JUST GOT OWNED... DEX + FRIENZ !

Zaczęty przez NightBird, Wrzesień 13, 2008, 02:40:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jaro146

Wystarczy kilka(nascie?) razy odswiezyc stronke i za ktoryms razem sie zaladuje ;S

bula

DIO

strona po prostu nie wyrabia tylu ludzi chetnych do grania :D

dzisiaj gg wlaczylem to pelne spamu "chodz na dex x5"

Cralin

Matim

Slomek

Mmmm widze ze fajny serwer 4fun bedzie... moze sie skusze i pogram. Jak juz sie ma konto na Dex mozna na nim pykac ??
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Kll

L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Ryltar

Slomek

No ja gralem na IL . Teraz nie gram bo chyba down serwa jest jak mnie wywalilo DC tak juz nie moge wejsc

bula

IL na razie "w przyszlosci" ma byc Hellbound

Kll

o tym, ze IL na dexie bedzie soon, zaczeli mowic z 7 mies zanim weszlo, wiec poki co serwery przez najblizsze pol roku na pewno beda IL :wink:
L2 DEX x4

Slomek

Mozecie wejsc na DEX ?? Bo ja przy loginie mam caly czas info o DC. Na stronce zadnych info o shut down nie ma

Szewa

Vanquish

klikaj na login ile wlezie na 100% cie polaczy po 15 sekundach za duzo luda chce wbic na raz po prostu

Cralin

btw.Ile ludzi tam teraz gra?I jaką gm'i mają maszine?

bula

Cytat: Vanquish w Wrzesień 16, 2008, 03:53:27 PM
klikaj na login ile wlezie na 100% cie polaczy po 15 sekundach za duzo luda chce wbic na raz po prostu
yhm ... po 15 sekundach

edit:
rofl a jednak sie udalo :D

Yezo

ale nie mysl, że zawze będzie tak dobrze z tym loginem  :oops:
logowanie się jest przejebane!
League of Legends

bula

Cytat: Yezo w Wrzesień 16, 2008, 05:02:45 PM
ale nie mysl, że zawze będzie tak dobrze z tym loginem  :oops:
logowanie się jest -_-'!
wiem xD

Kll

Login ma przepustowosc na 2 serwery, a i wczesniej przy 2 roznie bywalo, mam nadzieje, ze to zmienia.
L2 DEX x4

Vanquish

Cralin

Pomoże ktoś?Jak chce wleść do gry to przez co wchodzić?przez ikonke "Lineage II DEX Romania" czy przez system?Bo jak przez ikonke Lineage II DEX Romania to się włączy ale jest czarny ekran z kursorem.Nie wiem co zrobiłem źle.Interlude mam,auto updatera sciągnąłem...

Yezo

mi tam się włącza przez to i przez to..
League of Legends

Pablox8

Co do loginu to na forum dexa napisali ze login przepuszcza 10 osob na sekunde. Jak dla mnie to ten login przepuszcza chyba pol osoby na 10 sekund... dzis probowalem okolo 5:30 i tez za cholere niewchodzilo

DIO

za tydzien sie to uspokoi, ten login moze i przepuszcza 10 osob an sekunde, ale non stop jest tak zaspamowany ze glupieje i nie wyrabia, i tak nie jest zle :D jak po minucie czy 2 mozna sie zalogowac . Dla tych co nie pamietaja to byly takie czasy ze jak dostales dc o 20 to ciagle spamujac login dalo rade wejsc po 21 :D. Za niedlugo sie wszystko uspokoi, teraz mnostwo ludzi chce zobaczyc ter nowe 2 super serwery i jest problem pozniej bedzie spokoj :p

bula

meh ... a tak fajnie mi sie farmowalo z BD na dualu :<

btw 15.7kkk mi brakuje do AM z acu! ^_^