Po uruchomieniu l2 - restart

Zaczęty przez Madith, Listopad 18, 2008, 09:20:13 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Madith

Witam.

Dostalem od kumpla Gracje (nie wiem czy sie pisze Gracja czy Gracia:P) Part 1. Wczoraj ladnie zainstalowalem, zrobilem update do part 2, zalozylem konto trialowe w miedzy czasie.

Gdy update sie skonczyl chcialem odpalic gre. Wyskoczylo to okienko z jakas postacia i napisalem Lineage II blablabla i nagle czarny ekran i restart komputera.

Mam jeszcze interlude na kompie (poniewaz gram na priv) i normlanie dziala.

Moze mam za slabego kompa na Gracje ??

Sprzet to:

Athlon 64 3500+
GeForce 7600GT 256mb/128bit
2gb ramu 800Mhz

Dodam, ze wszystkie inne gry dzialaja i nie ma tego problemu, tylko z L2 Gracja.

Ktos ma moze jakis pomysl ??

Prosze o szybkie odpowiedzi, bo ucieka mi czas z triala :P
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

coshoo

Cytat: mdh w Listopad 18, 2008, 09:20:13 AM

Moze mam za slabego kompa na Gracje ??

Sprzet to:

Athlon 64 3500+
GeForce 7600GT 256mb/128bit
2gb ramu 800Mhz

Mam identyczny sprzęt i gram bez problemów na full detalach bez cieni i hdr łącznie z frapsowaniem.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Erenir

Mam dokładnie identyczny problem, nie wiem czym to jest spowodowane i prosiłbym bardzo o jakieś wskazówki.

Madith

Dziala mi juz :)

Nie wiem czy ten sposob jest dozwolony czy nie :D ale podam bo jest skuteczny :)

Wystarczy sciagnac ten plik .rar(ct2pt2_nogg i podmienic pliki w nim sie znajdujace do glownego katalogu gry (np d:\lineage II\system)

i tyle :) u mnie smiga ladnie :)

Z tego co wiem to ten plik wylacza albo modyfikuje GameGuarda. Z tego co wiem to nie chcialo dzialac bo moj antywirus nie pozwalal na to czy cos :D Ale teraz smiga ^^
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Erenir

Ja już z tym próbowałem, ale wprowadzał tylko chaos w menu. Ja problem też rozwiązałem nie stosując wcale tego. U mnie problemem był firewall a mianowicie COMODO. Usunąłem go, zaistnalowałem innego i śmiga.

untban

Cytat: Erenir w Listopad 19, 2008, 02:04:07 PM
Ja już z tym próbowałem, ale wprowadzał tylko chaos w menu. Ja problem też rozwiązałem nie stosując wcale tego. U mnie problemem był firewall a mianowicie COMODO. Usunąłem go, zaistnalowałem innego i śmiga.
Miałem dokładnie to samo. Zone Alarm też robił jakieś problemy z GameGuardem. Nie pomagały żadne reguły etc. Po odinstalowaniu wszystko ładnie chodzi.

Shen

u mnie pojawil sie ten sam problem, wczoraj gralem jeszcze normalnie, nie sciagalem zadnych nowych programow wiec nie wiem co sie dzieje  :o