gry na podstawie anime

Zaczęty przez Pheonix, Czerwiec 24, 2008, 02:04:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PeBe

DB mi na emu ps2 lazi 10fps :|

kupuje ps2 ^^

Pheonix

kup xbox360 nowego kupisz za okolo 700 zl :D zobacz dbz burstlimit :p

TheOwn3r

Cytat: Pheonix w Czerwiec 29, 2008, 04:12:05 PM
dbz burstlimit :p

Dobrze, że mam PS3. Bardzo fajnie się ta gra zapowiada.

http://www.youtube.com/watch?v=56SfAEHonPw&feature=related

Tutaj taki krótki filmik pokazujący grę.
;o

Pheonix

ta gra juz jest w japonii chyba :D bo widzialem filmik ale nie moge w necie nic konkretnego z netu :/ piszcie we wszystkich tematach jak thorin :D bo go juz od dluszego czasu nie ma ^^ xD

PeBe

EEE tam

Mialem kupic x0 , ale wole ps2 - 250 zl i mozna graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać, jest pelno hitów, (wiecej niż na x0+x pewnie xD) .
No a potem można sprzedać (po wakacjach) za niewiele mniej i kupić x0 :D

TheOwn3r

Właśnie gram sobie w dbz burst limit demo. Bardzo fajnie się gra. Super gierka, imho lepsza od budokai/budokai tenkaichi.
;o

Pheonix

xD są darmowe serwery w eve online ??

DIO

CCP Games title EVE Online is run on one of the largest clustered super computers on the planet, with 5,000 star systems and several million unique objects in play at any one time. Their server system is so robust that they schedule a one hour down time every day to run backups, and the system can handle up to 25,000 players (and sometimes more) without collapsing.

cytat jakiegos artykulu ktory google na poczatku wywala na temat dlaczego nie istnieja dobre prv serwery Eve, w sumie stary artykul bo jak sie trailem bawilem z rok temu to norma bylo ze 35k graczy bylo online jak sie logowalem kolo 20 wieczorem

zeby postawic priva na ktorym da sie sensownie grac to beda ogromne koszty zeby przynajmniej z 10k ludu moglo grac (bo inaczej caly swiat bedzie puuuuuuuussstyyyyyyyyyyyy)

jak chcesz to pytaj google, ja po 7 stronach wynikow mialem dosc czytania w kolko artykulow ze privy gdzies sa ale nikt ich jeszcze nie widzial :D

primabolan

Cytat: Pheonix w Czerwiec 30, 2008, 12:28:37 AM
xD są darmowe serwery w eve online ??
znajac zycie mogles nie skumac co DIO mowil wiec moze oswiece Cie (moze zaloze firme z karma dla troli  :D )
http://www.itweek.co.uk/vnunet/news/2163979/eve-online-scores-largest oraz http://news.softpedia.com/news/EVE-Online-Readies-the-Largest-Supercomputer-in-the-Gaming-Industry-35225.shtml ... to artykuly z 2 lat temu wiec reszte sobie dopisz...dokoloruj...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Pheonix

zrozumiałem to co DIO napisał :p sam tez trochę o tym poczytałem  ^^ jak sie dobrze gra to nawet nie trzeba dużo $ wydawać na konto bo za isk można kupić doładowania  ^^

primabolan

<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Cralin

W jakim mieście moge kupić playstation 2? i Naruto Ultimate ninja 3 :D:D

Pheonix

Cralin

Pheonix

empik :prawie każde duże miasto

dyskusja wygasła a gier anime na pc jest mało  :(( zamykam