Necromancer [Necro]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:29:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

devouver

Cytat: SknerusKK w Październik 04, 2008, 06:48:23 PM

od ct1 S/S80 sety sa obowiazkowe dla kazdej klasy, A w ogóle (w ogóle) sie nie ogarnia

Łatwo powiedziec, trudniej wykonac, set S to jednak nie maly wydatek i nie kazdy moze sobie na niego pozwolic :P

SknerusKK

Cytat: devouver w Październik 05, 2008, 11:54:57 AM
Cytat: SknerusKK w Październik 04, 2008, 06:48:23 PM

od ct1 S/S80 sety sa obowiazkowe dla kazdej klasy, A w ogóle (w ogóle) sie nie ogarnia

Łatwo powiedziec, trudniej wykonac, set S to jednak nie maly wydatek i nie kazdy moze sobie na niego pozwolic :P
moze nie moze, kiedys musi

Frohike

doman18

Frohike, widzisz a nie grzmisz :/...

Właśnie miałem dylemat, co zrobić z tą całą lawiną postów Necro vs all, ale postanowiłem nie interweniować z kilku powodów. Wiem, że lepsze miejsce na te posty to dział o PVP, ale musiałbym wtedy wydzielić wszystkie te wiadomości i posegregować na konkretne tematy (co jest niemożliwe, bo niektórzy podają "taktyki" przeciwko kilku przeciwnikom w jednej odpowiedzi), po czym umieścić je w odpowiednim dziale i liczyć na to, że ktoś się tam nimi zajmie (hm). Sam nie mogę, bo nie jestem tam moderatorem :( Tak czy owak, wciąż jest to dyskusja o Necro, więc generalnie mam prawo spojrzeć na nią bardziej łaskawym okiem. Co więcej temat trochę się ożywił, a w sumie o to chodzi ;)

Pozdrawiam
Frohike

//EDIT
Hmm mi chodziło raczej o to że ta dyskusja bardziej pasuje na dział o SPS ale jak uważasz. Pewnie masz rację
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Shiffer

Necro w CT1 --> dorównuje reszcie nukerów ? (pomimo braku vort sluga?)
----> Husaria 4ever <----

Marc1n

W nukowaniu na pewno nie, ale moze dlatego, ze po prostu nie jest stricke nukerem ;)
HATE ME MOAR!

MakePeaceOrWar

A ogólnie w pvp coś robi w Gracii? :P
SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

Marc1n

Idź do Retail Footage, zobacz filmik Eladrina...
HATE ME MOAR!

Ulq

Spotkałem się z dosyć ciekawym opisem, ale tyczacym się necra w c4. [w tym temacie]

Mógłby ktoś mi przybliżyć wygląd i potęgę necromanty w Gracii 2nd Throne? :E
Tzn jak się nim gra, czy nadal się tak owni jak w c4, co się zmieniło, itd? Sam gram, wczoraj zacząłem tą postacią pykać na Gracii... ;] Dlatego chciałbym się dowiedzieć, co moze mnie czekać w przyszłości.

Laner

Moim skromnym zdaniem necro nie jest już tak mocny jak w C4 a ponadto nie dostał dobitek z vortexow jak inni nukerzy co czyni go nieco słabszym od nich , według mnie obecnie jest to najsłabszy z nukerow , o ile na self buffie daje rade jako tako to na mass PvP czyli gdy większość jest nabuffowana jest to postać niezbyt przydatna i dość słaba ze względu na masę rezistow na dark , jednakże 1 v 1 z wojem powinien jeszcze coś podziałać dlatego zależy na jaką grę się nastawiasz

Rusoma

Cytat: Laner w Grudzień 06, 2008, 02:46:33 PM
Moim skromnym zdaniem necro nie jest już tak mocny jak w C4 a ponadto nie dostał dobitek z vortexow jak inni nukerzy co czyni go nieco słabszym od nich , według mnie obecnie jest to najsłabszy z nukerow , o ile na self buffie daje rade jako tako to na mass PvP czyli gdy większość jest nabuffowana jest to postać niezbyt przydatna i dość słaba ze względu na masę rezistow na dark , jednakże 1 v 1 z wojem powinien jeszcze coś podziałać dlatego zależy na jaką grę się nastawiasz

Necromancer nie jest pure nukerem. Imo jeden z niewielu Iwin buttonów po c4 necro to jest omgwtfpwn anchor który wchodzi o wiele za często jak na tego typu klątwę.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

Zovi

anchor i silence, bardzo czesto wchodzi to prawda :)
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

DEfan

Jak w kronice IL sprawdza sie Major arcana set dla necro?
WR 82/80/75/75 - Dex x4 (retired)

PeBe

IMO necro w gracii++ jest ciągle niezły, ma najmniejszy dmg, ale klątwy + summony robią swoje. Jest to klasa mająca chyba najlepsze klątwy w l2 (land rate/skutek) Anchor, doom, silence blablabla...

Jednocześnie necro ma hp * 2 (tak jakby) wiec nielatwo go zabić.

IMO jest to dobra postać do małych pvp/ ew. do ganku

Ulq

A mam jeszcze takie pytanie :E

na 61 używamy A grade :E

W grę wchodzi tylko Sword Of Miracle? Nie ma jakiejś innej dobrej broni 1h? :E

Asta Entreri

Daimon Crystal jest jeszcze lepszy od SoM'a ale mało osób go składa, więc SoM jest jedynym sensownym wyjściem.

btw - i do tego daimon jest 2h... :D
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

PeBe

MakePeaceOrWar

SH-80 lvl.
I wali mnie,że tanki ownują,lubię swoją profę.

TomaszMateusz

Lub enchantowany Spiritual Eye + Acumen (1h low a-grade blunt).

Ja natomiast mam takie pytanie - czy przy expieniu na CDL jest różnica pomiędzy biciem na 30% HP, a biciem na 5% HP? W obu przypadkach pasek nam miga, ale czy jest różnica w zadawanych obrażeniach?

Solay

Rusoma

Każde kilka pkt HP jest istotne, z tego co zauważyłem przy 1/2hp dmg oscyluje w ilości dmg zadanego z death spike.
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

TruTherion

Cytat: PeBe w Grudzień 09, 2008, 01:26:07 PM
IMO necro w gracii++ jest ciągle niezły, ma najmniejszy dmg, ale klątwy + summony robią swoje. Jest to klasa mająca chyba najlepsze klątwy w l2 (land rate/skutek) Anchor, doom, silence blablabla...

Jednocześnie necro ma hp * 2 (tak jakby) wiec nielatwo go zabić.

IMO jest to dobra postać do małych pvp/ ew. do ganku

Jak cos to Hp *1,4.

KaeriN

Witam!

Mam pytanie jak spisuje sie necro i sorc w HB oraz czy skill necrusa DS mozna enchantowac na atrybut dark...?

Pozdrawiam

TruTherion

Cytat: KaeriN w Grudzień 30, 2008, 08:21:32 PM
Witam!

Mam pytanie jak spisuje sie necro i sorc w HB oraz czy skill necrusa DS mozna enchantowac na atrybut dark...?

Pozdrawiam

DS to chyba od początku ma atrybut dark.