Abyss Walker [AW]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: K w Czerwiec 30, 2008, 04:30:37 PM
Rownie dobrze ten lucznik w draco moze Cie [cenzura] zanim dojdziesz 3 razy z krytyka, albo magowi moze siasc m crit bla bla bla

Imho dager to postac ktora moze wygrac z kazdym, ale moze tez przegrac z kazdym ;]

lucznik Ciebie na 3 kryty?

my rozmawiamy o CT1+ czy o C4?

nie no w sumie jak 6k hp+cp masz to moze cie na 3 kryty zlozyc ...

o ile CoP mocno przeszkadza lucznikom to o tyle daggerom juz nie az tak :>

DeVa

Cytat: K w Czerwiec 30, 2008, 04:30:37 PM
Rownie dobrze ten lucznik w draco moze Cie [cenzura] zanim dojdziesz 3 razy z krytyka, albo magowi moze siasc m crit bla bla bla

Imho dager to postac ktora moze wygrac z kazdym, ale moze tez przegrac z kazdym ;]

Można bez przekleństw ? Są jeszcze inne słowa.
/Frohike

1vs1 z kazdym lucznikiem o kazdej porze z buffem lub bez moge robic i watpie ze mi zjedzie cp chociaz z SRem bylo by mysle kapke trudno ;p( wiem lucznik to nie postac do 1v1 ;D ). W end game melle pt > archer pt i moge robic zaklady ze moje pt na lunie (bez sws i ee) w end game zjedzie kazde archer pt 9v9 ;D
SWARM

Frohike

Panowie, jeden topic do spamu odnośnie Luny już macie. Powiem w stylu postów jakie usunąłem: jeden moderator > wasze party :P

Edit:
@godhateluna
Nie, nie tak chciałem napisać. Idź proszę i spamuj w tamtym topicu, w końcu po to powstał.

Fikul

Mam pytanko odnosnie skila "counterattack", trwa on 5 sekund i chcialem sie dowiedziec w ilu % odbija skile fizyczne.
Skoro trwa taki krótki okres czasu to powinien miec bardzo wysoka szanse, moze ktos wie ?

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

bula

Cytat: netheril w Lipiec 14, 2008, 05:14:55 PM
ummm 100?
a czy to nei bylo tak ze bazuje na p.atk AW?

/summon Fro

Frohike

Pamiętam jak Vacxe w czasach Interlude pisał, że to bazuje na p.atk AW, ale różnica w dmg jak trzymał dagger/łuk była minimalna (~100 dmg więcej z łukiem). W międzyczasie inny znany sztyleciarz - Narayan, mówił chyba, że to jakoś inaczej działa. Czyli ostatecznie nie wiem jak jest z tym teraz, najlepiej poczekać na Marcina aż wbije 79 i powie.

BTW!

Prośba do Marcina:
Jako, że wcześniej w jakimś temacie (chyba w tym) kłóciliśmy się o to co zada większy dmg: Mortal Blow czy zwykły crit z full element daggera, chciałbym zobaczyć porównanie dmg. 10x crit i 10x blow, GO!

(tylko bez testów na NPC plz, najlepiej jakiś neutralny lol target - np. Dev)

:D

bula

Cytat: Frohike w Lipiec 14, 2008, 07:02:53 PM

(tylko bez testów na NPC plz, najlepiej jakiś neutralny lol target - np. Dev)

:D
on na to nie pojdzie ... ty chcesz zeby dostal 20 hitow?! 2 hity = gleba xD za duzo % straconych ^^

Dev

Nie, ja stalem po krycie z backstaba Adventurera na focus power ;P  Z 20 hp :P
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Hermit

A tutaj padniesz na 2 mortale. ^^

Btw. Nigdy nie lubiłem mortala, zawsze mi miejsca brakowało, więc albo macro albo papa było. Poza tym obrazek ma beznadziejny.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

3ex

Mortal i tak jest useless po ~60.

Bled

czasami sie przydaje , bo najczesciej masz luke miedzy re usem backstaba i morta a gosciu plecami stoi , na VS nie jest tak zle z dmg pozniej to sie albo bindem albo lethalem i mozna z paska wywalic forever

Itherus

Cytat: Bled w Lipiec 15, 2008, 12:07:23 PM
czasami sie przydaje , bo najczesciej masz luke miedzy re usem backstaba i morta a gosciu plecami stoi , na VS nie jest tak zle z dmg pozniej to sie albo bindem albo lethalem i mozna z paska wywalic forever

blad, czesto sie przydaje... jest idealny na wypelnienie luki miedzy blowami do tego bardzo szybki reuse. na tancach z vs i focus death zadaje calkiem ladne damage.

Bled

backstab , lethal, binding, deadly z tymi blowami nie ma potrzeby uzywania morta , tym bardziej na tancach

Marc1n

<- Używam Mortala i się tego nie wstydzam xD
A tak na serio, to po 79 leci z paska :P
HATE ME MOAR!

Bled

aw dostaje jakies skille na 79 w IL ?

Frohike

netheril

Narayan po co Ci CA? przeciez na moby sie tego nie uzywa... ^_^;
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Marc1n

HATE ME MOAR!

Bled

Cytat: Frohike w Lipiec 21, 2008, 05:51:39 PM
Counter Attack.
bajer odbijajacy dmg? czy skille tez? i ile sec to trwa 15?

bula

Cytat: Bled w Lipiec 22, 2008, 02:21:17 PM
Counter Attack.
dmg ze skilla

i trwa chyba! 10 sekund, chyba ze w ct2 zwiekszyli do 15

Marc1n

Cytat: Bled w Lipiec 22, 2008, 02:21:17 PM
Counter Attack.
Wszystko melee, regulary+skille, trwa 5-6sec, będzie trwał 10.
HATE ME MOAR!

netheril

teraz trwa 5 sekund w ct2 podbijaja czas do 10 Marc1n nie tylko meele skille bo na PTSie kumpel walczyl z HE to HE sam siebie zestunowal :)

Marc1n

lolololol, zobaczymy, ale PTS to PTS :)
HATE ME MOAR!

Itherus

Ok to counterattack juz wiemy jak działa ale moze ktoś zna wartość oddawanego uderzenia? oddaje 100% czy moze mniej? moze ktos napisac cos wiecej na temat critical wound ? co robi i jakies cyferki tez sie przydadzą. Myślę ze wielu osobą to sie przyda...