'Nasz' serwer

Zaczęty przez Zaharias, Październik 27, 2008, 05:54:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pequet

Ryltar ty teraz na Rh grasz? A jak tam jest, raty 1x? I ogólnie bo jak rpg to błe :p

DIO

vent ftw, zawsze to lepiej slyszec mily kobiecy glos w sluchawkach niz nie slyszec go wcale

Ryltar

CytatRyltar ty teraz na Rh grasz? A jak tam jest, raty 1x? I ogólnie bo jak rpg to błe :p

Ta do stycznia musze wytrzymac i masakrowac gdzies horde ;/

NightBird

Cytat: Ryltar w Listopad 26, 2008, 04:58:36 PM
CytatRyltar ty teraz na Rh grasz? A jak tam jest, raty 1x? I ogólnie bo jak rpg to błe :p

Ta do stycznia musze wytrzymac i masakrowac gdzies horde ;/

czemu do stycznia ?

//Soulern: Uwierz mi, to nie miejsce na takie rozmowy.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Zarean

Cytat: doman18 w Listopad 26, 2008, 12:30:49 PM
Z innej beczki.
Myślę że chyba niedługo trzeba zacząć myśleć o jakimś Vencie albo innym TSie. na razie jest czas , bo nie robimy jakichś wypadów do alluchów czy trudnych instancji ale możnaby się przyzwyczajać
+1

Poza tym nie tyle przyzwyczaić się do TS`a czy venta, a do swoich głosów, żeby kojarzyć później kto drze się o heal albo something else. Znam takie sytuacje z TS`a:
Ktoś:"LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECZ #$%^&*&"
Healer:"Ale kto ty?"
Ktoś:Już dead..."

Czasami po prostu łazi się za kimś i później można nie zauważyć, że ktoś ginie, albo jak kogoś leje pięciu, a ty obecnie leczysz gościa co walczy z jednym, a nie zauważysz.

Ryltar

Cytatczemu do stycznia ?

Bo wtedy bede mial kompa ulepszeonego(wszytko nowe).

CytatPoza tym nie tyle przyzwyczaić się do TS`a czy venta, a do swoich głosów, żeby kojarzyć później kto drze się o heal albo something else. Znam takie sytuacje z TS`a:
Ktoś:"LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECZ #$%^&*&"
Healer:"Ale kto ty?"
Ktoś:Już dead..."

Czasami po prostu łazi się za kimś i później można nie zauważyć, że ktoś ginie, albo jak kogoś leje pięciu, a ty obecnie leczysz gościa co walczy z jednym, a nie zauważysz.

Czy ja wiem.Ja na holy na bg leczylem b.dobrze(4/5 brutal + 4/8 T6).Healer robi makro na "mouse over" i moze najechac na imie osoby ktora leczy(czy to z okna pt. czy normalnie najechac na postac) i moze leczyc.Gwarantuje ci ze taki healer ownuje.Nasz Disc priest z 600k heal skoczyl tak do ponad 2kk(wiec roznica jest duza) bo nie mial refleksu do klikania i leczenia a tak najezdzal i leczyl ^^

Zarean

Akurat tu mi chodziło o przykłady z l2, w WoWie jeszcze nie dobrnąłem do aż takich walk, ale co nie zmienia faktu, że lepiej jest jak wie się kogo się słyszy ;)

DIO

dobrze Zarean gada, jak sie czlowiek oswoi z glosami na vencie to jest inaczej bo kto by co nie mowil juz kazego rozpoznajes,z a tak to "wtf? kto to mowi?"

poza tym u mnie dzisiaj emo cry bo ja chce Dranei shaman grac  :_delf_3_2: :_delf_3_2: :_delf_3_2:a mnie krew zaleje jakbym mial jeszcze raz postac na andeeri robic

Zarean

Jeszcze zaraz się okaże, że przejdziemy do Ally wszyscy ;)

Ryltar

Wy na Andeeri gracie? I jaka strona?

Soulern

Cytat: Ryltar w Listopad 27, 2008, 11:53:44 PM

Goodness O.o Przed chwilą o to samo pytał się NightBird... Tak trudno samemu przewinąć temat kilka stron wcześniej?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Ryltar

Cytat: Soulern w Listopad 28, 2008, 12:19:32 AM
Cytat: Ryltar w Listopad 27, 2008, 11:53:44 PM

Goodness O.o Przed chwilą o to samo pytał się NightBird... Tak trudno samemu przewinąć temat kilka stron wcześniej?

Nie chce mi sie.

Druga sprawa jakich klas i profek brakuje.

doman18

Warra albo pala chyba. Maga w ogóle nie ma. Oczywiście mówie tu o lvlach 25+ bo jakieś niskie są ale słabo albo w ogóle nie expia. Jeżeli chodzi o profy to blacksmith (qpa recek leży w GB) lub leather. W sumie może jeszcze engi ale widze już 2'oje którzy może dociągną do przyzwoitego poziomu
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

NightBird

a WOWscape jest dobry czy nie ?

Jak bedziecie grali na anderii alliancem to moge z wami pograc ;)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Mlor

wowscape to gowno z pingiem 400-1500
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Soulern

Cytat: NightBird w Listopad 28, 2008, 11:56:04 AM
a WOWscape jest dobry czy nie ?

Jak bedziecie grali na anderii alliancem to moge z wami pograc ;)

Nie będziemy. W Hordzie mamy już gildię z tabardem i guild bankiem, na który uzbieraliśmy dopiero wczoraj. A osobiście mam już 50 lvl i nie zamierzam się rozstawać z nią na rzecz śmierdzących wysypiskiem alluchów.

Is listening still
Nobly
Subtly

DIO

40 lvl moze juz jutro (ostatnio zawalam plan 5-cio letni dotyczacy tempa expienia :D ) i tez mi sie nie chce zmieniac profki (chociaz zmienilbym bo priest mi nie podchodzi, wolalbym huntera i hodowanie zwierzatka albo shamana ), do tego levelowac od nowa ? kurde 2 tygodnie gry na marne, nie ma szans (na 10 lvl mi sie nie chcialo od 1 bic znowu to na 40 bedzie mi sie chcialo? no wai! )

poza tym w ally jedyna postac ktora jako tako wyglada to draenei female(i chyba jedyna rasa z fajnie wygladajacym miastem bo naprawde jest sliczne), reszta to albo kurduple albo koxy prosto z silowni w sasiednim bloku (sory bez obrazy ale tak mi oni wygladaja :D, krasnoludy w l2 to byly takie jakies majestatyczne i w ogóle czuc od nich bylo sile, a w wowie jak chlop od pluga oderwany taki ten krasnolud jest)

btw po paru godzinach poszukiwania miodu i "fajnego" serwera doszedlem do prostych wnioskow

albo gra sie na malym czyli 500-1000 osob serwerze ktory jest stabilny i w miare wszystko na nim dziala, lub gra sie na takim gdzie gra 1500 i wiecej ale jest mniej stabilny (albo bardzo niestabilny like DoF), pelno donatorow ktorzy solo moga zabic kilku normalnych graczy (wowscape) albo jest caigly cry na forum jak to na gownianym serwerze xyz z 400 graczami skile moga dzialac a u nas gdzie gra 2k ludzi co 2 jest spaprany i nikt nie wie jak naprawic

the choice is yours

Pequet

Co do alliancji anderysjkiej ja mogę trochę pograc ^^. Na razie jestem human paladyn

Ryltar

CytatWarra albo pala chyba. Maga w ogóle nie ma. Oczywiście mówie tu o lvlach 25+ bo jakieś niskie są ale słabo albo w ogóle nie expia. Jeżeli chodzi o profy to blacksmith (qpa recek leży w GB) lub leather.

Bez maga? Hmm moze pomysle chociaz wole plate postac :P

Cytatśmierdzących wysypiskiem alluchów.

Dowala mi osoba ktora gra po stronie gdzie nie wiedza co to buty.

Cytatkoxy prosto z silowni w sasiednim bloku

Nie nie lepiej garbaty przypakowany ork w ktorym kazdy T/S set ma naramienniki wieksze niz jego klata albo 5 metrowy tauren.Chociaz tauren jako woj fajny ^^ Dobry tank bo wiecej HP i nosi zajebiscie wielkie bronie ^^

Cytatkrasnoludy w l2 to byly takie jakies majestatyczne i w ogóle czuc od nich bylo sile

LOL xD Jaka sile jedynie co potrafili to spamowac hammer strike i biegali jakby mieli nasrane :P Tu przynajmniej jak widze dorfa woja to jakos mi sie kojarzy to z klimatem rodem FR czy LoTR.

Cytatpelno donatorow ktorzy solo moga zabic kilku normalnych graczy

Starczy ze ktos ma klase ktora ma duzy burst lub ma S3/S4 a ty green/blue to ci kazdy zrobi anal rape :P Ale donatorzy ssa jak wszedzie...

Czyli zapowiada sie muciek woj z kowalka(hi stormherald).

NightBird

wpadne i sam was bede ownowac hordziaki jedne wy.
chociaz sie nie znam na wowie ;p

Ale powiem wam ze jednak ANdeeria to jeden z serwerow ktory mnie bardziej zaciekawil ;)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Ryltar

Ja bym pogral sobie rogalem ale z hordy ork ma garba,undead to nie komentuje wygladu a najlepsze raciale dla mojego buildu maja NE ktore sa w ally :P

Soulern

Cytat: Ryltar w Listopad 28, 2008, 05:12:09 PM

Porównaj sobie buty BE/undeadów/orków z butami takiego Dranei... ^^

http://www.worldofwarcraft.com/community/comics/gallery.html#194 btw.

Is listening still
Nobly
Subtly

Zarean

Cytat: Soulern w Listopad 28, 2008, 06:18:31 PM
Cytat: Ryltar w Listopad 28, 2008, 05:12:09 PM

Porównaj sobie buty BE/undeadów/orków z butami takiego Dranei... ^^

http://www.worldofwarcraft.com/community/comics/gallery.html#194 btw.

Eee tam czepiasz się. IMO w WoWie najlepiej wyglądają NE, BE, Draenei i dorfy(takie thru i nawet mają rosyjski akcent ^^)

doman18

Nom Draenei też mi się podobają i jeżeli zrobilbym postac w ally to albo to byłby gnom lock albo Draenei cośtam
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

DIO

nie no przesadzam troche jak zwykle z tym wygladem ale jakos sie do mojego trupka przyzwyczailem, truposz wyglada (kurde kosci mi z pod peleryny wystaja z pod koszuli zebra wylaza  ) do tego chodzi jakby dopiero wstal z grobu .....no i na shadow priesta pasuje po prostu idealnie (w kapturze + mind flay non stop kojarzy mi sie z imperatorem ze Star Wars walacym blyskawicami .....dark side of the force ftw! ), co do dwarfow wyglad komentowalem, nie umiejetnosci, zwlaszcza w grze ktora za niedlugo bedzie polegala na tym ze gracz wpisze login i haslo a potem moze sobie pojsc i co godzine dostanie powiadomienie sms-em ile expa nabil, co wydropil, jak sprzet kupil na miescie i ile pvp dzisiaj zdobyl

fatk ork na rogala sie nie nadaje, nawet nie przez garba ...... wyobrazcie sobie 2m+ orka szerokiego na 1.5 m probujacego sie skradac zeby komus zapakowac potajmnie sztylet w plecy  .... totalny fail jezeli chodzi o sensownosc (a raczej realizm) tej profki u tej rasy