Aion - Dyskusja (aka wszystko i nic, byle o Aionie i okolicach)

Zaczęty przez Asenath, Czerwiec 26, 2007, 10:46:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Elenestir

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Elenestir

Ale mówisz tu o czymś takim że jak by łączysz kilka pt? czy alians jako klan? Bo z tego co słyszałem to tam są legiony

netheril

Cytat: Elenestir w Wrzesień 13, 2009, 06:27:56 PM
Ale mówisz tu o czymś takim że jak by łączysz kilka pt? czy alians jako klan? Bo z tego co słyszałem to tam są legiony
kilka party
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

netheril

no cos w ten desen tylko tu mozesz sobie wyswietlic paski hp danej grupy :P

Alarion

Część osób to już pewnei widziała, ale ja dopiero dziś :    ; p   

Cat Drama Maker

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Alarion

Cat Drama Maker

netheril

kurfa na kazde forum o aionie na jakie nie zajrze (poza aionworld ^_^;) to sie ludzie tym screenem podniecaja a teraz jeszcze analion to podrzucil tu o.O

BTW. alarion idziesz tam gdzie cale polaczkowo czy omijasz szerokim lukiem?

Alarion

Chyba pójdę (o ile będzie to Castor, bo w piątek ma być jakieś posiedzenie największych klanów polskich, czy AE, Royal Legion i pare innych i mają się dogadać) bo w tym klanei co planuję pójść będzie pare znajomych twarzy z for (np część ekipy dawnego ofe itd.) i ogólnie po rozmowie z tymi ludźmi wydają się dość ogarnięci i wiedzą co chcą robić. Poza tym, że 90% z nich to totalne no lajfy i zostanę pewnie ostro w tyle, ale tu akurat lvl nie jest przeszkodzą i jak nie będę miał 50 w 3 tyg. to będę miał w 2 miesiące, simply.

Jakby było beznadziejnie (choć jak mówię, 1 wrażenie bardzo pozytywne poza tym że tam jest zj**** TS a nie Ventrilo >.<) to zawsze można pójść gdzieś indziej, ale szansę dam ;) Mało wiem o tej grze, więc tacy ludzie będą skarbnicą wiedzy, a na profesjonalnych forach to się czuję jak newbie, bo grą zainteresowałem się niecały tydzień temu i slang jakim operują w tej grze, jest dla mnie zazwyczaj dużą zagadką, ale już pomału to kumać zaczynam ; p

a ty? Idź do AE, będę miał kogo nawalać xD

I cały czas mam dylemat: Cleric, czy Chanter....? :<

Cat Drama Maker

netheril

jebac ae :D idzie do warcry - gildii, z ktora gralem w aoc i wh ;P cleric to typowy healer z kilkoma bajerami jak rooty itp a chanter to take chujwieco :O polaczenie pp,bd i mozna powiedziec ze se (buffuje, ma mantry czyli cos ala dance tylko ze dziala obszarowo - jak ktos podejdzie to dostaje z niej buffek a do tego costam potrafi healowac i bic)

Elenestir

:P Odnośnie tego screenu, to mnie bardziej ciekawi to że możesz sobie wszystko poustawiać jak chcesz :D nie wiedziałem. BTW Alarion :P ja chce być w twoim const  a ty mi mówisz teraz o jakimś klanie z nolife'ami :P

netheril

Cytat: Elenestir w Wrzesień 16, 2009, 04:20:44 PM
:P Odnośnie tego screenu, to mnie bardziej ciekawi to że możesz sobie wszystko poustawiać jak chcesz :D nie wiedziałem. BTW Alarion :P ja chce być w twoim const  a ty mi mówisz teraz o jakimś klanie z nolife'ami :P
omg ale masochista :O napewno chcesz dostawac telefony o 3 w nocy itp? :D

YaYaYami!

Cytat: netheril w Wrzesień 16, 2009, 05:01:40 PM

To nie L2 i nie ma botów, więc nie ma co padać jak śpimy :E
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Sebal

Ja bym chciał (w l2)
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

netheril

Cytat: YaYaYami! w Wrzesień 16, 2009, 06:38:09 PM

To nie L2 i nie ma botów, więc nie ma co padać jak śpimy :E
tu by byl z kolei telefon o 4 w nocy ze elyosi go bija i ze potrzebuje pomocy @_@

Alarion

No to będziemy mieli Mef ostrą kosę ze sobą, bo wasz klan ma jakąs mega dramę z moim przyszłym klanem ; p

Znam historię tylko z 1 strony (wiadomo każdy będzie bronił swoją stronę) i ciężko mi oceniać która strona ma rację.

A co do mojego constans, to na razie jest w powijakach, bo taki Słoń będzie grał bardzo casualowo, Quentim nei wie czym chce grać, Yami dopiero koło grudnia zacznie, Rasta nie wie czy chce grać, Dante czeka aż zobaczy to u mnei na kompie. Mam propozycję constans od jednego gracza z dawnego Ofe, więc trzeba się zastanowić porządnie ;> Do 20-30 lvla i tak nie ma potrzeby jeszcze const. robić ^^

Cat Drama Maker

netheril

co z tego jak jest drama jak bedziemy grali na 2 roznych serwach? :) (w ogóle ta drama powstala chyba dlatego ze nie chcemy grac z polskim przedszkolem i sie poobrazali ale nie jestem pewien ^_^;)

shevra

taki offtop wam zrobie, ale moze niektorym sie info przyda:
cd key na headstart bedzie mozna uzyc do 24h po rozpoczeciu sie headstartu, jak ktos nei zdazy to zaczyna 25
and you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you

netheril

chodzi ci ze jesli ktos niema jeszcze konta to moze do 21 zalozyc tak? :D

Elenestir

Jeśli chodzi o te telefony, hehe powiem tak że ja nie wchodzę w żadne 24/7pt chyba że był by to lv 81+/cita ale że gram archerem a raczej grałem to raczej to pierwsze. :P A tak to z pof oop :) i nie jestem od nikogo uzależniony

netheril

Elenestir

Miałem klienta OB i nie mogę od wczoraj ściągnąć updade'tu na pre-select no ale wiadome było że jak ncsh1t coś robi tu musi to spierdolić :/

Quentim

Bo nie ogarniasz x). Mozesz podac mi pasy i login to Ci zaklepie miejsce na serwerze póki sa jeszcze wolne miejsca :P

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )