L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Coma

więc będą jakieś bardziej ogarnięte klany polskie? ee lfp

Chiquitka

Miejmy nadzieję, że nie będzie to serwer z którego po miesiącu uciekają ludzie :)
Bylabym wdzieczna gdyby ktoś powiedzial, gdzie szukac konkretnego info n/t klanow wybierajacych sie na ten serwer.

Aggress1ve

Chiquitka

Cytat: Aggress1ve w Grudzień 13, 2009, 01:22:26 PM
Jakies info na temat Dualboxa ?
Cytat: strona serwera/zasady# Every player is allowed to login with two accounts but main character cannot be used in order to give a second character any benefit (e.g. exp, sp, quest items). Second character can be left in a city or further from a main character (e.g. for buffs or MP recharge). If a second character receives any benefit, both characters are banned from a server.
Nie możesz jednocześnie expić 2 postaci.

wizz

Cytat: Aggress1ve w Grudzień 13, 2009, 01:22:26 PM
Jakies info na temat Dualboxa ?

Dualbox pasywny , możesz  miec buffera ale nie moze on czerpac korzyści ( exp ,sp , questy ).nie mówiąc już o  botach ;] serwer ma ciekawe zabezpieczenia  wiec l2w nei odpalicie , clikiery sa zablokowane ale da sie obejść ,żeby acp działało  :P

patr1ck

co do listy klanow to nie ma takowej bo wiekszosc klanow ma juz swoja ekipe i nie przyjmuje randomow tylko znajomych

wizz

Cytat: patr1ck w Grudzień 13, 2009, 02:08:18 PM
co do listy klanow to nie ma takowej bo wiekszosc klanow ma juz swoja ekipe i nie przyjmuje randomow tylko znajomych

głupoty gadasz rzadko sie zdarza ,że full klan przechodzi to raz .Po drugie tutaj jest clan system  i na pewno będą przyjmować.Już nie mowie  ,że musisz coś  ogarniać ,żeby cię przyjęli.Randomy często mogą sie okazac lepszymi graczami z innych serwerów  a takich sie ceni ;]

patr1ck

zaden szanujacy sie klan nie postawi w ciemno na jakiegos randoma , bo cokolwiek by nie mowil w jakich on to klanach nie gral i na jakich servach to jezeli nikt z klanu tego nie potwierdzi albo nie zobacza go gracze w akcji to nikt go nie wezmie przed startem... chyba ze szukaja tylko roboli do zarabiania kasy na CH na poczatku

wizz

Cytat: patr1ck w Grudzień 13, 2009, 03:01:40 PM
zaden szanujacy sie klan nie postawi w ciemno na jakiegos randoma , bo cokolwiek by nie mowil w jakich on to klanach nie gral i na jakich servach to jezeli nikt z klanu tego nie potwierdzi albo nie zobacza go gracze w akcji to nikt go nie wezmie przed startem... chyba ze szukaja tylko roboli do zarabiania kasy na CH na poczatku

dlatego ja nie dolanczam do klanow na starcie;] bo pauzuje ci level i do tego jeszce maja cie za nowego playera i nei masz głosu w sprawach klanu ;]

PloomBoom

Cytat: wizz w Grudzień 13, 2009, 12:44:38 AM
Cytat: dretwy w Grudzień 13, 2009, 12:39:09 AM
Serwer rusza 13.12 ? Czy tego dnia kończą się beta testy ?
wipe jest 13 serwer rusza 20

nie mogę znaleźć takich informacji (wipe się zgadzam, ale o live nic nie ma ...). na forum też brak info. ktoś coś wie ?

@edit:
Cytatby Shaya » 13 Dec 2009, 18:04
Today at 9 PM Avalon server will be turned off for wipe. New start will be soon. We'll announce the exact date in our website.

Note: wipe doesn't mean a new start. It's just a cleanup of the database.
GL & HF

wizz

Cytat: PloomBoom w Grudzień 13, 2009, 04:49:39 PM
Cytat: wizz w Grudzień 13, 2009, 12:44:38 AM
Cytat: dretwy w Grudzień 13, 2009, 12:39:09 AM
Serwer rusza 13.12 ? Czy tego dnia kończą się beta testy ?
wipe jest 13 serwer rusza 20

nie mogę znaleźć takich informacji (wipe się zgadzam, ale o live nic nie ma ...). na forum też brak info. ktoś coś wie ?

@edit:
Cytatby Shaya » 13 Dec 2009, 18:04
Today at 9 PM Avalon server will be turned off for wipe. New start will be soon. We'll announce the exact date in our website.

Note: wipe doesn't mean a new start. It's just a cleanup of the database.
gadalem z  Litwą i mówia ,że 20

PloomBoom

padła jakaś konkretna godzina up'u?
GL & HF

xBlooDy

Cytat: wizz w Grudzień 12, 2009, 09:14:55 PM
Cytat: kaganpwnz w Grudzień 12, 2009, 09:01:11 PM
lobuz.. ten 16xW tak? to legenda wsrod titanow xD kazdy ktory go znal mowil ze to bardzo dobry (przez duze D) gracz :P slyszalem ze swoja kariere w l2 zaczal na dosc starym servie x5... byl tam hero titanem, w jakim klanie byl ? poza tym na tych x5 gralo duzo bardzo doswiadczonych osob a mimo to on byl hero :D
kiedys go spotkalem na jakims high rate interlude to ludzie od razu na shoucie pisali teksty typu "no to juz mamy nowego hero" , "juz wiem kto bedzie hero titan!" , "lobuz, odbieraj te hero i dawaj na pvp xD"

doprawdy... niesamowity koleś xD czy on jest az taki dobry ? :O słyszałem ze na abysie to byl postrach oly :D żadnego sposobu na niego nie było... a przecież to destro :P

Grałem na abyss x7  pod nickiem Unext w elders templars.Jeśli chodzi o lobuza ( 16xW) to  powiem ci tak,że  zna doskonale ta gre.Zna wszystkie skile kazdej klasy itp. gdy zaczyna grac wie co bedzie robil na kazdym precencie  :D w Zasadzie to  było ich dwóch bo koleś gral wiecej oddmnie co było dziwne dla mnie bo gralem ile fizycznie mogłem wytrzymac wiec  się skapnełem w pewnym momencie .Szybko Farmi to fakt i zwykle jest hero bo ma dobry klan ,dobrze ogarnia pvp , i zawsze ma duzo sprzetów na abyssie chyba miał  titanem 2x am x 1db  x 1hd  :D wchodzi na serwer z  kolesiami którzy grają pod niego .jako kalnowicz hmmm nie wiem co dokładnie z czasem robił na serwie bo level sztybko nabijal ale zwykle IT farmil na recki S non top stąd tyle kasy :D Zawsze Hero,nie do odebrania bo  nie da sie ;D chyba ,że jakimś sposobem ktoś będzie feedował jakiegoś innego titanai to minimum z 250 pkt ^^ Pozytywna postąc na ventrilo zawsze  dobry humor był wiec pozytywnei sie grało ^^ dodam ,że  na kazdym serwie ma zakena  na poczatku gry , ma jakiś sposób na ubijanie go  w wczesnym okresie gry .

ahahahahahhaha
L2 Wrath x 9 - xBlooDy = Destro//Sr/Ee/Glad + noblese [sold]
L2 ROXY x 5 - xBlooDy = He//Destro/Sws/Sh + noblese [sold]
L2 CELES x 7 - xBlooDy = Pr//Bd/Destro + noblese [sold]
L2 EXISTENCE x 7 - Psyduck = Se//Sh + noblese [OFF]
L2 ARION x 4 - PocaHontas = Sk//He +nobl??? [sold]

wizz

Cytat: xBlooDy w Grudzień 13, 2009, 11:27:27 PM
Cytat: wizz w Grudzień 12, 2009, 09:14:55 PM
Cytat: kaganpwnz w Grudzień 12, 2009, 09:01:11 PM
lobuz.. ten 16xW tak? to legenda wsrod titanow xD kazdy ktory go znal mowil ze to bardzo dobry (przez duze D) gracz :P slyszalem ze swoja kariere w l2 zaczal na dosc starym servie x5... byl tam hero titanem, w jakim klanie byl ? poza tym na tych x5 gralo duzo bardzo doswiadczonych osob a mimo to on byl hero :D
kiedys go spotkalem na jakims high rate interlude to ludzie od razu na shoucie pisali teksty typu "no to juz mamy nowego hero" , "juz wiem kto bedzie hero titan!" , "lobuz, odbieraj te hero i dawaj na pvp xD"

doprawdy... niesamowity koleś xD czy on jest az taki dobry ? :O słyszałem ze na abysie to byl postrach oly :D żadnego sposobu na niego nie było... a przecież to destro :P

Grałem na abyss x7  pod nickiem Unext w elders templars.Jeśli chodzi o lobuza ( 16xW) to  powiem ci tak,że  zna doskonale ta gre.Zna wszystkie skile kazdej klasy itp. gdy zaczyna grac wie co bedzie robil na kazdym precencie  :D w Zasadzie to  było ich dwóch bo koleś gral wiecej oddmnie co było dziwne dla mnie bo gralem ile fizycznie mogłem wytrzymac wiec  się skapnełem w pewnym momencie .Szybko Farmi to fakt i zwykle jest hero bo ma dobry klan ,dobrze ogarnia pvp , i zawsze ma duzo sprzetów na abyssie chyba miał  titanem 2x am x 1db  x 1hd  :D wchodzi na serwer z  kolesiami którzy grają pod niego .jako kalnowicz hmmm nie wiem co dokładnie z czasem robił na serwie bo level sztybko nabijal ale zwykle IT farmil na recki S non top stąd tyle kasy :D Zawsze Hero,nie do odebrania bo  nie da sie ;D chyba ,że jakimś sposobem ktoś będzie feedował jakiegoś innego titanai to minimum z 250 pkt ^^ Pozytywna postąc na ventrilo zawsze  dobry humor był wiec pozytywnei sie grało ^^ dodam ,że  na kazdym serwie ma zakena  na poczatku gry , ma jakiś sposób na ubijanie go  w wczesnym okresie gry .

ahahahahahhaha

niech zgadne pokemon ;D ?

Kommodus

Buster?

Cytat: wizz w Grudzień 13, 2009, 11:30:20 PM
Grałem na abyss x7  pod nickiem Unext w elders templars.Jeśli chodzi o lobuza ( 16xW) to  powiem ci tak,że  zna doskonale ta gre.Zna wszystkie skile kazdej klasy itp. gdy zaczyna grac wie co bedzie robil na kazdym precencie  Very Happy w Zasadzie to  było ich dwóch bo koleś gral wiecej oddmnie co było dziwne dla mnie bo gralem ile fizycznie mogłem wytrzymac wiec  się skapnełem w pewnym momencie .Szybko Farmi to fakt i zwykle jest hero bo ma dobry klan ,dobrze ogarnia pvp , i zawsze ma duzo sprzetów na abyssie chyba miał  titanem 2x am x 1db  x 1hd  Very Happy wchodzi na serwer z  kolesiami którzy grają pod niego .jako kalnowicz hmmm nie wiem co dokładnie z czasem robił na serwie bo level sztybko nabijal ale zwykle IT farmil na recki S non top stąd tyle kasy Very Happy Zawsze Hero,nie do odebrania bo  nie da sie ;D chyba ,że jakimś sposobem ktoś będzie feedował jakiegoś innego titanai to minimum z 250 pkt ^^ Pozytywna postąc na ventrilo zawsze  dobry humor był wiec pozytywnei sie grało ^^ dodam ,że  na kazdym serwie ma zakena  na poczatku gry , ma jakiś sposób na ubijanie go  w wczesnym okresie gry .

To chyba czak noris

wizz

Cytat: Buster? w Grudzień 13, 2009, 11:58:08 PM
Cytat: wizz w Grudzień 13, 2009, 11:30:20 PM
Grałem na abyss x7  pod nickiem Unext w elders templars.Jeśli chodzi o lobuza ( 16xW) to  powiem ci tak,że  zna doskonale ta gre.Zna wszystkie skile kazdej klasy itp. gdy zaczyna grac wie co bedzie robil na kazdym precencie  Very Happy w Zasadzie to  było ich dwóch bo koleś gral wiecej oddmnie co było dziwne dla mnie bo gralem ile fizycznie mogłem wytrzymac wiec  się skapnełem w pewnym momencie .Szybko Farmi to fakt i zwykle jest hero bo ma dobry klan ,dobrze ogarnia pvp , i zawsze ma duzo sprzetów na abyssie chyba miał  titanem 2x am x 1db  x 1hd  Very Happy wchodzi na serwer z  kolesiami którzy grają pod niego .jako kalnowicz hmmm nie wiem co dokładnie z czasem robił na serwie bo level sztybko nabijal ale zwykle IT farmil na recki S non top stąd tyle kasy Very Happy Zawsze Hero,nie do odebrania bo  nie da sie ;D chyba ,że jakimś sposobem ktoś będzie feedował jakiegoś innego titanai to minimum z 250 pkt ^^ Pozytywna postąc na ventrilo zawsze  dobry humor był wiec pozytywnei sie grało ^^ dodam ,że  na kazdym serwie ma zakena  na poczatku gry , ma jakiś sposób na ubijanie go  w wczesnym okresie gry .

To chyba czak noris
spotkamy sie na avalonie ;]

Buster?

Nawet nie mam zamiaru grać na tym servie, ale jeżeli bym grał to zapewne miałbym gorszy lvl i sprzęt od ciebie ponieważ - 
Cytat: wizz w Grudzień 14, 2009, 12:02:11 AM,,gralem ile fizycznie mogłem wytrzymac"
Wyjdź czasem z domu bo nie wiesz ile tracisz.

wizz

Cytat: Buster? w Grudzień 14, 2009, 12:09:34 AM
Nawet nie mam zamiaru grać na tym servie, ale jeżeli bym grał to zapewne miałbym gorszy lvl i sprzęt od ciebie ponieważ - 
Cytat: wizz w Grudzień 14, 2009, 12:02:11 AM,,gralem ile fizycznie mogłem wytrzymac"
Wyjdź czasem z domu bo nie wiesz ile tracisz.

nie znasz mnie wiec zamilcz ;]

Buster?

Nie muszę, to że siedzisz przed monitorem do granic fizycznych możliwości by zdobyć kilka pikseli mówi o tobie wszystko.

wizz

Cytat: Buster? w Grudzień 14, 2009, 12:47:32 AM
Nie muszę, to że siedzisz przed monitorem do granic fizycznych możliwości by zdobyć kilka pikseli mówi o tobie wszystko.

hehe jak uważasz ;]  jeśli to wszystko co masz do powiedzenia to papa ;]

nawrot

Jego sprawa jak spędza wolny czas jeden z Dziewczyną, jeden ze znajomymi a jeden przed pc ;p

wizz

Cytat: nawrot w Grudzień 14, 2009, 08:56:09 AM
Jego sprawa jak spędza wolny czas jeden z Dziewczyną, jeden ze znajomymi a jeden przed pc ;p
mozna miec wszystko naraz uwierz mi ;]

nawrot

Oczywiście że można jeśli ktoś gra jak człowiek a nie jak No life ;p

kaganpwnz

Cytat: nawrot w Grudzień 14, 2009, 03:09:29 PM
Oczywiście że można jeśli ktoś gra jak człowiek a nie jak No life ;p

przypomina mi sie placz polaczkuff z nowego exi... plakali ze poke graja "tyle" i dlatego sa "pr0" :)
czlowieku on gra tyle ile chce, ciebie z reszta nie powinno to interesowac no chyba ze piszesz jakas ksiazke czy cos czy pamietnik.

pozdrawiam