Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cralin

Naruto umrze i razem ze swoim Ojcem i Jirayia'ą i Kakashim i Obito i z innymi będą się bawić! Tak, tak będzie.

Hermit

co z nowym chapterem?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Pheonix

TheOwn3r

Chaptery najczesciej o 2-3 sa ><
;o

Pheonix

późno :D ale poczekamy warto... mam nadzieje

Hermit

=

Zovi

No ładnie, to zostały jeszcze dwa ciała Paina, Naruto ma sage mode znowu, a on jest w pełni sił :P .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Soul

Dobry motyw z tymi bunshinami naładowanymi :D
Prepare for unforeseen consequences...

Virandile

A mowilem, ze bedzie cos ze scrollem? xaxa ;] No to jak juz nie maja rezera to gf. A prawdziwy Nagato pewnie w krzakach siedzi :P
"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

Ryltar

Fajna walka z tym Peinem bo dawno juz wg.mnie takiej epickiej walki nie bylo ^^

Cralin

Reverse kuschiose no jutsu wymiata ;P Ale Naruto nieźle sobie radzi, zniszczył tamtego i zostały dwa ciałka ^^

Zovi

Kiedy nowy chapter?

zawsze w czwartek jak będzie inna data będę starał się informować nie pytajcie więcej błagam :D
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Soul

Tak się zastanawiałem. On zabił tego, który wskrzeszał pod koniec, czy tego, który wchłaniał?

Pheonix

podejrzewam ze wchłaniającego bo jak wchłonął rasenshurikena to naruto na niego wleciał i zabił [chyba] a ten co przywołuje został zabity jak naruto 1 raz rzucił rasen-shuri

Soul

To przeczytaj sobie jeszcze raz lepiej :P

Pheonix

tak mi sie wydaje. no przecież ten co przywoływał miał takie długie włosy?

Soul

Ten, który wskrzeszał miał krótkie wlosy i wygląda na to, że dostał double rasenganem :)

Pheonix

zobaczy się w następnym chapie bo może być ostro

Marvix

Naruto rzucil rasen shurikena(naprawde przemiane) jak juz byl kolo goscia wlchaniajacego ninujtsu to sie zmienil rasen->1 z klonow .

Nagle cyk Pain ma cala moc i drugie shurikena odbil .

Next chapter to :
Pain+Niebiosa+2ciala
2x naruto sage mode

A wlasnie mam dobra wiadomosc next chapterek punktualnie tzn. jutro a nie : Piatek 18 eng version xD

Soul

No na pewno będzie interesujący. Swoją drogą ciekawe jak prawdziwy pain odbił rasen-schurikena... Ot tak sobie popatrzył i zniknął? xD

Pheonix

Cralin

No wiadomo, przecież lider Akatsuki musi wymiatać. Bo jakby nie, ta manga nie miała by sensu. A Naruto się scali z żabkami (Pamiętacie DB ^^?) i pokona peina w wielkim stylu. Tak chyba będzie, no ale nie wiem ;P

Pheonix

naruto go zabije zwykłym rasenganem jak prawie każdego przeciwnika

Cralin

Możliwe, tylko, że opanuje jego 4 poziom ^^ Bo normalnie były 3 poziomy. A on, dlatego, że jest skubany nauczył się hiper rasegana :D I tak się scali z żabkami...

Hermit

Cytat: Cralin w Luty 04, 2009, 02:11:42 PM
Możliwe, tylko, że opanuje jego 4 poziom ^^ Bo normalnie były 3 poziomy. A on, dlatego, że jest skubany nauczył się hiper rasegana :D I tak się scali z żabkami...

Nie zrobi tego, bo nie byłby taki cool
Zesztą żabki są tylko dla czakry natury, a czakre ma od klonów.
Lisek też chyba nie pomoże, bo nie byłby taki cool jakby miał od niego pomoc.
=