Battle For Dawn Europe - Low - Hellbound OFF - Sierpien

Zaczęty przez Marvix, Lipiec 03, 2008, 06:28:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marvix

Ok ,a wiec co do stabilnosci :D - stabilny zostało parę duperelek ,które mogą łatwo dodać zariche akamanah newbie guide (pestka) :P Niedługo Live ^^

Manuell

\../ Fauvorite \../

Marvix

Manuell

Updater mam i nie działa, jak się próbuje zalogować, to pisze że wygasł mi abonament, zupełnie jakbym się logował na globala :/
\../ Fauvorite \../

Balrogg

pare pierdołek...
Wpadne sobie jutro to co nieco obczaje, i zobaczymy czy tych pierdołek naprawdę jest kilka^^

Marvix

To co jest nie dzialajace to pierdolki :) kolega gral i mu dziala -blad po twojej stronie po za tym do gry wymagane jest konto na x5:P pozdro

Lincral

senji

ile bedzie trwala beta i czy bedzie wipe ? A i czy bedzie dozwolony dual box?? I inne pytanie z innej beczki czy kamael ma wieksze wymagania od interlude?

Krzysiu

Hmmmm z tego co na razie zauwazylem to newbie guide nie daje buffa i nie ma recovery scrolli w shopie;) Wipe bedzie, raczej nie zostawia postaci z x100 na x5 ..
>.<

Manuell

Wrzuć mi ktoś zrarowany system folder, ładnie proszę :)

Cytatmanuell skad ja cie znam ?  Shocked
Vimes, graliśmy razem chwile :P

BTW. http://forum.bfdr.eu/showthread.php?t=14231 <-- taki mam komunikat jak chciałem się zalogować, nie mam pojęcia wtf?
\../ Fauvorite \../

Lincral

no takie male bugi a rzucają sie najbardziej w oko, mi brakuje tam najwazniejszych rzeczy z hellbound takich jak talizmany, shop z low C, crused weapon reszty jeszcze nei sprawdalem... admin chyba nei zna angielskiego bo mnie ignoruje jak biegam za nim po giran  :P

PS: system na FF - http://files.filefront.com/systemzip/;10975841;/fileinfo.html

Elitper

czy ja wiem ze taki dobry server wlasnie przejzalem forum gralo 4k online ludzie pouciekali ze wzgledu na te teleporty czesc z wprowadzenia dynamicznego spoila o.o ze na ratach x5 lecialo czasem 18 sopa z 1 mobka o.o a czasem tylko 1  z tego samego mobka  ponoc admini nie wypowiadaja sie na forum  wszystko olali .... nie ma ponoc c5 zones sprawdzil to ktos ? etc...  ciekawe jak teraz ze spoilem bedzie ^^ 

Manuell

Cytatdude it's not kamael yet !!!! , kamael will be soon ( in official post), at the moment server si still runing on modded c4

No wtf, to jakim klientem mam się w końcu łączyć z betą  :shock:
\../ Fauvorite \../

Elitper

minuta gry i 1 bug multidrop jest ..... powinien leciec 1 item z moba a nie 20 par butow o.o
brak travel tokenow
newbe buffow
brak broni top NG od newbe guide
blessing of protection nie dziala
jakies jebniete custom kolorki o.o napisów

Lincral

hmm zeby dostac profe lvl trzeba zagadac do GM,
a wiec zagaduje prosze o doomcryer i lvl up,
on mnie pyta ID,
to ja nato jakie ID?,
on na to w google trza poszukac,
no to ja pytam czy bez tego gowna sie nie da?,
a on sie pyta to w jaki sposob mam ci to zmeinic ??  :shock:

ok. tereny hellbound nie dzialaja sa puste, mozna jedynie pozwiedzac widoki i poplywac, GM nie zna zbytnio nawet podstaw angielskiego, tereny C5 sprawdzalem frozen labirynt znalazlem 1pajaczka dalej juz mi sie nei chcialo.

+to co wczesniej pisalem o shopach,talizmanach, zariche, s80
+to co elitper napisal

jednym slowem lekki sh1t jak na pierwszy rzut oka  :?

Manuell

Czyli chyba na serio zaczynam na Beyondzie grać :/ Lincral, ty grasz już gdzieś ?
\../ Fauvorite \../

Marvix

No to chyba tyle :P To co jest będzie można naprawić ,

Multispoil pisałem o tym :) to ustawienia serwera ,możliwe że zmienią na razie jest wszystko ok :
Wipe będzie
mam nadzieję poprawią duperelki
No i ciekawe czy zmienia spoila to tyle .:)

ZjemCie

EEEEEhhhhh a myślałem że będzie choć jeden dobry serwer godny na uwadze... No cuż czekamy na DEXA albo Paradise...

Marvix

Nic nie jest stracone wystarczy ,że będzie wipe poprawią pierdoły (nawet niech nie zrobią nic ze spoilem) to będzie i tak ok ....
No bo gdzie można realnie teraz zacząc :

Zjemcie
Na dexa mowisz ,a wiesz ze ten serwer stoi juz 6misiecy zostanie tylko dolaczony do sieci jednym slowem kij z nim

Azzarath- nie ma c5klan systemu(chyba) malo Online
Beyond - Ok pliki ,3k On ,ale Lt>all stoi 18dni to duzo
Paradise -wstanie za rok
Dex,abbys,crazy -nie opłaca się tam zaczynać
L2free - mało Online b.mało

BFD: Zobaczymy jak dla mnie najlepsza możliwość :P

Marvix

Nie w takim stopniu :) :D :D
Nic czekam ,bo i tak nie ma ciekawego nowego serwera chciałem iść na l2America ,ale on zadługo wstaje ....

Krzysiu

Ja nadal chce:P Zobaczymy co z tego bfd wyjdzie ale jak na pierwszy rzut oka nie podoba mi sie.
>.<

Marvix

No spoxik jak będzie wszystko Ok to mamy 4 osoby :)
Ja ,Lincral jego dwoch kolegow moze jeszcze jedna osoba to bedzie nas juz 5 jeszcze 2-3 osoby i bedzie mozna na rb chodzic bedziemy uzywac tsa ,nie bedzie klanu zadnego... (Jezeli wszystko z serwerem bedzie okey) Pzdr.