Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nienawidzehomikuw

Pewnie sporo, ale z QA i Baiumem na zealocie chyba robi jakiś dmg krytami...

:( Twój Stary

Scorpion

CytatPewnie sporo, ale z QA i Baiumem na zealocie chyba robi jakiś dmg krytami...
Polecam kampfpanzera 4, gość nadal jedzie na bizon setupie(-9dex) i efekty jak dla mnie sa powalajace.
Póki ma manę, to jedzie na skillach, potem daje zbic sobie hp, wbija bizon+zealot, spam cp i odwala taką samą robotę jak w poprzednich kronikach.
Poza tym reuse time bizona nic nie zmienia, skoro i tak bez zealota bizona sie nie używa, a zealot ma taki sam reuse jak bizon jeśli sie nie myle(a nawet jak się mylę, to zaraz mnie ktoś poprawi xD)
...

pix3l

:O

Scorpion

To ile reuse zealota wynosi?
EDIT:
Hmm sprawdziłem na frapsie, na oko koło 6-7min
...

Kwadrat

Cytat: Scorpion w Sierpień 04, 2009, 02:03:00 AM
To ile reuse zealota wynosi?
EDIT:
Hmm sprawdziłem na frapsie, na oko koło 6-7min
reuse bizona 10 min zealota 5 (ale jaj nie dam se uciac)
Cytat: TruTherion w Sierpień 03, 2009, 10:02:01 PM
Skoro doszedł mu element do broni, to niby czemu nie spamować tymi skilami? Może wyjść sensowny DMG, ale trzeba by to sprawdzić w praniu.
robilem niedawno testy (na privie ale lepsze to niz nic), walilem na selfie w 1900 p defa i 30resista cryty po 3.2k-3.3k z hurri, z blastera okolo 2.5k, wiec to nie jest taki marny dmg. zawsze mozna nabic pare fragow a pozniej bizon+zealot ^^

TruTherion

Cytat: KaeriN w Sierpień 03, 2009, 10:17:44 PM
Z pewnościa moze :D tylko na ile mu mp starczy :D

Zależy od poziomu nabuffowania siebie i przeciwnika zapewne. Ale podejrzewam, że 3-4 osoby powinien zabić z clarity i songiem bez odnowy many. Później herb na MP, może jakiś talizman lub EE na plecach :D.

Kwadrat

Cytat: TruTherion w Sierpień 04, 2009, 02:32:19 PM
Cytat: KaeriN w Sierpień 03, 2009, 10:17:44 PM
Z pewnościa moze :D tylko na ile mu mp starczy :D

Zależy od poziomu nabuffowania siebie i przeciwnika zapewne. Ale podejrzewam, że 3-4 osoby powinien zabić z clarity i songiem bez odnowy many. Później herb na MP, może jakiś talizman lub EE na plecach :D.
3-4? ja podczas jednego rusha ubilem paru nukow, archera i 2 daggerow i mialem z 300 many jeszcze :P wystarczy uzywac najwaniejszych skili/nukowac i z mana da sie wyrobic jakos

TruTherion

Jak już mówiłem wszystko zależy od nabuffowania ciebie i przeciwników, acha i od healerów o czym wcześniej nie wspomniałem.

patryk1357

Jak jest z tym bonusem do hp od ogra w interlude?

Dod

Nie ma. Bonus do hp od ogra był bodajże w c4...

nienawidzehomikuw

Cytat: patryk1357 w Sierpień 13, 2009, 04:06:51 PM
Jak jest z tym bonusem do hp od ogra w interlude?
Nie ma.

Jeśli cię interesuje Interlude, to Ogr na tej kronice zwiększa p.def i m.def, zmniejsza speed i evasion.

Jak jest pod Gracii masz napisane kilka stron temu.

Adlerq

Mam do Was pytanie, gram na serverze Atlantis, Lineage 2 gracia part 2, mam NPC BUFFERa, i nie wiem jak dobrac buffy, aby miec dobry atk speed, i dobre dmg, PS. jeżeli moglibyście, napiszcie, o orcu, jak zwiekszyc nim dmg i atk.speed, jednym słowem, jak go dobrze wytresowac   :D Z góry dzięki, czekam na odpowiedź.

YoungPadawan

I'm offline.

Vascius

Ja pier.. każdy przeciętnie inteligentny człowiek przeczyta co daje dany buff i sobie weźmie odpowiedni. Żal mi niektórych ludzi.

nienawidzehomikuw

Cytat: Adlerq w Sierpień 15, 2009, 04:51:54 PM
Mam do Was pytanie, gram na serverze Atlantis, Lineage 2 gracia part 2, mam NPC BUFFERa, i nie wiem jak dobrac buffy, aby miec dobry atk speed, i dobre dmg, PS. jeżeli moglibyście, napiszcie, o orcu, jak zwiekszyc nim dmg i atk.speed, jednym słowem, jak go dobrze wytresowac   :D Z góry dzięki, czekam na odpowiedź.
majt, szilt, det łisper, fokus, czant of wiktori, itede
ponadto tańce of fury, of lorjor i of fajer, i songi of hanter, i te na pedefa i te na emdefa i reszte to nie wiem!

Vascius

Uważaj bo ten koleś może nie zakapować co to szilt albo majt xD

MastJedi

no i trzeba sprecyzować, czy majt string czy tanga. Ale to już co kto lubi.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

agrrr

Jak robic z fistami w kewsti przechodznia na nastepny grade

Top C -> Top B -> S grade
czy
Top C ->Top A - - - - - -- - -> S grade ?

MastJedi

Cytat: agrrr w Sierpień 18, 2009, 06:17:42 PM
Jak robic z fistami w kewsti przechodznia na nastepny grade

Top C -> Top B -> S grade
czy
Top C ->Top A - - - - - -- - -> S grade ?
Wszystko zależy na co Cię stać. Jeśli masz TopB np +8 to można się zastanowić z ominięciem A. No i szoty tańsze. Ale jeśli nie masz OE B grade to dmg z nich na wyższych lvlach może być niewystarczający. Ja używam (co prawda nie fisty na tyrancie, ale na nukerze) +10 Valhala Acumen. MAtak podobny do AM, więc nie potrzebuję SoMa.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

patryk1357

Gram tyrantem i do dyspozycji moge miec tylko jednego buffera. Którego polecacie, PP czy WC?

YoungPadawan

jeśli grasz na finalu to SE. jak nie to wucka.
I'm offline.

patryk1357

PP nie bedzie lepszy? Ma blessed body/soul, a vampir warcryera za bardzo sie nie przyda bo po 68+ zamierzam jechac na bisonie.

SknerusKK

Cytat: patryk1357 w Sierpień 21, 2009, 01:07:21 PM
PP nie bedzie lepszy? Ma blessed body/soul, a vampir warcryera za bardzo sie nie przyda bo po 68+ zamierzam jechac na bisonie.
rozumiem, że moby nie będą Cię bić i nie będziesz tracił hp, dlatego vr jest useless, ajt?

YoungPadawan

rotfl.
imo Stigma+VR>PP
I'm offline.

Dod

Cytat: YoungPadawan w Sierpień 21, 2009, 05:49:24 PM
rotfl.
imo Stigma+VR>PP
Yhy, moby tak szybko zdychaja na bizonie, że wątpie aby opłacało sie bawić w stigme, jeszcze jak odpali zealota... WC>SE |  CoV>Powi