Proszę o pomoc

Zaczęty przez Sidx, Grudzień 26, 2008, 04:42:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sidx

To forum poznałem dzięki koledze powiedział że jest fajne że często pomagacie. Chodzi o to że kupiłem sobie GTA Vice City ściągam save wrzucam go i mi wyskakuje error i nie mogę grać na tym save. Czy ktoś może wie o co chodzi?? Proszę o szybką odpowiedz.

Kazuya

rpg x5 [gh85]

Sidx

Cralin

Sidx

Cytat: XPSS w Grudzień 26, 2008, 04:42:39 PM
To forum poznałem dzięki koledze powiedział że jest fajne że często pomagacie. Chodzi o to że kupiłem sobie GTA Vice City ściągam save wrzucam go i mi wyskakuje error i nie mogę grać na tym save. Czy ktoś może wie o co chodzi?? Proszę o szybką odpowiedz.

Kupiłem Oryginał.

Sczerze w to wątpie :] Skoro kupiłeś oryginał to po co save'y ściągać? Powinnienem zamknąc temat z ostrzeżeniem.

Kazuya

n/c kupic orginal i jeszcze save sciagac xd
rpg x5 [gh85]

Sidx

BO nie chce mi się misji robić to chyba proste. A grę mam oryginał możecie zapytać moderatora Manga i anime bo to real kumpel.

To po co oryginał kupywać? oO/sys

Cralin

Pheonixuś :*?
Co to za radość używania save'ów jeżeli przyjemniej jest sobie przechodzić po kolei...Jeżeli kupiłeś orginał,kasa w błoto ,bo poco ci orginał,jak z neta możesz sciągnać i masz radochę :p

Sidx

Powiem wam tak! Zadajcie głupie pytania to ja wam głupio odpowiem KUPIŁEM SOBIE ORYGINAŁ BO NIE MIAŁEM CO Z KASĄ ROBIĆ pasi?

Asta Entreri

to sobie go teraz do czterech liter wsadź i przejdź gierkę od początku...
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Hermit

Cytat: Cralin w Grudzień 26, 2008, 06:45:17 PM
Pheonixuś :*?
Co to za radość używania save'ów jeżeli przyjemniej jest sobie przechodzić po kolei...Jeżeli kupiłeś orginał,kasa w błoto ,bo poco ci orginał,jak z neta możesz sciągnać i masz radochę :p

Nie on miał na myśli, to, że po co kupił gre skoro nie chce mu się jej przechodzić.
Wiesz, że to nielegalne?
Fakt, że pisze o tym, że kupił jest podejrzany - fakt, ale może to być zwykły przypadek.

Wyskakuje error? A wkładasz go tam gdzie trzeba? To nie jest save do SA? Być może ten koleś miał jakieś mody czy nowszą/starszą wersje (nie wiem czy coś takiego jest w GTA).
Napisałeś "na tym" - Po prostu spróbuj innego.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Zovi

O ja nie moge, czepiacie sie goscia, kupil oryginał, tyle, że misji nie może przejść i chce dalej grać. może z neta ściągnąłeś nie do tej wersji save, albo źle go wsadziłeś .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Tomasheq

http://gta.net.pl/721,download.html sprawdz ten save. Jak nie bedzie dzialal to nie wiem.
"– Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła
– Jak zdołałaś wrócić?
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam..."

Sidx

Wgrywam tego save i tak wyskakuje error i nie mogę grać na nim.

Vigor

Jeśli te nie działają to wykasuj je potem www.google.pl  i se poszukaj sam taki problem klikaną pare razy w googlach...

Pheonix

zainstaluj od nowa grę a później wgraj bo możliwe ze ci coś rozwaliłem :D

Sidx

Nie chce mi się instalować od nowa. Bo znowu usune save swojego albo jak ty przyjdziesz to mi usuniesz... Wbijasz do mnie jutro??

Pheonix

na wieś jadę ;p nie wiem na ile ;p skopiuj swojego save i odinstaluj grę a później wgraj od nowa

Sidx

Robiłem tak jak mi mówiłeś i dupa. Dalej to samo ale mój stary save działa bo były te same save co przed usunięciem.

Cralin

Masz cd-key'a? Bo jak nie to proszę : 5P13R-D4L4J-1KUP5-3ORY6-1N4Ł4

Pheonix

ma oryginalny naprawdę bylem widziałem a nawet grałem.
Cytat: Cralin w Grudzień 28, 2008, 10:29:56 PM
Masz cd-key'a? Bo jak nie to proszę : 5P13R-D4L4J-1KUP5-3ORY6-1N4Ł4

a ty powinieneś dostać '-' za "nieuprzejmość" wobec nowych ^^

jak będę u kolegów to coś u nich zrobimy i ci wgram później