Paladyn [Pal]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:27:18 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

Loa mini moneyroom jak najbardziej mozna ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Marc1n

Co to jest mini moneyroom;p?
HATE ME MOAR!

HatSauce

maly pienierzny (pieniężny) pokoj :)

/Fro
Celes x7
HatSauce - Arcana Lord 77/HE 62

The Abyss x300 - retired
Hatsaucee - Th/He/Sps/SwS - BloodyFist member, Schuttgart owner
Hatsauce - Necro - farmer, last BadBoyPL

Marc1n

Ok, to gdzie jest ten maly pieniezny room?
HATE ME MOAR!

bula

Cytat: Marc1n w Wrzesień 24, 2008, 05:15:12 PM
Ok, to gdzie jest ten maly pieniezny room?
z tego co napisal Dev wynika ze w LoA

Fro znowu bedzie mial co usuwac

Frohike

Cytat: bula w Wrzesień 24, 2008, 05:18:16 PM
Cytat: Marc1n w Wrzesień 24, 2008, 05:15:12 PMOk, to gdzie jest ten maly pieniezny room?
z tego co napisal Dev wynika ze w LoA

Fro znowu bedzie mial co usuwac
Zostawię, bo Marcinowi chodziło o to, gdzie dokładnie jest ten pokój w LoA - czyli generalnie wciąż odnosi się to do pytania PeBe ;)

Imo Dev zaznacz na mapce money room i mini money room i wrzuć na imageshacka, żeby nie było już z tym problemów :)
http://lineage.pmfun.com/data/maps/dungeon/Antharas'%20Lair.png

Marc1n

MAD SKILLZ @ PAINT IMO :dw_3_1: :hu_2_1: :ork_6_1:
/Fro
HATE ME MOAR!

Ryltar

W czerwonym farmimy kase a w niebieskim pvp?

PeBe

Ciekawe jak sie farmi PVP na DEV'ach :D

gdzies juz w googlach byla podobna mapka, ale bez mini money roomu :<

ontopic:

Przyda sie mojemu palkowi hom+10?(lvl<3rd) w sumie chyba tylko do nuka przeciw undeadom, healom malo to raczej da, jak uważacie? a i jeszcze - mam -10con = czasem problemy z udźwigiem moga być a i mam baaaaaaardzo nieczęsto PVP :<.

bula

jakby byl z acu to by sie moze i przydal xD a tak to do niczego :P

eMbros

Czesc wszystkim ( 1 post ;P ) chcialbym sie dowiedziec 2 rzeczy o palku, a mianowicie:
1) Czy ma szanse z magiem 1 vs 1 na podobnych buffach
2) Byc moze bylo juz to opisane ale chodzi mi o sacriface build, czy aby wychodzic na tym na plus wystarczy posiadac czysty som/ AM czy potrzeba do tego broni +++ ???

bula

Cytat: eMbros w Wrzesień 29, 2008, 09:38:24 PM
Czesc wszystkim ( 1 post ;P ) chcialbym sie dowiedziec 2 rzeczy o palku, a mianowicie:
1) Czy ma szanse z magiem 1 vs 1 na podobnych buffach
2) Byc moze bylo juz to opisane ale chodzi mi o sacriface build, czy aby wychodzic na tym na plus wystarczy posiadac czysty som/ AM czy potrzeba do tego broni +++ ???
to czy bron jest +++ czy +0 nie ma praktycznie zadnej roznicy

eMbros

Paladyn wydaje mi sie dosc ciekawa postacia, ale jest moze ktos kto gral nim dlugo i moglby w skrocie opisac jego plusi i minusy.

PeBe

+ fajny
+ oryginalny
+ malo osob nim gra
+ moze robic za pseudo healera w lol party
+ moze czasem przytankowac
+ owni undeady
+ ma auto respawn
+ b. trudno go zabic

- tank :P
- slaby dmg bez ai
- ai krotko trwa

eMbros

Dzieki za info ;P, mnie u palka przeraza brak skilli ofensywnych poza regularami pozostaje od czasu do czasu uzyc shield stuna XD mam nadzieje ze postac sie szybko nie nudzi...

Szewa

Paladyn ma potencjał, znaczy Klimat, więc raczej nie powinien ci się znudzić :)

eMbros

Noo mam taka nadziej ze bedzie klimat, do tej pory gralem dosc sporo destro, troszke tyrkiem, he i aw XD teraz chyba czas na palka ^^

Ryltar

Zeby grac powaznie tankiem trzeba lubic nim grac :P Jak kogos interesuje dmg rzedu 5k to niech robi reroll.

eMbros

Mam nadzieje ze taki pal na fullbuffie bedzie osiagal calkiem przyzwoity dmg,  hity po 5k osiagalo sie destro na frenzy ale byl zbyt powolny i tak naprawde bez tego frenzy do niczego sie nie nadawal. Wole postacie ktore maja dosc sporo HP, aby miec czas na zastanowienie sie podczas pvp

SknerusKK

Cytat: eMbros w Październik 01, 2008, 01:46:22 PM
Mam nadzieje ze taki pal na fullbuffie bedzie osiagal calkiem przyzwoity dmg,  hity po 5k osiagalo sie destro na frenzy ale byl zbyt powolny i tak naprawde bez tego frenzy do niczego sie nie nadawal. Wole postacie ktore maja dosc sporo HP, aby miec czas na zastanowienie sie podczas pvp
sporo hp ci duzo nie da bo i tak mozesz byc 2 shooted ;)

eMbros

z tym hp to chodzilo mi o 1 vs 1, a na massowkach to nie wiem, ale jako tank powinienem troche postac, a co do mass pvp to lepiej biegac z lukiem czy z mieczem ?

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

SknerusKK

jednak z luku juz nie zadasz takiego dmg jak kiedys ;p

eMbros

Czyli kiedy    :?:  :wink: ( mowa o c4/c5) :?: ja teraz gram ( bede  gral ) na IL

bula

to i tak zadasz niezly dmg z luku xD