Sorcerer/ss [Sorc]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: GOoRN1234 w Sierpień 23, 2008, 10:43:17 AM
a taki tam count of fire to co robi?
dot, bezuzyteczny w erze 2 shootowania ludzi przez nukerow imo

Hun7er

Witam gram sorcem od niedawna mam juz 70 lvl na low rate i biegam w ava robe set +4, som +3 acu i składak biżu czyli phx ring+4, black ore ring +5, earning of binding +5 x2, necklace black ore +4... Gra mi sie nim super, uniwersalna postac na razie walczylem z sk na rownym lvl TH destro i HE oraz kilkoma nukerami sh i sps bodajze... wszystkie wygrane moc zaklec niesamowita.. Chcesz cos wiedziec o tej postaci to pisz na gg 4953069

PeBe

na jakim buffie i z jakim eq i iq byli wrogowie ?

W sumie zabić sorca (lowbie pvp, bez mj/resist stuna itd) dla HE(stun) SH(silence) SPS(c.spd :p) TH(dagger ;p) to nie problem.

Hun7er

sk eq; 68 lvl. Dark legion + health, dc heavy set , Magowie w tallumie dc avadon, Despariony z acu w reku. sztylet z krisem na +5 focus i dc light set i destro z dragon slayerem i majem heavy. Przede wszystkim skill SLOW, nie decay, nie cancellation, nie sleep...  Wszystkie postacie + moja w tym na self buffach bez empa wild magica blezow czy zerka

PeBe

Na selfach to lol troche.

Zresztą gdyby było na buffie to już raczej cancel -> slow -> surrender -> nukeeeeeeeeeeee

Soulern

Cytat: Hun7er w Wrzesień 01, 2008, 12:15:51 AM
Przede wszystkim skill SLOW, nie decay, nie cancellation, nie sleep...  Wszystkie postacie + moja w tym na self buffach bez empa wild magica blezow czy zerka
Magom też rozumiem? A po co? Kite'owałeś ich?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

SknerusKK

lolselflollowlollvllovpivipilol, tak w skrocie

PeBe

Eee tam low lvl pvp fajne jest.

Ale na selfach ? to sie nie dziwie ze wygrywal (brak c.dmg/focus itd dla th i HE) Jedynie sie dziwie bo na selfach SH to musial być idiota - na selfie silence niezle wchodzi T_T

Jaki Ganh

O, mnie zaszokowała taka akcja której byłem świadkiem. Paręnaście osób w VoS expiło na Judges of Splendor i Pilgrimach po itemki do questa Noblessa, ja też :) Przyszły 3 osoby w party z jednego klanu, Adventurer, Saggitarius i Spellsinger. Saggitarius pierwszy pewny zwycięstwa zaczął nawalać w Sorca, po chwili gleba, saggitarius leży. No to Spellsinger i Adventurer podbiegają. Advek dostał slowa i cancela, SpS cancela również. Adventurer nie zdążył dobiec a SpS zbił mu CP i z jakieś 3/5 HP, ale glebnął. Co prawda, tych 3 nie było jakimiś mistrzami, a sorc na takiego wyglądał, ale mnie to zaszokowało ^^ Teraz kombinuję nad subką dla Sorca ;P

Szukam serwera...

TruTherion

Może Sorc miał wysoki poziom?
Bo jak zdążył walnąć 2 cancele, slowa i zanukować SPSa zanim TH dobiegł to trochę dziwne.

Jaki Ganh

Hm, miał DC Set, SoM +Acu na ok. 5-6+. Jak mówiłem, on grał mistrzowsko, brak jakichkolwiek oznak noobostwa, tamci byli nieco niedorajdy, a to jeden zamiast go targetnąć i zaatakować podbiegł, po chwili musiał źle wziąć target bo odleciał kawałek, no więc, nieco kretyńscy byli :P No ale nic, Fajer is Pałer! Sorcerer rządzi!

Szukam serwera...

Mathea

Jak tam z sorcem na Hellboundzie? :>

myha

od kilku kronik ciągle tak samo sps/sh>sorc nic w tym względzie sie nie zmieniło
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Marc1n

Naaaaarzekanie :)
Dla melee dalej najgorszy imo zboj :P
HATE ME MOAR!

PeBe

vort sorca ftw.

a tak poza tym to troche nie fair bo sps ma tego buffa na regen mp, sh ma btm a sorc nic QQ

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

PeBe

Scorpion

CytatNaaaaarzekanie Smile
Dla melee dalej najgorszy imo zboj
SPS to wg mnie większy cierń w tyłku- nie ma to jak praktycznie stac w miejscu po vortexie+frost+blizzard.
...

Antilus

mam pytanko :P moglby ktos mi ujawnic informacje o ile % vort sorca obniza speed,c.speed,atk.speed?
W oczekiwaniu na przyszłość :)

http://antilus.mybrute.com

Fuss

Speed -10%, Atk. spd. -30%, Cast. spd. -10%

Meduza

W jakie dye najlepiej zainwestować, aby osiągnąć lepsze wyniki na pvp/pk?

Mam już dye do inta ale to mnie nie zadowala. Mam homka+12 ale ciągle to nie to  :x
God Creates Man...
Man Destroys God...
And Creates His Own...

bula

+4int-4men
+4wit-4men
+4con-4str

Meduza

a sprawdzałeś to w praktyce? czy tylko takie uważasz?
God Creates Man...
Man Destroys God...
And Creates His Own...

SknerusKK

to sa najlepsze dye dla nukera... alternatywa jest +5wit +4int, ale to juz wedle uznania

Marc1n

HATE ME MOAR!