Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Eido

mdh zgadza się wszystko co piszesz, największy problem będzie z wybraniem lidera. Ludzie a Arsenalu są gotowi zmienić lidera i klan na przykład na LR, nawet jeśli im to nie do końca pasuje, ale chcą spróbować i zaryzykować. To samo się dotyczy ludzi z Tau oraz OC. Tym bardziej ze jeśli istniał by system constant part( osobiście innego nie widzę) Rola Cl sprowadzać się będzie do paru "guzików" więcej, constatnt party po części same się rządzą, ubierają, expia. W takim przypadku CL nie ma zbyt dużo do roboty, ustalanie oblężeń,fortecy, RB, mass pvp. Jak pisałem wyżej OC, Arsenal, Tau(chyba :P) są w stanie zaakceptować ostatecznie zmianę klanu i lidera. Wszystko pozostaje teraz w rekach LR i ich lidera, czy byli by wstanie iść na taki sam kompromis w razie konieczności. Jeśli musieli by nawet zmienić lidera oraz klan, w zależności czy wybór Nemezzis nie był by prostszy. Szkoda ze OC nie gra tu troszkę dłużej i nie znają lepiej serwera, wtedy był bym za tym, by to ktoś od nich został CL. Nikomu by sie lider nie kojarzył LR, albo Nemezzis. Sprawa jest prosta ludzie będą się obawiać, czy po przystąpieniu do LR i pozostawieniu Gienka jako lidera, choć nikt takiej możliwości nie odrzuca, ze to on nim zostanie, jeśli tak ustalimy.Czy nie będzie "nowego LR" i "starego LR ", rozumiem dobrze ich obawy. Podsumowując wszystko leży teraz w rekach Gienka i LR czy są wstanie iść na kompromis tak jak inne klany, bo jeśli te inne klany są wstanie, a LR nie!! to nie mamy o czym rozmawiać.    

DonK.

Eido skoncz juz, ustalicie sobie to z Clami wieczorem nie musisz 100 postow tu o tym pisac a ten 100 post przyslania tylko moja drame!!1
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Eido

Ryuzaku

Eido, my juz takie merge przezywalismy. Sinnersi z dexa tez do nas doszli i nikt ich jako gorszych nie traktowal, ani nie traktuje =).
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Nervoson

Cytat: Eido w Grudzień 06, 2009, 10:53:32 AM
Nikomu by sie lider nie kojarzył LR, albo Nemezzis. Sprawa jest prosta ludzie będą się obawiać, czy po przystąpieniu do LR i pozostawieniu Gienka jako lidera, choć nikt takiej możliwości nie odrzuca, ze to on nim zostanie, jeśli tak ustalimy.Czy nie będzie "nowego LR" i "starego LR ", rozumiem dobrze ich obawy.
Pewni to najwiekszy problem, CL nie moze byc nikt z LR :> loled

Czy ktos kiedys slyszal tekst w stylu ty jestes "sinnersem" i Ciebie nie wezme w pt albo nie dam itema?

Eido

Problem w tym ze większość ludzi którzy by doszli już u was byli... jakiś powód wyjścia musieli mieć, wiec nie dziwie się ze maja swoje obawy. Nie chodzi o to czy lider ma być z LR czy tez nie, on ma być najlepszym wyborem z możliwych... Jeśli o mnie chodzi nie problemu by ktoś z LR nim był, ale za wszystkich nie będę mówił. Dlatego trzeba to ustalić wcześniej by wszyscy się zgadzali, by potem nie było niedomówień. Napisałem tylko ze LR musiało by brać pod uwagę tez to , ze mógłby zostać Cl-em ktoś inny 

Eido

A możne napiszesz coś konstruktywnego? swoja opinie jak to widzisz, a nie robienia z siebie klauna ofek, czy jak Ci tam...

DonK.

Hapszasin

Nervoson

No wlasnie przeciez nikt Ci tutaj za lidera nie odpowei czego ty oczekujesz? Eido czy jak ci tam.

Jak ty chcesz cos ustalac na forum to poczekaj zaloze konto i bede udawal kogos z OC... a pozniej jeszcze z TAU.

Madith

Cytat: DonK. w Grudzień 06, 2009, 10:51:50 AM
mdh a teraz wez wy-_-' rowniez stad swoje posty i daj sobie slowne ostrzezenie za pisanie nie na temat(Outcasters - pytania, odpowiedzi, opinie)  :oops:

Moja, w porównaniu z twoimi byly na temat.

Cytat: Eido w Grudzień 06, 2009, 10:53:32 AM
mdh zgadza się wszystko co piszesz, największy problem będzie z wybraniem lidera. Ludzie a Arsenalu są gotowi zmienić lidera i klan na przykład na LR, nawet jeśli im to nie do końca pasuje, ale chcą spróbować i zaryzykować. To samo się dotyczy ludzi z Tau oraz OC. Tym bardziej ze jeśli istniał by system constant part( osobiście innego nie widzę) Rola Cl sprowadzać się będzie do paru "guzików" więcej, constatnt party po części same się rządzą, ubierają, expia. W takim przypadku CL nie ma zbyt dużo do roboty, ustalanie oblężeń,fortecy, RB, mass pvp. Jak pisałem wyżej OC, Arsenal, Tau(chyba :P) są w stanie zaakceptować ostatecznie zmianę klanu i lidera. Wszystko pozostaje teraz w rekach LR i ich lidera, czy byli by wstanie iść na taki sam kompromis w razie konieczności. Jeśli musieli by nawet zmienić lidera oraz klan, w zależności czy wybór Nemezzis nie był by prostszy. Szkoda ze OC nie gra tu troszkę dłużej i nie znają lepiej serwera, wtedy był bym za tym, by to ktoś od nich został CL. Nikomu by sie lider nie kojarzył LR, albo Nemezzis. Sprawa jest prosta ludzie będą się obawiać, czy po przystąpieniu do LR i pozostawieniu Gienka jako lidera, choć nikt takiej możliwości nie odrzuca, ze to on nim zostanie, jeśli tak ustalimy.Czy nie będzie "nowego LR" i "starego LR ", rozumiem dobrze ich obawy. Podsumowując wszystko leży teraz w rekach Gienka i LR czy są wstanie iść na kompromis tak jak inne klany, bo jeśli te inne klany są wstanie, a LR nie!! to nie mamy o czym rozmawiać.    

to ustalcie all i dajcie info :)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

DonK.

Cytat: mdh w Grudzień 06, 2009, 11:14:48 AM
Cytat: DonK. w Grudzień 06, 2009, 10:51:50 AM
mdh a teraz wez wy-_-' rowniez stad swoje posty i daj sobie slowne ostrzezenie za pisanie nie na temat(Outcasters - pytania, odpowiedzi, opinie)  :oops:

Moja, w porównaniu z twoimi byly na temat.

porownujesz 2 offy i wybierasz ktory jest bardziej na temat? loled
Eido spokoj juz, po ołku przyjdzie ryjek tirek i srirek i kazdemu z osobna bedziesz to samo pisal, pobaw sie z koniem jesli nie mozesz juz do wieczora wytrzymac :D
Hapszasin

Eido

Odpowiedz jest prosta ofek, dzięki "takim ludzią" ja Ty, wiem  jakie problemy trzeba omówić, na zebraniu z CL, żeby klan się nie posypał po 3 godzinach. Poza tym możne CL-owie poczytają ciekawych wypowiedzi innych i wezmą je pod uwagę.

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Madith

Cytat: DonK. w Grudzień 06, 2009, 11:34:22 AM
i macie juz wszyscy po slownym ostrzezeniu, doigraliscie sie!!!!!!11

To jest jedyny raz, kiedy sie z Toba zgodze.
Ryuzaku, Eido, Nervoson - slowne upomnienie.

A Twojego posta DonK i tak usuwam QQ
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Tirius

Przeżuć te posty do flame'u, wtedy ludzie będą się mogli flame'ować ^^
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Madith

Cytat: Tirius w Grudzień 06, 2009, 12:31:47 PM
Przeżuć te posty do flame'u, wtedy ludzie będą się mogli flame'ować ^^

jest tyle tematow do flejmowania, ze w tym nie musza. Jak chca to niech sie sami przeniosa chyba, ze wola zalapac jakies minusiki :)
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Ryuzaku

Cytat: mdh w Grudzień 06, 2009, 12:19:04 PM

To jest jedyny raz, kiedy sie z Toba zgodze.
Ryuzaku, Eido, Nervoson - slowne upomnienie.

A Twojego posta DonK i tak usuwam QQ

a ja za co , qq
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Phoeniks

Cytat: Ryuzaku w Grudzień 06, 2009, 11:01:01 AM
Eido, my juz takie merge przezywalismy. Sinnersi z dexa tez do nas doszli i nikt ich jako gorszych nie traktowal, ani nie traktuje =).
to samo mialem napisac. A miedzy LR i Sinnersami byl chyba nawet gorszy flejm niz ten tu. A polaczenie wyszlo genialnie. Wszystko sie zmienia kiedy pozna sie nowe osoby, pogada troche, wtedy jest inaczej. Chocby nie wiem jakie byly podzialy, to wszystko zniknie po czasie
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

DonK.

a ja chcialem napisac ze dziekuje za wczorajsze zainteresowanie moja jakze skromna osoba :-)
Hapszasin

Arannel

Nowy CL? :D   "Rozwiązanie waszych problemów ITI na wodza !!!!!!" :oops:

DonK.

Hapszasin

errorcrc

nie wiem kto to iti :? Jakaś rodzina donka i ofka ?  :oops:

DonK.

to ten co przejal cl po Tokarzu i wydal jedna decyzje czyli dolaczenie do LastRumuns :d
btw slyszalem ze dzieki przemyslanej akcji LastRumuns jeden klan do rozmowy juz mniej jest  :shock:
Hapszasin