Phoenix - Drama, Flame, offtop, screeny itp

Zaczęty przez Sebal, Lipiec 04, 2009, 08:33:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

YaYaYami!

Cytat: x3nomorph w Sierpień 26, 2009, 03:39:08 PM
No to AmberEye moze wygra jakiegos epika na Bartzie oO

Tu bym się walnął w głowę na Twoim miejscu. Od zaprzyjaźnionego członka ów klanu wiem, że regularnie farmią core/aq/orfen/tiat.  I poza tym nie mają teraz wojny z TD, czyli FARMA KUUUU*****WAAAA!!!!!!!!
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

bula

Cytat: Quentim w Sierpień 26, 2009, 07:28:27 PM
Cytat: x3nomorph w Sierpień 26, 2009, 03:39:08 PM
No to AmberEye moze wygra jakiegos epika na Bartzie oO

japa koniu?
ale taka prawda Quentim :D bez obrazy ofc, ale pve klan nie stanie sie pvp klanem

Quentim

Jestem ex Amberem i mam o tym inne zdanie. Znafcuff zapraszam na bartza.

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

MastJedi

Hahaha no i big fail Synergy/Nova na Phoenixie :D
Dowód?
Właśnie wzięli do ally Różowe króliczki (CC) no i Divine :D
A tak zapowiadali po przyjściu, że żadnych ally nie będzie.
Hehehe

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Quentim

TD trzesie calym bartzem tak ze nikt nie wazy sie przeszkodzic im w robieniu epica/oly. Przyjmuja tasmowo wszystkich jak leci, byle wylevelowany i ubrany. Tylko AE i D7 maja z nimi wojne od pamietnego transferu LP na bartza. Nawet duza czesc boskiego enimty, odwiecznego wroga TD z zeruina na czele do nich doszla. Jak AE ma wygrywac pvp o epiki z zergiem botow skoro rekrutuja samych legit polakow na zdechlym serwerze?

Poza tym sa w ciągłym posiadaniu zamku od mhm roku?  http://teonclanlist.servegame.org/bartz/castle.php . Calkiem niezle jak na pve klan. 

bula

Cytat: Quentim w Sierpień 27, 2009, 12:49:14 AM
Jak AE ma wygrywac pvp o epiki z zergiem botow skoro rekrutuja samych legit polakow na zdechlym serwerze?
lepszym pytaniem byloby ... "Jak AE ma wygrywac epiki jezeli ->patrz frapsy Orlocka"

YaYaYami!

Cytat: bula w Sierpień 27, 2009, 06:52:21 AM
Cytat: Quentim w Sierpień 27, 2009, 12:49:14 AM
Jak AE ma wygrywac pvp o epiki z zergiem botow skoro rekrutuja samych legit polakow na zdechlym serwerze?
lepszym pytaniem byloby ... "Jak AE ma wygrywac epiki jezeli ->patrz frapsy Orlocka"

Bazujesz tylko na tym. A widziałeś frapsy Deliosa? Obsrańec.
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Vanquish

Quentim

Vanquish

Never Surrender to widzialem ale wypadlo mi z bani prophecy sciagam dzieki

Edit: OMG w prophecy nie ma ani minuty z Deliosem...

Frohike

Cytat: Vanquish w Sierpień 27, 2009, 10:36:06 AMEdit: OMG w prophecy nie ma ani minuty z Deliosem...
Rotfl :P

Był zdaje się jeszcze wcześniej jakiś fraps i tam było kilka PoV, w tym sporo tego Zerka - Deliosa. Tylko nie pamiętam tytułu. W każdym razie pierwszy z tych "lepszych" frapsów AE.

YoungPadawan

no never surrender właśnie to był ten fraps, wiecej rzeczy od deliosa sobie nie przypominam :D
I'm offline.

Vanquish

No kurde ogladanie Orlocka to troche nie dla mnie :P, ale myslalem ze jest cos jeszcze od Deliosa bo mowil ze bedzie krecil frapsa "Zerk only" zreszta pisal chyba o tym tez tu na forum

Frohike

Cytat: YoungPadawan w Sierpień 28, 2009, 03:29:14 PMno never surrender właśnie to był ten fraps, wiecej rzeczy od deliosa sobie nie przypominam :D
Serio? :< A we wcześniejszym frapsie go trochę nie było?

YoungPadawan

oho, pamiętam komenty w stylu lolAE, PvE clam bawi się w PvP, to będzie shit itp...
to był pierwszy fraps z zerkiem jaki oglądałem, więc dobrze pamiętam xD
I'm offline.

Alarion

No cóż, mimo, że ciągle w A grade i mimo, że nie ma jeszcze 1 nukera przetransferowanego i SWS-a LolYamiegoLol, a BD ma problemy techniczne z netem, więc był na dualu tylko, to udało się odebrać fort, którego tym razem nikt nie bronił O_o

Poprzednim razem nei daliśmy rady zabić NPC, bo cisnęło nas 1,5 party A gradowców w naszym przedziale lvlowym (padliśmy tylko raz, a oni z 6 conajmniej, mimo obrony NPC i szybkiego respawnu w forcie ; p)

Teraz też byliśmy przygotowani na PvP, a nawet jak nie to, to byliśmy pewni, że 2 nukerami nie wyrobimy z maną na bossach, ale jakoś się udawało jak rasta nasza "Czysta żywa  PotE nga" wszedł na angelic icon, to zaczęła się rzeź, bo nie ma to takiego chorego reusu jak frenzy u destro i daliśmy mu mieczyk z kamaelka ; p

Kiedy ubiliśmy archera, okazało się, że może damy radę i jak widać na załączonym obrazku (ahh ten zwierzyniec z nami)

Kto mówił, że party nukerów nie da się zrobić fortu? xD

I na koniec ukłon w stronę "PANA BAIŁAEGO I JEGO UBER KLANU!!!!111ONE" :>

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

milan9

gz.

ps. nie mowiliscie, ze idziecie na penixa otworzyc zoo.

Sebal

Graty Alarion, i powiedz Mi czy nie odczuwasz/odczuwacie lekkich lagów? Takich leciutkich ale nie odczuwacie?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Alarion

Ale muszę uczciwie przyznać, że gdyby nie te pety, to nie byłoby szans, żeby wyrobić z maną na takim forcie. Nawet na takim dłuższym PvP też byłoby dość ciężko...

Tak przynajmniej EE nie musi się martwić, że jest jedynym rechargerem w party i jeszcze nie ma mana gaina.

Anyway, te pety potrafią też nawet ładnie przyhelaować, co też nie jest bez znaczenia, jeżeli ja już z healem nie wyrabiam.

A dla Rasty krowa jest potrzebna, bo da mu Vampiric rage kiedyś tam, co jeszcze bardziej ułatwi życie mi :>

Sebal: Były 2 dni temu masakryczne. Po prostu weszliśmy do fortu i ja praktycznie na slepo healowałem w czasie PvP balance life'm i major group healem, bo nie widziałem co się dzieje, jak atakowało na 1,5 party. Lagi miała ponad połowa z nas.

Po pierwsze zrobiliśmy to co napisali w tym topicu:

http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=97744

A po drugie Pix3l na innym forum napisał wczoraj:

CytatZmiana routingu polska-usa, dzis 13:30 czasu polskiego. Nie idziemy juz przez opentransit tylko telie.
Zobaczymy wieczorem czy bedzie lepiej czy gorzej ;/
Kod:

1    1ms     <1ms     <1ms     192.168.1.1
2     *        *        *     Upłynął limit czasu żądania.
3    24 ms    30 ms    27 ms  kra-ru4.neo2.tpnet.pl [213.25.2.91]
4    28 ms    27 ms    51 ms  z.kra-ru4.do.kra-r2.tpnet.pl [80.50.158.113]
5    28 ms    31 ms    30 ms  so-2-3-0.war-r4.tpnet.pl [194.204.175.125]
6   114 ms    53 ms    54 ms  hbg-b2-link.telia.net [213.248.89.93]
7   164 ms    54 ms    57 ms  hbg-bb2-link.telia.net [80.91.251.81]
8    52 ms    54 ms    54 ms  ffm-bb2-link.telia.net [80.91.249.88]
9    69 ms    64 ms    63 ms  prs-bb2-link.telia.net [80.91.252.233]
0   146 ms   143 ms   150 ms  ash-bb2-link.telia.net [80.91.251.102]
1   145 ms   156 ms   145 ms  level3-ic-130870-ash-bb1.c.telia.net [213.248.89.178]
2   145 ms   145 ms   163 ms  vlan79.csw2.Washington1.Level3.net [4.68.17.126]
3   165 ms   165 ms   158 ms  ae-92-92.ebr2.Washington1.Level3.net [4.69.134.157]
4   148 ms   154 ms   194 ms  ae-8-8.car2.Baltimore1.Level3.net [4.69.134.106]
5   263 ms   206 ms   204 ms  ae-11-11.car1.Baltimore1.Level3.net [4.69.134.109]"

I było już cacy wszystko!

Cat Drama Maker

Sebal

Czyli co, lagi na phenix już się skończyły niby :>? To wbiję zaraz i zobaczę. I jeszcze raz gz
Sebal- Life ...

Alarion

Cytat: Sebal w Wrzesień 04, 2009, 01:43:09 PM
Czyli co, lagi na phenix już się skończyły niby :>? To wbiję zaraz i zobaczę. I jeszcze raz gz

I jak te lagi u Ciebie?

Pisałeś do mnie, sorry, nei zauważyłem, byłem z Miedziakiem i QQuentimem na innej postaci w tym czasie ;P

ak coś, mogę ci venta podać, to sobie pogadamy jeżeli chcesz.

Cat Drama Maker

Sebal

Cytat: Alarion w Wrzesień 04, 2009, 03:40:28 PM
ak coś, mogę ci venta podać, to sobie pogadamy jeżeli chcesz.

To jak możesz, podaj ja zaraz ściągnę i pogadamy. Ale muszę tylko zjeść + 10 min i jestem :P
Sebal- Life ...

Frohike