Hellbound

Zaczęty przez zulek, Maj 03, 2009, 10:58:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zulek

Info z loadera jest conajmniej obiecujące :D

Monday 4th May during late evening Nightmare and Arena will be offline for maintenance. Downtime will last for around 24hours after that the servers will come online as HELLBOUND (not as test server). This means that Arena will finally rollback to the previous state and you will be able to play again without worry. A new loader will be linked here just after servers will be up again, take note that you will need also an Hellbound Client. Dragon and Infinity will move to Hellbound a week after.

Teraz tylko pytanie czy te 24h czasem nie będą na zasadzie przepracowanych, czyli np 3 h na dzień  :P
Ale miejmy nadzieje, że nie będzie tak żle :oops:
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

florianxxx89

Siema ej mam takie pytanie czy jest ktoś w stanie napisać jak co pokolei zrobić żeby z interlude przejść na hellbound. Bo na stronie serewera pisze żeby pobrać i wgrać hellbound potem jakiegoś patcha, zrobić check full i bedzie dobrze a mi wyskakuje critical error podczas załanczania gry PROSZE O POMOC !!

2009.5.5 10:40:57
CPU : AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1682 MHz with 511MB RAM
Video : NVIDIA GeForce4 MX 4000 (Microsoft Corporation) (5673)

Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 185]

History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- TLazyArray<< <- FMipmap<< <- SerializeMips <- UTexture::Serialize <- LoadObject <- (Texture LineageMonstersTex.death_knight.death_knight_t00 99684524==99684524/133323252 99683358 132383) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture LineageMonstersTex.Death_Knight_T00 NULL) <- UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Kochana

mam ten sam problem co florianxxx89

oto error:

Prosze o pomoc

Boomer

Instalowaliście Hellbounda na kliencie Interlude, czy odinstalowalićie IL i wtedy wgraliście hella ?

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

Kochana

już znalazłam w innych tematach odpowiedź na problem :P

Cytat: biooday w Marzec 22, 2009, 09:04:10 AM
trzeba wejsc w system l2 i usunąć option.ini

i Śmiga już ładnie :)

ScovY

Ja IL przeniosłem na inna partycje zainstalowałem HB i śmigało elegancko...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

florianxxx89

A w jaki sposób odinstalować Interlude jeśli ja zrzucałem go na kompa z płyty. Kumpel poprostu nagrał mi Lineage 2 z interlude na serwerze z Dragon-Network tak wiec trzeba było tylko załączyć i grać.

Kentaro

eee.....?
Po prostu wystarczy tylko usunąć..
Zaznacz folder->Delete->Tak..xD
A co to takiego -_-' <----  <lol>?

Podpisu nie ma i nie bedze :P

Tylko nie mówić ze podpis za długi....-_-'
/Cubu$
Podpis był za długi i mnie denerwował. Więc skróciłem.

btw. Nie koffam ciebie.....

/Cubu$
Oj no nie przesadzaj :*

Stwierdzam fakty:) I tak ci tego nie wybaczę

florianxxx89

sory ale jeśli usune Lineage to na co ja potem zainstaluje Hellbound jeśli nie będę miał Lineage 2 na komputerze ????? jak wyżej napisałem mam wszystko już razem. Nic nie jest zaistalowane tylko poprostu ctrl+a and  ctrl+c and ctrl+v

florianxxx89

Chyba że mam usunąć jeden z folderów w grze ?? Jeśli tak to jaki bo żaden nie jest podpiasany Interlude a więc jeśli można to dokładniej prosze bo chyba jestem troszeczke przytrzymany.

ScovY

Jeśli ściągnąłeś klienta HB to to nie jest przecież patch który jest uaktualnieniem do IL tylko nowa kronika. Możesz usunąć IL zainstalować klienta HB no i masz normalnie linage 2 HB
server red - "ScovY

retired Dragon Network

florianxxx89

Tak wiem tylko jak ja mam usunąć Interlude jeśeli mam go już rozpakowanego w folderze z Lineage 2 a samego Lineage bez jakichkolwiek dodatków i takich tam nie mam

florianxxx89

Chyba njprosciej będzie pobrać Lineage 2 z neta bez żadnych dodatków i poprostu zainstalować na to Hellbound oraz patcha z serwera DN. Tylko czy ma znaczenie jakiego ściągne C4 a może C5 jest to jakaś durzą rużnica ??

Ruuddy

Ja pier***** człowieku nie wiem o co Ci biega... Nie ma Interlude i Hellbound to są kroniki (czyli częsci) a nie jakieś dodatki!
Ja mam kopiowane It i kopiowane HB w 2 różnych folderach i dała jak należy. Nie zrobisz z it HB musisz ściągnąć od nowa!

florianxxx89

DZIĘKUJE WSZYSKIM za stracony czas a niektórym także za stracone nerwy

florianxxx89

Dobra wszystko jest już ok gra sie załancza na kronice z hellbound wpisuje login hasło iii...
czekam i czekam i dalej czekam i pisze You are currently loggin in.Please wait a moment.
Coś trzeba jeszcze zrobić z kontem na DN czy to jest inny problem ??

Thorns

Czy tak Ciezko zrozumiec ze jeszcze serwery ARENA/NM nie działaja?

CytatBecause of some datacenter issues with cabling that took basically all day, we will have to delay the servers (Nightmare/Arena) by another 24hours. Sorry for the issue, this delay (this time) is not my fault.

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

jendrek9

Otóż jak wczoraj grałem było OK. dzisiaj przy IL nie działa - cóż HB trzeba zainstalować. Tak wiec zrobiłem - unistal IL i potem instalacja HB, ściągnąłem loadera i robie full check. Odpalam grę i...

2009.5.6 19:36:23
CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 2703 MHz with 2046MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 9600 GT (8122)

Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [line: 185]

History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- TLazyArray<< <- FMipmap<< <- SerializeMips <- UTexture::Serialize <- LoadObject <- (Texture LineageMonstersTex.death_knig ht.death_knight_t00 99684524==99684524/133323252 99683358 132383) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture LineageMonstersTex.Death_Knig ht_T00 NULL) <- UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

daję ok, pojawia się "game inject hook failed" i znów launcher mam :X

Usunięcie option.ini nic nie dało. Proszę o rady!

Próbowałem już - usuwać folder system i robić update (ale engine.dll nie może się ściągnąć przy full check ;/), oraz reinstalować grę.

Heeelp

linoy

Słyszałem że działa juz nightmare, czy to prawda, ma ktos na to jakies info.... bo różnie ludzie na Dragonie mówią. Jeżeli działa to jak to zrobić by mi też działał, bo jak wchodze w patch areny to laczy sie , laczy i nic. Jak by co dajcie znac
Pozdrawiam

Wislak83

to dziala ten serwer nightmare czy nie?
ma ktos jakies sprawdzone info?

skad mozna sciagnac patcha do Helbound`a? jesli by ktos wrzucillink bylbym wdzieczny

ScovY

Oczywiste jest to ze jak serwery wstaną, lub będzie dostępny patch wszystko będzie napisane na loaderze. Przecież po to on jest...
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Veed

Witam gram na serverze nightmare x30. Moja postać to Destro/tyr nie dawno wbiłem sube. mam pytanie czy w  hell ta postać ma być  "wykoksowana"  ? czy to prawda z tego co słyszałem  ???

davidus

Ja z tego co słyszałem ma dojść jakiś skil który bardzo dużo zwiększa ci p atk. ale jest minus redukuje ci cp do0(((((. Biorąc pod uwagę że frenzy działa na30%hp na np.bufach i dancach będziesz miał pewnie ponad 20k p.atk ale zostanie ci 3700 hp i tyle!!!!!!Będziesz na hita!Poprostu chcą zrobić z tej postaci maszynkę do farmienia

Veed

acha dobra dzięki. a wiecie coś może o th/pall  ?

ScovY

I tak do końca nie wiadomo jak to będzie. Bo jak jakaś kombinacja okaże się super Pro to Drake ja nerfnie...
server red - "ScovY

retired Dragon Network