300x

Zaczęty przez witkosbond, Grudzień 14, 2006, 10:15:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slomek

Czy na abyss x300 jest black merchant of mammon ?? Bo bym wymienil sobie sb+ na som+5
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

zulek

chyba tak skoro donatorzy z bow'a +12 zamienili nagle bronie na 2h sword +12 to chyba jest :oops:
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Slomek

No wlasnie sie zastanawiam bo normalnie to tylko D,C grade mozna wymieniac....

Gang

Czyli Mozna wymienic w tym merchant of mammon naprzyklad mojego Staffa+12 na shininga+12 w sumie to i to s grade a za shininiga mam o w chu... wiecej kasy??????? nie wydaje mi sie zeby tak mozna bylo
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

zulek

też mi się tak wydaje że to nie możliwe ale wytłumacz mi jak to robili donatorzy?? no chyba że wymienili te bronie na zasadzie daje do donate tą broń dopłacam troszkę i dostaje inną na +12 :P
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

Gang

Jak to robili donatorzy prosto mozna zdonatowac kazda bron oprocz AM,czyli pewnie sobie zdonatowali bo jak wiadomo teraz Tytan miazdzy a jak dadza mu do reki Heaven Divinders(czy cos takiego)+12 to ubije kazdego w bezposredniej walce,przedtem nie bylo sensu tego donatowac to moze teraz zaczeli,ale nie wiem na 100% jak ktos wpadnie na jakis traf niech da znac na forum
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Jaki Ganh

Witam. Otóż nie wiedziałem gdzie zamieścić tego posta, a nie chcąc tworzyć nowego tematu postanowiłem zamieścić go tutaj (masło maślane :P). Otóż gram na x300 Sorcererem, ale zamierzam stworzyć (właśnie za 5 minut) Bladedancera lub Swordsingera. Do którejś z tych postaci poszukuję klanu (niech CL zdecyduje kto się bardziej przyda, BD czy SwS). Mam odłożone tam 17kk bodajże dla tej postaci (na kupienie TOP C Grade, potem zobaczymy, zarobie trochę z dances/songs). Więc jeśli jakiś klan na x300 byłby zainteresowany nabyciem któregoś z supportu to niech pisze pm do mnie (na forum).

ps. dodam że najlepiej gra mi się Bladedancerem, ponieważ tą postacią (dokładnie to była moja 1 postać na c3 czy c4) na serwerze x3 (też Abbys) grałem przez półtora roku.

Szukam serwera...

rados

Cytat: bula w Sierpień 02, 2007, 12:37:50 PM
Cytat(1,6 - 1,8k cast spd na full buffie)
to chyba z hero zerkiem ... wyciagniesz te 1.8k cast speed
Sps może maksymalnie wyciągnąc 2186 c.spd w dc robe, pierścionku baiuma i z bronią z acumenem, dye +5 wit, na powie, zerku, acumenie, dance of concentration, hot springs malaria 4 oraz heroic zeku ;).

[czesiu]

Cytat: Slomek w Luty 17, 2008, 06:02:07 PM
Czy na abyss x300 jest black merchant of mammon ?? Bo bym wymienil sobie sb+ na som+5
hmm . Kazdy powinien wiedziec ze c + nie mozna wymieniac . tylko c i d . ale dobrym zarobkiem na x300 jest kupowanie cp pot lob enchantow eaa u black marketer mamona .

rados

Cytat: [czesiu] w Marzec 19, 2008, 05:32:13 PM
Cytat: Slomek w Luty 17, 2008, 06:02:07 PM
hmm . Kazdy powinien wiedziec ze c + nie mozna wymieniac . tylko c i d . ale dobrym zarobkiem na x300 jest kupowanie cp pot lob enchantow eaa u black marketer mamona .
Hmm, a skąd wziąć blank scrolle, bo z questa lecą bardzo, bardzo powoli, gdyż rate jest x1?

zenx1521

Ja powiem że to jest Pw a czemu? bo jak jest town buffer to mamy dużą sznase na crita a jak wejdzie crit w plery to masz przeciwnika na raz oczywiście jak bedzie fart ;]

Slomek

Planuje wrocic na Abyss.

1 Jaka kronika jest teraz na Abyssie
2 Kiedy wprowadzaja nowa i jaka to bedzie kronika
3 Jaki klan jest teraz najsilniejszy
4 Ogólna sytuacja na serwie(w skrócie)

Gang

Siema Słomek.
1) Interlude
2) Wprowadzają Soon :) a jaka kronika chyba hellbound może Koszałek ma lepsze info
3) LonelyWolfs&GCT,Puzniej ally Armageddon(Polski clan VeniVidiVici) razem z ImbalanceTeam(Polski Clan BloodyFist),Później Aggr
4) ogólna sytuacja lagi były okropne jakieś 2 tyg temu a teraz nastąpił cud i na siege przy 2k ludzi lagów praktycznie 0 przynajmniej u mnie,różni ludzie maja różne sytuacje. do porządnego clanu no problem tylko trzeba mieć nobla.tak ogólnie to spoko idzie grac idzie pvp ubijać jest tak jak było
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Slomek

A to fajno ;] Dzieki za info :)

HatSauce

HI all

Ja moze troszku sprostuje, albo poprstu zpolemizuje odp na te pytania :)

Adt HB to samo slyszalem, lecz troche sie tego mozna bac bo bedzie to znaczylo z 2 tyg offa serwera :S

Odnosnie najmocniejszosci klanow to stuacje podzielilbym na czas jak sa siedgy wtedy Wolwsy i War Camp rzeczywiscie sa bardzo mocni, podobnie jest z ally Aggr ( chodz oni sa coraz slabsi, tak mi sie zdaje, vvv mowia ze boja sie wara z ich allie zaakceptowac ). Oni graja glownie na siedgach i tam sie wykazuja. Ale na codzien moim zdaniem Imba rozwala wzytskich jak stanie gangster z kolegami pod God to nie ma na nich mocnych :) szczegolnie ze doszlo teraz kilka os z FA do nich ^^

A byla styuacja ze kiedy bronilem z BlodyFist Dion a nam pomagali Imba to naszlo na nas cale vvv z pomoca Agrrow ( wtedy jeszczce bez sabow ) i dostali po pupce.

Warto wspomniec o clanie Enclave i Syndicate jako 2 rusich klanach co sie niezle rozwinely.

Adt Castine speada, to niewzieliscie pod uwage SA jakie sa w czapeczkach & maskach etc :) z tym jest jeszcze wiecej.

Adt Itemkow ++

One sa tylko z dotacji, nie ma zadnej mozliwosci zamian cos na cos, tak samo jak nie mozna przenosci SA z postaci na postac, nie mozna bylo jedynie donatowac AM.
Wierzac informacja Hero JeanGrey, to juz nie mozna w ogóle donatowac na S grady+16,tak mi on powiedzial(moze jest to poprostu za drogie? zaporowa cene dali? ). Chodz na serwie jest juz 5 drako  +20 :S   jest tez AM na +7 chodz nie wiem jakim fartem zrobiona ...

Celes x7
HatSauce - Arcana Lord 77/HE 62

The Abyss x300 - retired
Hatsaucee - Th/He/Sps/SwS - BloodyFist member, Schuttgart owner
Hatsauce - Necro - farmer, last BadBoyPL

Gang

upload co do kroniki najprawdopodobniej będzie graciia czy jak to się pisze jest topic założony na forum abyssa i się tam gm wypowiedział a ile z tego prawdy niewiadomo
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Slomek

Witam plebs powróciłem spodziewajcie sie rzesistego wpierdolu :D

Gang

Już się boje :D jak Cię zobaczę w Sabie to zajeb...ie
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Slomek

Nie jakis polski klan mnie przyjal taka czerwona czaske maja w crescie i zamek Dion chyba

Gang

łooo boże BloodyFist....nie komentuje bo HatSauce zaraz się odezwie że niby VVV jest lepsze :D. noo lepsze BF od Sabow
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

HatSauce

Eehhh.. no coz tu mowic :) nas ani razu nie wywalili z allie jako ze nie jestemy klopotliwi i nasz lider nie jest 16 latkiem z adhd i trisomia 21 pary chromosomu. Naturalnie sa wsrod vvv normalni ludzie i na poziomie, ale nistety jest to mniejszosc.

adt Dion to oddalismy je suporta, bo pod czas nastepnego siedga chcemy na cos wiekszego zapolowac, cos z trojki studgart/ rune/ oren

w kazdym razie :D 1 allie 2 clans 3 castles                     

dobry wybor clan Slomku ^^
Celes x7

The Abyss x300 - retired

Gang

Sory Hat ale Imba robi za was wszystko taka moja opinia macie poprostu bardzo dobre ally złożone z większości archerów z dobrym eq, i to samo w sobie jest wystarczające
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

HatSauce

Mamy super allie z Imba maja kosa sprzet, dobzre sie dogadujemy, ale nie robia za nas wszytskiego, nas jest zawsze wiecej na siedgu, i zwykle mamy 3 OLi. Godart nie bylo by Imby gdyby nie my, bo weszlismy do sali jak lider z WarCampu obkrazony herosami z Wolwsow przejmowal juz zamek, to nasze 2 pt rozlozyly kolo 2 pt wolwsow i warcampu z kilkoma herosami.

Jasne ze wiele zawdzecza sie Imba bo jak przychodzil na nas kiedys na Dion zerg vvv z calym allie agro to nie bylo by sily w 30 os obronic zamek.
Celes x7

The Abyss x300 - retired

Etes

CZy ktoś mógłby przybliżyć mi sytuację panującą na serwerze abbys x300? Chodzi mi konkretnie o to jakie questy się robi(profki etc. ) jak wygląda sprawa buffa (czas ,npc bufer-czy jest) czy sprzęt trzeba sobie crafić samemu (spoil itp.) czy jest może Gm shop i czy są tam jeszcze jakieś Polskie klany,które tam graja;)

Tro1an

Quest na 3 profke, na sube i na nobla. Nie ma NPC buffera, są tylko l2day scrolle. Zwykłe buffy trwają(chyba) 1h, dance i songi - 20 minut, a powA, pof, powI - 1h. Nie wiem ile trwa cov.
W Gm Shopie jest sprzet do a-grade, s-grade musisz crafcić.