L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nawrot

Przecież ja nic nie mówię tylko stwierdziłem jak Ludzi spędzają wolny czas. Boli cie to ? Bo to nie ja teraz robię jakieś burdy ;).

Ryane

Takie cos zawsze jest, placz o to, ze ktos ma lepszy sprzet, lvl, etc Zawsze tak jest, ze ktos gra wiecej, a ktos mniej. Ludzie maja prace/szkole/inne zajecia a sa tacy co nie chodza do szkoly i pracy, wiec siedza od rana do wieczora na kompie. Ja gre w l2 nie traktuje jak jakies wyscigi, predzej czy pozniej dogonie takiego no life'a i znajac zycie wtedy mi sie gra znudzi ;]

wizz

Cytat: Ryane w Grudzień 14, 2009, 04:13:50 PM
Takie cos zawsze jest, placz o to, ze ktos ma lepszy sprzet, lvl, etc Zawsze tak jest, ze ktos gra wiecej, a ktos mniej. Ludzie maja prace/szkole/inne zajecia a sa tacy co nie chodza do szkoly i pracy, wiec siedza od rana do wieczora na kompie. Ja gre w l2 nie traktuje jak jakies wyscigi, predzej czy pozniej dogonie takiego no life'a i znajac zycie wtedy mi sie gra znudzi ;]

No life zwykle ma jeszcze skila ;D

xBlooDy

Dla osob grajacych 2 godziny dziennie -> DOTA ! ...
Dla osob , ktore niby graja dla znajomych = ONET -> CZATERIA -> czesc , mam na imie Jozek i tez lubie komputery.

+/-12h = Yay ! : >>
L2 Wrath x 9 - xBlooDy = Destro//Sr/Ee/Glad + noblese [sold]
L2 ROXY x 5 - xBlooDy = He//Destro/Sws/Sh + noblese [sold]
L2 CELES x 7 - xBlooDy = Pr//Bd/Destro + noblese [sold]
L2 EXISTENCE x 7 - Psyduck = Se//Sh + noblese [OFF]
L2 ARION x 4 - PocaHontas = Sk//He +nobl??? [sold]

Mc6

Cytat: xBlooDy w Grudzień 14, 2009, 04:27:28 PM
Dla osob grajacych 2 godziny dziennie -> DOTA ! ...
Dla osob , ktore niby graja dla znajomych = ONET -> CZATERIA -> czesc , mam na imie Jozek i tez lubie komputery.

+++++++++++++

Aggress1ve

Cytat: wizz w Grudzień 14, 2009, 04:26:54 PM

No life zwykle ma jeszcze skila ;D

Nie zeby ktos chcial zasugerowac ze jest fajny ^^
Nolife a skill to 2 rozne sprawy, nie znaczy ze szybko sie wykoksasz, klan ci zlozy itemy i jestes zajefajny. Trzeba cos jeszcze pokazac na endgame :))

wizz

ponoc na avalonie ma byc cos zepsute z ss jesli chodzi o skile dagera.Wie ktoś z czym to sie je ? i jak wielka strata w dmg jest z tego powodu ?

taril55

A ja juz zapowiadam ze na Avalonasie powstanie clan GuardsOfFreedom zawierajocy czesc osob z serwera Guards of Freedom, jak i nowe osoby. Forum pojawi sie wkrotce ;)

marexx

no ja już mam ochotę tam pograć kto wie kiedy będzie działać już serwer?? a ty grabarz chyba nie zbyt lubiany byleś na srewerze z tego co ja pamiętam :P

PingwinekPikPok

Z opisu ludzi serv niczego sobie ale to tylko opis zobaczy sie w praniu.Co do no-life byli sa i beda :) na kazdym servie.Czy ludzie beda odchodzic - zawsze odchodza ile serwerow juz sie posypalo.

Niema graczy nie do zarypania jak ktos tam wyzej pisal , niezniszczalny :) Oli to fart i umiejetnosci.

Krzysiu

>.<

PingwinekPikPok

Mm pytanko do Nawrota czasem nie byles liderem aow - art of war ?

nawrot

Byłem w tym klanie Craftem moim ale nie byłem Liderem może pomyliło ci się dlatego że ogłaszałem Klan na forum a nie Elsi ;) Początkowo miałem być CL ale zrezygnowałem z tej Funkcji ( Craftowi zawsze trują dupę a jeszcze jako CL nie miał bym spokoju ;p)

PingwinekPikPok

:) i wsystko jasne :) tak skojarzylem z Kastena

Magneto , DreadLord, BigBenc , KLOSZARD :))

ech te nasze ally na Kastienie (ShilenDelharen) :)) jak zawsze dobrze szlo na samym poczatku i wyszlo jak zawsze wielkie G... :))

nawrot

Hehe to dzięki temu waszemu VCL jak on tam miał nie pamiętam ja robiłem wszystko by zerwać z wami ally bo tak mnie wkur** on i nic nie ogarniał a się tam u was rządził że hej( Sztyletem grał)

PingwinekPikPok

no dokladnie z takim dziekiem z adhd pierwszy raz sie spotkalem :)
nick : RewQ

co do cl-a to samo uzbroil sie dzieki klanowi zdotowa i stwierdzil ze juz all osiagnol z klanem i spynol d s51 :))

i tak czytam te fora przed startem nowych serwerow bez dotek itd. i to juz 2 serw tego typu ludzie sie zwijaja wala w gumy badz odchodza z serwerw i mega klany sie sypja :) i mysle czy jest sens grac w L2 z nieogarami jak to mowia wyzej wymienione postacie ktore nie maja zielonego pojecia o L2 :)) Gosc ktory fluga ludzi mowiac ze jest Pro gral w super klanach a nie ma pojecia o podstawwych q (gc,coins of magic,toi,loa) itd. to zal sie robi :))

Juz bylem na 2 serwach ostatnio gdzie pan Pro gracz zjechal goscia od nubow ktory 1 raz gral wc i rzucil buffy na buffy PP i tekst  baranie jak kur... nie wiesz jak rzucac buff to nierzucaj wcale :))  po czym okazuje sie ze gosc nie zna zadnego q (nawet w gc1 czy gc2 ) poprostu sloma z buta wystaje zal.pl :))

A milo by bylo sie znow gdzies pobawic z ogarnietymi ludzmi z podkresleniem "POBAWIC" i zatrzymac na serwie dluzej niz 2 miechy :)) jak to kiedys w fajnych klanikach na serwie 2 lata sie biegalo (mile wspomnienia , zloty klanowe , Vento itd.) ech moze sie gdzes trafi wkoncu klan godny zabawy moze wlasnie to bedzie Imperium i Avalonas :))

born2b3wildLOL

PingwinekPikPok powiedz kto splynol  o co chodzi z tym s51 co napisales.

PingwinekPikPok

Serwer Kastien super serw zapowiadany przez Gm-ow (mega doswiatczenie itd.) :) klan ShilenDelharien ally z Art of War zacelismy naprawde dobrze koks RB-ki wszystko poukladane i nagle zal jeden z vcl-li zaczol sadzic fochy itd. odchodzi z klanu kradnac 2 kupione ch + 15kk aa , bluzgi na veno od nieogarow , ze to all sie wykoksala bez dropienia , robiea  na odpowiednich lvl , zabral spora ilosc osob ogarnetych , i klan sie zaczol sypac , nastepnie posypalo sie ally dos dobre , nastepnie Lider zacol walic w gumy i stwierdzil po 1,5 miecha ze nic juz nie osiagnie z klanem i zmyka do s51 z tym ze hmm zabral wiekszosc z cwh + duza ilosc matow z cwh na ktore spoile tyraly takie jak ja (np. z bugow jak mozna to tak nazwac 3,5k ori ore , 1,6k asofe itd.) a to ze s51 mieli klan nukerow i walili RB , no-life , pojecie przedewszystkim o L2 , to zaceli rzadzic na serwie , i klan lider spynol do nich . zwykly neo lat 12 , buduje klan pod siebie - nieznosze takich lapsow ze jak musze byc najlepszy itd. zero ogarniecia sloma z buta przyklad. PR na full buffie pod Barakielem wali ze skili gdzie lucznik na full buffie laduje masakryczne krytyki :))

ale  takich Pro playerow ne brakuje , licze sie ja nie klan :) 1 osoba wali rb , pvp ,siege bo ma top A sprzet nie wspomne o enchancie na poczatku serwa bop +4 nastepnie SB + 6 i jedziemy dalej co tam :)) i gadki ze on tez pracowal na to
za 1SB +6 = 4-5 klanowiczy z dobrym EQ nie mam racij ? :)

jak mowie noobstwo
ale jak

PingwinekPikPok

do s51 nic nie mam nie znam ponc dobry ogarniety klan

tyle ze ile razy to juz slyszalem :)

narodziny L2 w polsce sie latalo dla HS, Rene itd. rzadzila dotacja (GraveLand) pozniej rozne inne klany Pro Playerow

HeadShots , Renegaci , HeatCrew,DarkCrusade,LexTailons,KolczasteAnioly(HC), ale to sie nie umywa do Genocide :)

nawet slyny klan RedZerga - masakra kto gral na Azure Celesie we o co biega :)

PingwinekPikPok

Podsumowujac polowie graczy sie wydaje ze L2 to zwykly nieiwem np. Diablo cz BG :) sam wszystko osiagne :)
dla nich jes  jenda strona zal.pl :)

dziekuje za przeczytanie tego smutnego wywodu

born2b3wildLOL

No jezeli chodzi o tego lidera ShilenDehalen czy jak ich tam zwal jakbysmy wiedzieli ze tak postapil to by do S51 nie zostal przyjety.Jezeli chodzi o S51 na kastienie fajnie sie gralo ale ownily to tam czeskie Pokeballz,klan daggerow ktore byly przez pierwsze 3 tyg tak zbagowane ze szansa na lethala byla 1000% a nie jak powinno byc cos kolo 0,5% no i dmg walili przegiety w hero bisha na full buffie 1,7k p def  blowy po 14k pozdro.

Bardzo nie ladnie Caranea!! :o

Teraz bedzie sie liczyl L2 Avalon mam nadzieje ze server bedzie stabilny i pogra sie na nim dlugo.

gl & hf na Avalonie

PingwinekPikPok

Dokladnie Caranea :)) troche sie dziecko nauczylo od tego noobka DreadLorda :))

ech ze od razu nie zlozylem podania do ogarnietych :)

pozdrawiam s51 oby klan pracowal na mega klan jak geneocide na azure :) moze sie spotkamy na avalalonie jak bedziecie potrzebowac spoila :) bo nie mam juz sily na gre mom mainem necro i te pvp :))

wizz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 12:14:39 PM
Dokladnie Caranea :)) troche sie dziecko nauczylo od tego noobka DreadLorda :))

ech ze od razu nie zlozylem podania do ogarnietych :)

pozdrawiam s51 oby klan pracowal na mega klan jak geneocide na azure :) moze sie spotkamy na avalalonie jak bedziecie potrzebowac spoila :) bo nie mam juz sily na gre mom mainem necro i te pvp :))

nom necro tez bym nie miał siły padać często ;D bez urazy :P

PingwinekPikPok

ech widze ze nie grales necrusem :)) jak ktos ogarnia o niema zlituj :))