Naruto

Zaczęty przez Pheonix, Wrzesień 05, 2008, 08:35:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marvix

No cos ty :)

Zbliza sie koniec NARUTO :) -serii:)

Nie zyja wlasciwie najwazniejszy a zginie z glownych bohateriw jeszcze sporo osob ,swoja droga ciekawami mnie akcja wracajacej grupy

Naruto trzyma jeszcze to ze nie rozwiazano sprawy sasuke wiec sobie jeszcze troche poczytam ,chociaz....

DIO

a czemu koniec? na dobre sie jeszcze nie rozkrecilo imo  :P . Pain jest tylko przelotnym romansem imo, przeciez Akatsuki tak naprawde kieruje Madara wiec Naruto ma do pobicia jeszcze dwoch Uchiha a do tego Madara moze kontrolowac lisa

Ryltar

Znajac zycie to ona przezyje :P

DIO

no, wiekszosc wazniejszych postaci ktore umieraly do tej pory mialy na to pare stron poswiecone :D
a tu sru i koniec, nawet zwlok nie pokazali :D

Virandile

http://garbagebin.wordpress.com/2008/11/13/naruto-425-backtrack-with-kishi-interview/

Po tej walce to sie dopiero zacznie wielka wojna shinobi, a do konca mangi to jeszcze daleko.
"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

Zovi

Kurde :| Trochę mi żal Hinaty, ale pewnie przeżyje, bo jak by nie przeżyła, to nie skończyło dobrze, a ludzie lubią oglądać dobre zakończenia :) .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

DIO

to w sumie japonczycy robia, wiec zabijanie bohaterow drugoplanowych jest standardem :D

Virandile, takim spoilerom ja nigdy nie djae wiary bo przewaznie malo co sie sprawdza :p

Marvix

Cytat: Zovi w Luty 27, 2009, 02:43:00 PM
Kurde :| Trochę mi żal Hinaty, ale pewnie przeżyje, bo jak by nie przeżyła, to nie skończyło dobrze, a ludzie lubią oglądać dobre zakończenia :) .

Rzekł Prorok :
Tak skończyła się era walecznych shinobi ,nastała EMO Era

Hermit

Niezłe, ale ciekawe czy ona przeżyje.

Co do spoilera 4'th blood line? Zobaczymy, a może będzie miał resy? :D
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

DIO

mhm tylko ze nigdzie nie moge nic znalezc jaki czwarty mial blodline limit :D, jedyne co jest wspomniane to "Konoha's Yellow Flash" czyli umiejetnosc teleportacji ale wszedzie jest to jako opracowane przez niego jutsu a nie blodline limit

dobra znalazlem cos gdizes ze Klan Namikaze mial bloodline limit dajacy im ogromne ilosci chakry, ale naruto ma mnostwo chakry imo przez lisa bo przeciez tylko chakra ying (albo yang? juz nie pamietam :D) zostala zapieczetowana a yang zostala w ciele naruto

ogolnie spoilery to spoilery i 90% z tego sie nie sprawdza :p

Soul

No przyznam, że 437 wywarł na mnie ogromne wrażenie, aczkolwiek czuję zarazem olbrzymi niedosyt xD. Co do Waszych spekulacji, że zaraz skończy się manga. Cofnijcie się o kilka stron tego tematu...

Pain mnie wkurzył. Hinata przychodzi, chce walczyć, bo kocha Naruto, wykonuje technikę, której zapewne uczyła sie pół życia, a Pain podnosi tylko rękę, mówi dwa słowa i Hinata leży. Trochę przesadzają. Tak samo pewnie będzie w następnym odcinku. Pain się nawet nie przejął przemianą Naruto. Znowu będziemy mieli przesadzoną walkę jak Orochimaru vs Naruto (4 ogon). Już mnie to irytuje. Każdy przeciwnik, którego spotkają, okazuje się najbardziej pro ninja w ich świecie. Jak Hinata tego nie przeżyje, co może być prawdą, bo zauważcie, że do tej pory prawie wszyscy od tej techniki zginęli, to dla mnie to będzie już całkiem przesadzone.

Poza tym pewnie walka potrwa gdzieś 438-442... Będziemy czekać i czekać.
Prepare for unforeseen consequences...

Ryltar

CytatKlan Namikaze mial bloodline limit dajacy im ogromne ilosci chakry, ale naruto ma mnostwo chakry imo przez lisa bo przeciez tylko chakra ying (albo yang? juz nie pamietam Very Happy) zostala zapieczetowana a yang zostala w ciele naruto

Nope.Kakashi sam mowil ze naruto bez lisa ma ponad 4 razy wiecej charky niz on.

CytatJak Hinata tego nie przeżyje, co może być prawdą, bo zauważcie, że do tej pory prawie wszyscy od tej techniki zginęli, to dla mnie to będzie już całkiem przesadzone.

Jak Hinata padnie to jedyna normalna kobieta zginie :P

Soul

Ciekawe co sobie Naruto pomyślał jak usłyszał to wyznanie :D

Mlor

ech znowu tydzien czekania :?
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

DIO

Cytat: Ryltar w Luty 27, 2009, 06:41:33 PM
CytatKlan Namikaze mial bloodline limit dajacy im ogromne ilosci chakry, ale naruto ma mnostwo chakry imo przez lisa bo przeciez tylko chakra ying (albo yang? juz nie pamietam Very Happy) zostala zapieczetowana a yang zostala w ciele naruto

no ma ale Jiraya z jedna zaba rozmawial wlasnie o tym ze czesc chakry lisa jest do dyspozycji naruto :p, ale w sumie nikt dokladnie nie zmierzyl ile chakry mial naruto zanim zapieczetowano w nim lisa :D

Marvix

Cytat: Soul w Luty 27, 2009, 06:42:59 PM
Ciekawe co sobie Naruto pomyślał jak usłyszał to wyznanie :D

Ze troche pozno ,pewnie sie zastanawial czy zdazy skorzystac z "oferty"

No dobra koniec spekulacji :D Syf sie robi taka prawda

Wkurza mnie to powoli ,a te walki rotfl ta przesadzone i to bardzo

Super pro uber summon "pa" -potezny ginie od dwoch slow ,a w ogóle...

Przeciez w naruto bohaterowaie obrywaja 1000x ogien ,piorunami a teraz gina od nadziania lol....

Marvix

Cytat: DIO w Luty 27, 2009, 07:07:30 PM
Cytat: Ryltar w Luty 27, 2009, 06:41:33 PM

no ma ale Jiraya z jedna zaba rozmawial wlasnie o tym ze czesc chakry lisa jest do dyspozycji naruto :p, ale w sumie nikt dokladnie nie zmierzyl ile chakry mial naruto zanim zapieczetowano w nim lisa :D

Kyubi -demon on nieograczniczonej czakrze to jest demon on ma nieskonczenie wiele czakry ,sa teorie ze ma jej 4x wiecej od naruto?

Ale nie ma potwierdzenia a w databookach swoje pisze

P.S
Ilosc ,a umiejetnosc wykorzystania czakry to dwie rozne rzeczy naruto jak by umial tak ja wykorzystal jak np. sakura
To zamiast 2 zrobil by 4-5 rasen shurikenow .

DIO

Marvix Ryltarowi chodzilo ze naruto ma 4x wiecej chakry niz kakashi , nie 4x wiecej niz lis

nie marudzcie na walki, to klasyczny shounen, na poczatku bohaterowie rzucaja w siebie kamieniami, na koncu calymi planetami :D i ciagle jest coraz silniejszy przeciwnik do pokonania :p

co do ilosci i umiejetnsoci wykorzystania , wszyswtko zalezy od sytuacji :D naruto z 4 ogonami jendym machnieciem lapa robil potezne dziury w ziemi i przewracal dziesiatki drzew i raczej nie zwracal uwagi zeby ja optymalnie wykorzystywac

Marvix

Cytat: DIO w Luty 27, 2009, 08:23:41 PM

Marvix Ryltarowi chodzilo ze naruto ma 4x wiecej chakry niz kakashi , nie 4x wiecej niz lis

nie marudzcie na walki, to klasyczny shounen, na poczatku bohaterowie rzucaja w siebie kamieniami, na koncu calymi planetami :D i ciagle jest coraz silniejszy przeciwnik do pokonania :p

co do ilosci i umiejetnsoci wykorzystania , wszyswtko zalezy od sytuacji :D naruto z 4 ogonami jendym machnieciem lapa robil potezne dziury w ziemi i przewracal dziesiatki drzew i raczej nie zwracal uwagi zeby ja optymalnie wykorzystywac

Bo wtedy to juz czakra lisa moze nonstop walczyc no dobra sa ogranicznenia ale tylko dopyty nie bedzie 9ogonow

Pamietacie walke z Oro?
To byl stage 4:D

Ja chce zobaczyc stage6^^

Soul

To za jakiś miesiac może poznamy jego wszystkie możliwości :D

Pheonix

hinata musi żyć bo naruto będzie musiał się komuś wyżalić.

Ryltar

Cytathinata musi żyć bo naruto będzie musiał się komuś wyżalić.

Ta oni wygraja zapanuje spokoj i Naruto oswiadczy Hinacie ze jest gejem.Poprostu bym zrobil rotfl.

CytatP.S
Ilosc ,a umiejetnosc wykorzystania czakry to dwie rozne rzeczy naruto jak by umial tak ja wykorzystal jak np. sakura
To zamiast 2 zrobil by 4-5 rasen shurikenow .

Raczej napewno nad tym pracowal.Fakt ze nie ma tak dobrze opanowanej tej kontroli jak sakura(i moze sasuke) ale watpie zeby mial te problemy co na poczatku anime :P

evilmg

Cytat: Marvix w Luty 27, 2009, 07:10:22 PM
Super pro uber summon "pa" -potezny ginie od dwoch slow ,a w ogóle...

Przeciez w naruto bohaterowaie obrywaja 1000x ogien ,piorunami a teraz gina od nadziania lol....
Nigdy nie bylo tak, ze bohaterom sie stal od miesni odbijala wiec sie zgadza i nic nie jest przegiete - z reszta jak bylbys tak maly jak Pa i dziabnal bym cie mieczem to stacilbys w zasadzie 75% organow wewnetrznych i wyliz sie z tego teraz...

Gratulacje dla Hinaty! Pogorszyla sytuacje, ktora byla kiepska do rangi tragicznej. Poki byla walka Nauto vs. Pain to w najgorszym razie Pain zabiera Naruto i rusza poscig a w najlepszym Naruto wygrywa i wszyscy sa zadowoleni. Teraz albo Pain wygra i zabierze naruto i bedzie poscig, albo Naruto (raczej kyubi) wygra i zabije God Realma (Nagato zwieje) po czym rozwala 50%+ ocalalych mieszkancow Konohy...

Ryltar

Cytatpo czym rozwala 50%+ ocalalych mieszkancow Konohy...

Znajac zycie to zobaczy hinate przypomni sobie co do niego powiedziala i jej milosc pozwoli mu sie opanowac.

Marvix

Pamietajcie:

Naruto to dziecko przeznaczenia ,ostatnio to powtarzaja non stop przez pare epkow:D

Moze zaraz Yondaime przyzwie:D