Phoenix - Drama, Flame, offtop, screeny itp

Zaczęty przez Sebal, Lipiec 04, 2009, 08:33:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fedur

Alarion

No cóż, miło było i ambicje spore.

Anyway, WTS Cardi prawie 79 xD

Dling Aion, trzeba betę wytestować xD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

x3nomorph

new future.

Khais

Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

Alarion

a co nam da ruoff? 2 lata klepania ręcznie mobów? Wiesz, w gimnazjum mogłem sobie pozwolić na to, ale teraz mam trochę mniej wolnego czasu :<

Cat Drama Maker

Khais

no tak ... ale mozna grac 4 fun :P kiedy sie chce jak sie chce nie placac za to :P
Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

Alarion

i być nonfactorem do końca życia? No thx

Poza tym do cyrylicy bym nei przywyknął. Na abyssie niby grałem z paczką ponad pół roku, ale tam jeszcze nei było tak źle z tym.

Cat Drama Maker

!ArO

Cytat: Alarion w Wrzesień 10, 2009, 09:42:44 PM
a co nam da ruoff? 2 lata klepania ręcznie mobów? Wiesz, w gimnazjum mogłem sobie pozwolić na to, ale teraz mam trochę mniej wolnego czasu :<
Premium Account wyniósłby cię o 1/3 taniej za miesiąc, a nawet więcej mógłbyś zaoszczędzić wykupując PA tylko na miesiąc gdzie masz trochę więcej czasu na exp (jakieś nocki z kumplami :twisted:) i wtedy na pewno przez 2 lata nie skupiałbyś się tylko na grindzie..  w LR o ile się nie mylę są osoby co grają ok. 6 miechów, a mają lvl-e 78/79 ;) Do tego ru off nie jest taki stary i normą na siegach nie są dynasty/S84 itp. ;) Idąc dalej inną rzeczą jest granie legit na EU/US servach gdzie większość playrów gra no legit, a gra legit na ruskim offie gdzie każdy gracz jest zmuszony do takiego grania ;) To jest tylko już indywidualna sprawa czy komuś jeszcze ta gra jest wstanie sprawić przyjemność i czy może w nią grać na lajcie z kumplami for fun ;)
No ale to tak btw..

YaYaYami!

Cytat: !ArO w Wrzesień 10, 2009, 11:57:26 PM
Cytat: Alarion w Wrzesień 10, 2009, 09:42:44 PM
Premium Account wyniósłby cię o 1/3 taniej za miesiąc, a nawet więcej mógłbyś zaoszczędzić wykupując PA tylko na miesiąc gdzie masz trochę więcej czasu na exp (jakieś nocki z kumplami :twisted:) i wtedy na pewno przez 2 lata nie skupiałbyś się tylko na grindzie..  w LR o ile się nie mylę są osoby co grają ok. 6 miechów, a mają lvl-e 78/79 ;) Do tego ru off nie jest taki stary i normą na siegach nie są dynasty/S84 itp. ;) Idąc dalej inną rzeczą jest granie legit na EU/US servach gdzie większość playrów gra no legit, a gra legit na ruskim offie gdzie każdy gracz jest zmuszony do takiego grania ;) To jest tylko już indywidualna sprawa czy komuś jeszcze ta gra jest wstanie sprawić przyjemność i czy może w nią grać na lajcie z kumplami for fun ;)
No ale to tak btw..

I tak ru off smierdzi kałem Słonia. A czemu?? bo jest ruski.

Sry. :<
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

bylyforumowicz

Wspolczuje, ale wiadomo jak to jest, botownie na legitowych serwerach zawsze niesie ryzyko spetycjonowania przez jakiegos butthurta, szczegolnie jak boci sie na lowbie spotach, latwo dostepnych dla takiej osoby.

Alarion

A ja się w sumie cieszę teraz w perspektywie czasu. Jeżeli Aion będzie niewypałem, to prostu koniec MMO na jakiś czas ciekawszego tytułu, natomiast jeżeli będzie się grało fajnie szczególnie z dobrą ekipą, to tylko lepiej ;>

Jak mówię, dalej się tylko dziwię, czemu wszystkie postacie banana nie dostały, skoro były na 1 kompie i na 1 spocie, tyle że w 3 małych party. No ale NCsh1t nigdy nei przestanie mnie intrygować ; p

Cat Drama Maker

bylyforumowicz

Jak mi pobanuja party to prawdopodobnie quit mmo, mam zbyt wysokie ambicje zeby byc stuprocentowym liferem, jednoczesnie czerpac przyjemnosc z mmo :) Na aiona nigdy sie nie skusze :) Zeby nie bylo, prowadze zycie towarzyskie, natomiast nie mam czasu na inne pasje poza giercowaniem :)

fedur

jeżeli Last SK na offie zrobi quit (czy ban czy nie) to bedzie end...

Virandile

"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

Alarion

Cat Drama Maker

x3nomorph

new future.

fedur

iDevex

bylyforumowicz

Virandile

Ja sobie powiedzialem juz dawno. 83 albo niechce wcale i moga sobie banowac (TERA niedlugo bedzie i tak):P A przed tym lvlem nie mam zamiaru sie transferowac ;[ ]

Jest wielu SK na Phoenix'ie: Deity (81), ChristaBG (83), Witchcrafter (83, hero atm), jakis 82 z Novy i chyba maja jeszcze jednego z tego co z plotek slyszalem, no i jeszcze jeden 82 mial sie transferowac.

"Many that live deserve death. And some die that deserve life. Can you give it to them?"

Aion | Spatalos | Asmodian | Templar | Virandile

My Anime List

bula

Cytat: Virandile w Wrzesień 15, 2009, 11:59:35 PM
Ja sobie powiedzialem juz dawno. 83 albo niechce wcale i moga sobie banowac (TERA niedlugo bedzie i tak):P A przed tym lvlem nie mam zamiaru sie transferowac ;[ ]

Jest wielu SK na Phoenix'ie: Deity (81), ChristaBG (83), Witchcrafter (83, hero atm), jakis 82 z Novy i chyba maja jeszcze jednego z tego co z plotek slyszalem, no i jeszcze jeden 82 mial sie transferowac.

nigga bleeez

Alarion

Cat Drama Maker

bylyforumowicz

cos dlugo Ci idzie wbijanie tego 83, siedzisz w full pt w mosie czy co? :D Swoja droga, 83 to jedno, a enchant skilli to drugie, wiec tak czy siak radze sie nie spieszyc z transferem- sk zaczyna sie bardzo fajnie grac dopiero z dobrym enchantem :P