie patrzył na niego na liczby, tylko na to, jak szybko schodzi i ile zostało. A i tak z działającym paskiem CP spotkałem się jedynie na jednym servie, Abyssie (dwa tygodnie po założeniu tego serwera... ach... same ruski...), i to w dodatku gdzieś tak wtedy, gdy na piraty zaczęło wchodzić C4.

Is listening still
Nobly
Subtly

Leathien

Moje poczatki zaczely sie na serweerze l2 reborn c3 ss nie uzywalem bo jak kazdy noob nie wiedzilem co to kur*a jest na poczatku wygladalo mi to na jakies buleczki czy cos.Bilem sumona jakiegos goscia bo myslalem ze to mob>< jak bylem w pt z kims to podnosilem kase bo myslalem ze idzie tylko o mnie :D a najgorze jest to ze nie umialem odp na pm ><>< a raz dalem sie nabrac na ten numer z podnoszeniem w pt i wywalilem luk i goscio go dostal i nawet nie wiedzialem czmu ><
Abyss x7
Leathien: MS-78/Soutaker76---Hero
Franz:
Fr0sti: WS+40 :P

Soul

No cóz. Zacząłem na paradise c2 (chyba paradise, ale nie pamiętam już :D) Ja nie wiedziałem jak inventory otworzyć, jak odpowiedzieć na pm, ani jak atakować innych graczy ^^. Cóż. Znajomy mnie uświadomił, a że już wtedy dobrze angielski znałem, to nie miałem większych problemów. :)
Prepare for unforeseen consequences...

Geass

A właśnie pamiętam jeszcze wała pisałem na ogólnym ,bo nie potrafiłem pmów wysyłać jakoś nie było mi to potrzebne. I w końcu myślę huj jak chciałem odpisać to napisałem komende /pm i coś tam coś tam i moje zdziwienie nick gracza od którego ostatnio dostałem pma i w ogóle szpan,

metal alchemist

ja z talkink island chciałem przepłynąć do giran bo tam był mój kumpel,myślałem że na 4 lvl(ale wielki nie ?)pokonam sam ostatniego bossa  :P
xxx:kto mi sprzeda łuk jedno ręczny i tarczę do niego ?
zato:a jaki grade :) ?
xxx:p
zato:p ? jaja sobie robisz ?
xxx:p używa się od 98 lvl
zato:aacha
zato:kto ci to powiedział ?
xxx:kumpel
zato:a ten twoj kumpel jak gra długo ?
xxx:3 dni
zato: i ty mu wieżysz ?
x

Vigor

Mi się jeszcze pvp z pt myliło  :shock: często było tak:
Inny player: pvp?
ja: Yes
On: owned powned!
(teraz mi zaczyna hitować)
Ja: ??
(on dalej hituje)
(Ja uciekam) ^^
(on Goni)
On: Noob!!!
Ja: No-you noob
On: -_- -_- -_- -_-
:D :D
Nie bez jaj tak było :) jak ktoś podbiegał i chciał pvp zawsze myślałem że pt i się zgadzałem ^^ DOpiero potem mnie kolega uświadomił że pvp to player vs player  :D

PlemnikPL

Cytat: Vigor w Grudzień 04, 2007, 06:43:06 PM
Mi się jeszcze pvp z pt myliło  :shock: często było tak:
Inny player: pvp?
ja: Yes
On: owned powned!
(teraz mi zaczyna hitować)
Ja: ??
(on dalej hituje)
(Ja uciekam) ^^
(on Goni)
On: Noob!!!
Ja: No-you noob
On: -_- -_- -_- -_-
:D :D
Nie bez jaj tak było :) jak ktoś podbiegał i chciał pvp zawsze myślałem że pt i się zgadzałem ^^ DOpiero potem mnie kolega uświadomił że pvp to player vs player  :D

esej by mozna napisac :D
Skończyłem z Lineage II

Niepokonany

1 moja postacia byl human... przez pierwszą godzine gry rozwalalem gremliny, potem postanowilem pojsc dalej. Skapnelem sie ze jest cos takiego jak mapa, ale nie umialem jej uzywac xD Mylil mi sie kierunek kursora tego co pokazuje ludzika;P Wrescie po 2 godzinach dotarlem do miasta. Rozejrzałem sie i zobaczylem czlowieka, podbieglem do niego i zapytalem czemu nie moge go uderzyć, on mi objasnil ze musze nacisnac CTRL by zaatakowac, i że nie moge w miescie. Wtedy zapytalem sie go czy sa inne rasy i gdzie, on na to, że są w innych miastach i czasami w tym tez, ale rzadko i jesli sie chce tam wybrac to musze wbic wyższy lvl. A więc ja z marzeniami spotkania innej rasy latalem na potwory na wyspie ludzi, aż dobilem 24 lvl, wtedy to spotkalem na drodze czlowieka, który powiedzial mi że jest coś takiego jak profka. Postanowilem, że póżniej ja zrobie, a najpierw spotkam sie z innymi rasami. Przeplynelem morze... Dotarlem do 1 miasta za wyspa;P i zaczełem isc w strone miasta elfow... Wedrowalem tam z przerwami kilka dni... Kiedy dotarlem porozmawialem z jednym z elfow i powedrowalem dalej.;)
Jeśli czegoś nie wiecie piscie na PM.

Pheonix

jakieś 2-3 miesiące temu jak postanowiłem wrócić do l2 wszedłem na serwer l2destiny.lt (tam polaków nie ma :/ ). loguje sie na starą postać z pięknym sprzętem (am +acu +20, cala biżuteria z bossów). postanowiłem iść na ketre w celu zabiciu kilku ppl. po pierwszym razie zrozumiałem ze do zabicia czegokolwiek trzeba mieć buffy. cofnąłem sie do aden w celu ich nabycia. wróciłem na ketre ponieważ dalej bylem napalony na pk.i znowu coś nie wyszlo:/. nie wiedziałem że żeby kogoś zabić trzeba trzymać ctrl :/.kiedy w końcu doszedłem do tej wielkiej tajemnicy przyczepiłem sie do jakiegoś gościa... padłem na strzała :(((

taki był ze mnie n00bek XD

ff 2.0 jest fajne XD

Soulern

Is listening still
Nobly
Subtly

Ulv

pierwsza seria cytatów brzmi jak opowiadanie 5-cio latka xD

leże :D przeczytajcie to szybko.

Pheonix

pisalem to o wieczorem spiacy bylem poprawie jak ze szkoly wruce teraz tam beda tylko "..." :D :oops:

AyGo

Cytatnapalony na pk.i znowu
Od kiedy sie zdanie zaczyna od "i", od kiedy zdanie zaczyna sie z malej litery, ale to w calych Twoich wypocinach. Nie wymiguj sie zes zaspany byl:P
AyGo

hundek

Mój początek był taki:

-Nie używałem SSSów.
-Nie miałem profy do 52lvl.
-nie znałem wiosek, co pochwile telefon to ręki i dzwonie do kolegi żeby, przylazł i mnie wyprowadził  :P
-Nie wiedziałem jak sie teleportować
-Nie wiedzialem jak zresetować grę ;/  :?
-Nie wiedziałem co to są SSS'y  :(
Itd.... :/

Ale teraz all wiem :)

Szewa

SS uzywałem, profke na 20 lvl zrobilem, potki uzywalem, tylko nie umialem na pm odpisac chociaz kuzyn mnie uczyl ze 2 godziny, na 40 lvl poszlem na antharas lair, do 44 lvl chodzilem bez buffow, teleportow nie uzywalem, nie umialem invitowac kogos, ani dac trade i na koniec cieszyłem sie jak małe dziecko jak pewnien goscio dał mi 3kk na ratach 15x

Slideroh

Ja zaczynałem tak :
Gdy miałem już zainstalowaną grę ( C4 ), pisze do kumpla , który grał ówczas na tym serverze i pytam. Co teraz zrobić aby do gry wejść :P Jak mi się już udaje to gram. No i co lepsze nie wiedziałem ,wtedy jeszcze o co chodzi w l2 a tu taki bajer , ze na początku wybierało się klase 2 :P Dopiero po wybraniuu 2 klasy przenosiło Cię do 1 wioski i expiłeś.
Ja tam oczywiście nie wiem o co chodzi. To kupuje BOW grając wizardem bo widze ze ma dużo p.atacku :P

Około 30 lvl dowiedziałem się ,że jest cos takiego jak ss`y :]
Znacznie później, chyba po roku :P Miałem już B Grade kupiony od krasnali :P
Ide do Cruma Tower ze niby taki pro. I zabijam wszystkich graczy. Po czym przychodzi Hero ( 0_o ) i mnie zabija i ja dropie ten set na ktory rok zbieralem :P

I tyle ;]

hundek

Cytat: Slideroh w Styczeń 05, 2008, 08:28:08 AM
Ja zaczynałem tak :
Gdy miałem już zainstalowaną grę ( C4 ), pisze do kumpla , który grał ówczas na tym serverze i pytam. Co teraz zrobić aby do gry wejść :P Jak mi się już udaje to gram. No i co lepsze nie wiedziałem ,wtedy jeszcze o co chodzi w l2 a tu taki bajer , ze na początku wybierało się klase 2 :P Dopiero po wybraniuu 2 klasy przenosiło Cię do 1 wioski i expiłeś.
Ja tam oczywiście nie wiem o co chodzi. To kupuje BOW grając wizardem bo widze ze ma dużo p.atacku :P

Około 30 lvl dowiedziałem się ,że jest cos takiego jak ss`y :]
Znacznie później, chyba po roku :P Miałem już B Grade kupiony od krasnali :P
Ide do Cruma Tower ze niby taki pro. I zabijam wszystkich graczy. Po czym przychodzi Hero ( 0_o ) i mnie zabija i ja dropie ten set na ktory rok zbieralem :P

I tyle ;]

Slideroh, dobre hahahhahah xDDD :D :D :D