Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vigor

No masz racje tylko że Tobi jest trochę nierozgarnięty, i jest takim lekkoduchem a akatsuki to jednak poważna organizacja, stąd wysnułem wniosek ze najlepiej nadaje się Kisame ;P No bo Zetsu no to odpada obrazu bo będąc liderem nie może się kłócić o coś sam ze sobą np :P No bo te nowe szczyle też pewnie nie zostaną liderem tzn żaden z nich :P  Więc jest kwestia Kisame/Madara :)

Ryltar

No Madara tez byl jednym z zalozycieli Konohy :P

Soul

Ooo. Czytaliście już 429? Ciekawie się bardzo zapowiada kolejny odcinek... Może Naruto wreszcie wróci i zabije Paina :D. Co z tego, że walka bedzie się toczyć 20 kolejnych odcinków...
Prepare for unforeseen consequences...

evilmg

Whoaaa! Pure Ownage! Konoha starta z powierzchni ziemi niemal calkowity brak sladow zycia :D
Pain jest coraz bardziej przerazajacy...

Tomasheq

Nooo ten ostatni chapterek naprawde mnie ruszyl :) A nie to pare wstecz to biega ten Pain i biega i nie zrobi nawet ciekawej techniki :) A Rinnegana ma...
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Pheonix

Hermit

Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Soul

Wpadnie, właczy Naruto pro mode i rozwali reszte wioski w porywie złości xD

Marvix

Cytat: Soul w Grudzień 19, 2008, 11:04:36 PM
Wpadnie, właczy Naruto pro mode i rozwali reszte wioski w porywie złości xD

:)

Moja teoria wysnuta z miesiąc temu nabrala kolorow :)

Teraz zastanawia mnie tylko jak naruto nazwie swoja organizacje i kogo wezmie(nie wiadomo kto zyje jeszcze)

Sakura ,Przydal/a by sie neji/hinata ,Shikamaru,Chojii :)

No i to na tyle :

Tsunade nie zyje ,kakashi tez

Wioski juz nie ma

Nie zyje 99% wioski :)
Naruto zabije peina i tworzy organizjacje bo nie ma nawet z czego juz stworzyc wioski ....

Pheonix

a te oczy paina mogą tworzyć gen jutsu ??? :D

Tomasheq

Nie bylo to nigdzie pokazane ale najpewmniej tak bo bylo mowione iz posiadacz legendarnego rinnegana posiada wszystkie zywioly czakry i umie wszystkie techniki... Ja sie zgadzam z teoria Soula :) Tylko po rozwaleniu wioski doszczetnie Naruto pewnie zalozy ja od nowa :)
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

evilmg

Tylko mam nadzieje, ze oprocz Sakury jeszcze chociaz Shikamaru przezyl bo uklad tylko Sakura + Naruto to fail na calej linii - tylko h2h fighters, zero planowania i wsparcie leży :P

Soul

Większość przeżyje z nowego pokolenia, bo takie jest założenie Kishimoto.

Btw. Co to za babka w anime się pojawiła? Nie pamiętam jej z mangi... Czyżby znowu jakieś spoilery?

TheOwn3r

;o

Soul

No fillery, ale ja na to mówie spoilery (psujki od spoil) xD

Zovi

Cytat: Vigor w Grudzień 17, 2008, 07:58:35 PM
Ale Hidan pewnie już nie żyje, i nie będzie żył, on nie był nieśmiertelny cały czas tylko znalazł na to sposób a pod ziemią nie miał takiego sposobu..

Szkoda tylko że dostał w-_-' od takiego nooba...
Tez go lubialm dopóki nie zabil Asume :(
Skad wy kurde znacie tych wszystkich Pain, Madara, Tobi kto to w ogole jest?! :D
Ja pierwszy raz slysze te imione/pseudo/nazwiska :P
Kto zabil Tsunade? 0.o
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

evilmg

Bo my tu glownie o mandze rozprawiamy...

Tsunade ubil Pain (lider Akatsuki)...

Madara = Tobi to ten dziwak w masce ktory zbieral razem z Zetsu to co po Sasorim zostalo i pierscien znalazl...

Zovi

Ja wiem ze o mandze rozmawiacie, ale ja jej osobiscie nie czytam :) .Tylko bylem zdziwiony, ze Tsunade zabili, ze Kakashiego (damn :| ) zabili.
Tak w ogole, to w czym oni sa dobrzy (ci Pein, Madara, Zetsu) ? :) Tyle ze mowiliscie, ze kakashiego uzdrowi Tsunade, ale ona tez nie zyje...
Glupie to Naruto sie zrobilo :/, kiedys fajne bylo, teraz jak dla mnie za duzo jest tej walki troszku :( ,jacys niewybrazalnie silni goscie, przy ktorych Kakuzu to cienki jest, łee ... 
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

TheOwn3r

Pein ma Rinnegana, 6 cial, moze uzywac wszystkich elementow i potrafi nawet niszczyc cala wioske jednym strzalem co sie okazalo w ostatnim chapterze ;p

Madara[Tobi] ma bardzo duzo doswiadczenia, eternal mangekyou, jest niesmiertelny....

A o Zetsu nic nie wiadomo poza tym, ze wciaga pod ziemie zwloki i je zjada ;p
;o

Vigor

W sumie zostały w akatsuki najgorsze mutanty <hahah>  :D
Pewnie zetsu jest pro i przy tym zostanę, ale się zastanawiam kto urodził takiego mutanta w sumie wszyscy są w naruto normalni w miarę tylko on jest mutant i Kisame.. Jak to był real to by pewnie Kisame miał z 3 metry a Zetsu z tym czymś na głowie z 4 :P 

Ryltar

A czemu madara jest niesmiertelny?(bo nie pamietam tego motywu).

Soul

Ja pierdziele. Ale żeście namocili kochani. Tsunade nie została zabita, ani nie możecie mieć pewności, że Pain rozwalając wioskę zabił kogokolwiek innego. Kakashi nie żyje no i z tym trzeba się pogodzić, no ale nie Tsunade.

Co do nieśmiertelności Madary się nie zgodzę. Nie było takiego motywu lub nie jest on do końca prawdziwy.

Co do wyglądu Zetsu tudzież Kisame. To były techniki na bardzo wysokim poziomie, które gwarantowały moc. Tego jestem na 90% pewien.

Co do członków Akatsuki, to "nieczytający" mangi mogą znaleźć info tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Akatsuki

A tu o demonach: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ogoniaste_demony

Ryltar

CytatCo do nieśmiertelności Madary się nie zgodzę. Nie było takiego motywu lub nie jest on do końca prawdziwy.

No wlasnie mysle o czym oni gadaja bo nie wiem czy cos przegapilem ale nic takiego nie wyczytalem nigdzie :P

evilmg

a nie bylo takiego motywu, ze wlasnie ten slynny najwyzszy poziom sharingana dawal mu niesmiertelnosc? albo przynajmniej dlugowiecznosc - nie wiem gdzie to bylo chyba przy walce itacha z saskiem albo po niej...

Ryltar

W naruto juz niby 2 osoby byly niesmiertelne :P

CytatPoziom czwarty - wieczny Mangekyō Sharingan. Jest to poziom który zdołał osiągnąć tylko Uchiha Madara. Przez nadmierne używanie Mangekyu Sharingan stracił on wzrok, zaślepiony chęcią rozwijania tej cennej umiejętności wydłubał oczy swojemu bratu[1]. W ten sposób uzyskał Wieczny Mangekyu Sharingan. Jego użytkownik staje się nieśmiertelny, przy czym nigdy nie oślepnie i posiada zupełnie nowe techniki wzrokowe zdolne nawet do kontroli nad Kyuubim.

A jednak.