Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Small scale PvP - glad (pociśnie większość daggerów, chyba że będą mieli strasznego farta do lethali w odpowiednich momentach)

Mass raczej dagger, ale glad też się ogarnie jak się umie nim grać i ma się dobrze ograne Party (musi być bardziej ograne niż w przypadku daggera, gdzie i tak każdy biega sobie z reguły za swoim targetem)

Gank PvP ma jeszcze tą zaletę dla daggera, że jest on bardziej mobilny, ale Glad umiejący używać sonic move'a odpowiednio też się ogarnie.

O destro się nie wypowiem, bo za mało ich przerobiłem na PvP grając na ofku, tylko tyle co czytam o nich, ale ogólnie to ludzie narzekają raczej.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

MamaMnieBije

Alarion,dzieki wielkie  ; d bardzo sie uciesze jak ktos jeszcze sie wypowie  ;)

nienawidzehomikuw

Cytat: MamaMnieBije w Lipiec 12, 2009, 09:10:43 PM
Alarion,dzieki wielkie  ; d bardzo sie uciesze jak ktos jeszcze sie wypowie  ;)
Dagger to taki co podbiega to postaci z małym def/con i zdejmuje na 1-2 hita. Szybko lata, szybko bije, unika dużo ciosów.
Glad to taki twardziel bardziej, mniej bije trochę, jest wolniejszy, ale co ma przeżyć to przeżyje.
Ja preferuje daggerów, AW/PW.

:( Twój Stary

MamaMnieBije

Na pvp owni bardziej glad czy tyrek ? (gracia final)

YoungPadawan

glad.

ale nie martw się, zaraz przyleci Kwadrat albo jego przydupas Vascius i powiedzą, że tyrek lepszy ; )
I'm offline.

Vascius

Elo, jestem tu!

Tyrant wg mnie (podkreślam wg mnie)

Nie jestem niczyim przydupasem cwąglu.

Madith

Cytat: YoungPadawan w Lipiec 15, 2009, 09:09:48 PM
glad.

ale nie martw się, zaraz przyleci Kwadrat albo jego przydupas Vascius i powiedzą, że tyrek lepszy ; )

qft!!
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Frohike

Przestańcie się wyzywać (we wszystkich tematach), bo walnę obu po minusie na zgodę ;)

BartTKD

Witam. W L2 grałem już rok temu, grałem postaciami Gladiator na 60lvl oraz Spellhowler 46. Przypadł mi szczególnie do gustu SH, teraz po przerwie zaczynam grać na nowo. Lecz dylemat polega na wyborze Klasy. Skupiam się głównie na grze PvP, zależy mi raczej na postaci 'dystansowej' . PR'owi podobno często wchodzą krytyki oraz stuny, a wraz SH ma dobre dmg i tu jest dylemat. Zależy mi również aby expienie było na dosyć łatwym poziomie, a podobno PR'em cięzej sie expi niz SH ( Słyszałem z opini ) . Proszę o jakieś wasze porady. Pozdro

pigulec

SR albo HE w ostateczności PR- czyste pvp na fullbuffie, gracia 2.

nienawidzehomikuw

Niech zgadne. HE.
Ja bym prał PR/SR, bo nie cierpię wieśniackiego HE.

Vascius

Ja z łuczników uwiebiam SR za szybkość, za jego skill dodający atk spd i za jego chance skille z 3rd, które dodają atk spd i spd.

x3nomorph

PR sux, ma najgorsze countery
new future.

Madith

Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

YoungPadawan

FOR THE MOTHER TREE!
ew. PR, HE śmierdzi xD
I'm offline.

pigulec

To zostaje przy palu. :> Jednak chyba zrobie SR

Vascius

Wg. mnie najlepiej na maina zrób jakiegoś human fightera, a na sube SR i będzie cud, miód i orzeszki ;)

pigulec

Cytat: Vascius w Lipiec 16, 2009, 02:25:26 PM
Wg. mnie najlepiej na maina zrób jakiegoś human fightera, a na sube SR i będzie cud, miód i orzeszki ;)

Mam na mainie pala (moja ulubiona postać) i właśnie będę subował łucznika wybór padnie imho na SR'a, bo z tego co pamiętam oprócz RF ma jeszcze counter rapid- a archer z taką kombinacją to prawie jak CKM. Nvm, dzięki za opinie. x)

Madith

yhy..ckm co strzela gumowymi pociskami imo QQ
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Vascius

I tak dps SR > dps innych łuków

nienawidzehomikuw

SR na rapid fire, covie, tańcach i z tym doom fury czy jakoś tak doomcryera - 1,5k aspd i jak AK-47 napierdziela.

nienawidzehomikuw

Ja tam obydwu postaci nie lubię :P
PRa można dość dobrze wykoxać w party łuczników co jest dość często spotykane.
SH można koxać spokojnie nawet solo.

sauron95

Siemka, dopiero zaczynam grać w lineage i nie wiem jaka rasę wybrać, według schematu zależy mi na:
dystans
bazujący na szybkosci ataku
koniecznie szybki
fighter
support czy MegaProOverpoweredPvpMastah - ??? co to oznacza???, zależy mi żeby postać była dobra w Pve (szybki exp) ale i nie najgorsza w PvP (czyli taka Pve/PvP)
Z góry dzięki za odp.  :D

YoungPadawan

z fighterów walczących na dystans masz tylko archerów i arbalestera...imo bierz silver ranger'a albo phantom ranger'a
I'm offline.

Vascius

To właśnie łucznik elfów SR najbardziej do tego pasuje, tyle że do szybkiego expa wymaga pt z dobrym suportem (przynajmniej BD 58+ albo jakiś 78+ buffer), chociaż z tym swoim atk spd i odpowiednią miejscówą może i sam da rade.