L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PingwinekPikPok

no brawo panie dagger jestes pro rozlozysz 1 nuka :)) twoje podejscie swiadzczy o twoim klanie :) a uwiez mi na slowo ze nie jeden dagger sie zlapal na oli na anchora +12 wiec nie pitol

wizz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 09:24:19 PM
no brawo panie dagger jestes pro rozlozysz 1 nuka :)) twoje podejscie swiadzczy o twoim klanie :) a uwiez mi na slowo ze nie jeden dagger sie zlapal na oli na anchora +12 wiec nie pitol

odpowiesz na to pytanie czy nie ;D ?

PingwinekPikPok

wizz

PingwinekPikPok

juz ci odpowiadam ziomek z zergami jakies 120+

PingwinekPikPok

ale wiesz na avalonie bedziesz mial sznase bo malo osob przejdzie i bede sam jqk palec spoilem ale hmm w dobrym klanie wiec za duzo ci nie wroze P:)

wizz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 09:28:53 PM
juz ci odpowiadam ziomek z zergami jakies 120+

i wszyscy to mega ogary ? ;D

PingwinekPikPok

niwiem ale z tego co wiem to ogarnija s51 znany klan

PingwinekPikPok

gdyby przeszlo genocide to iemieli byscie co robic :))

wizz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 09:34:20 PM

s51 tak ogarnia ,że własne się rozpadł ;D

Daleric

Ja proponuję zamknąć temat.  A jeśli ktoś jest naprawdę zaintersowany serwerem zapraszam na oficjalna stronę tam na pewno dowie się wszystkich potrzebnych mu informacji:

http://www.avalon-gaming.lt/

pzdr
Rower To Styl Życia

PingwinekPikPok

Aasimar

Cytat: wizz w Grudzień 15, 2009, 09:38:03 PM
Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 09:34:20 PM

s51 tak ogarnia ,że własne się rozpadł ;D
oh rly ?
L2 ROXY x5 - Aasimar - S51 - SR
L2 CELES x7 - Aasimar - SWARM - HE
L2 Dex Arion x4 - Aasimar - MagicR - Sorc
Innova GoD x1 - Aasimar - VeaVictis - Sigel Knight

PingwinekPikPok

ShamaU

Pingwin jestes tak prosty ze przez takich jak ty polacy maja opinie chłopów jeżdżacych na koniu do sklepu ~~
I jak w ogóle dyskutowac z takimi ludzmi, albo poprostu jak nie mozesz to nie pij ^^

PangeRus

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 09:44:11 PM
a jednak sie nie rozpadl

kim ten chu.j j.ebany random jest ?

flamuje na wszystkich nie wiadomo o co i bez zadnego sensu.

@kaganpwnz

piszesz ze HC zaliczylo faila na celesie ? gdy "core" ludzie odeszli z tego klanu po tygodniu od startu serva... bo ? za wiele bylo randomow z nanaki + lol leader "sraczek" czy tam "siarczek" xD poje.bany idiota.

Frintezza x10
z HC tam gralem ja, alite, noname... nikt wiecej, gralismy w klanie Animal Planet.
Powiedz mi co my tam failowalismy posiadajac w klanie 5-6 baiumow, 6-7 antharasow(wszystkie nasze od startu serwa) + 2 valakasy jako jedyny klan na serverze.
naszego faila mogles ogladac na ostatnim baiumie przed mass quitem z servera gdzie w 3party z supportem na boxie wyjebalismy lexow+ooww+grotesQ+3kings i avalonow ogolnie ponad 100 osob...

Kolego puknij sie w czerep zanim cos napiszesz nastepnym razem, w L2 liczy sie zgranie... jezeli nie masz party ktore "ogarnia" jestes po prostu je.banym randomem i co najwyzej mozesz mi polizac malego ku.rwa... paluszka u nogi.

Kolejny pier.dolony lex random

Pozdro elo.

kaganpwnz

Cytat: PangeRus w Grudzień 16, 2009, 01:10:26 AM
a jednak sie nie rozpadl

@kaganpwnz

piszesz ze HC zaliczylo faila na celesie ? gdy "core" ludzie odeszli z tego klanu po tygodniu od startu serva... bo ? za wiele bylo randomow z nanaki + lol leader "-_-'czek" czy tam "siarczek" xD poje.bany idiota.

Frintezza x10
z HC tam gralem ja, alite, noname... nikt wiecej, gralismy w klanie Animal Planet.
Powiedz mi co my tam failowalismy posiadajac w klanie 5-6 baiumow, 6-7 antharasow(wszystkie nasze od startu serwa) + 2 valakasy jako jedyny klan na serverze.
naszego faila mogles ogladac na ostatnim baiumie przed mass quitem z servera gdzie w 3party z supportem na boxie -_-'alismy lexow+ooww+grotesQ+3kings i avalonow ogolnie ponad 100 osob...

Kolego puknij sie w czerep zanim cos napiszesz nastepnym razem, w L2 liczy sie zgranie... jezeli nie masz party ktore "ogarnia" jestes po prostu je.banym randomem i co najwyzej mozesz mi polizac malego ku.rwa... paluszka u nogi.

Pozdro elo.

Azure x7
Ja wam lidera nie wybirealem, nie obchodzi mnie czy to byl/czy nie byl nieogar, w kazdym razie byliscie tam banda randomow rekrutujacych innych randomowych randomow :)

Frintezza x10
co ty w ogole pier.dolisz ? kogo to obchodzi kto gral w ap ?
ch.uj mnie obchodzi jakis ostatni baium albo ile epikow mieliscie  :shock: w OOWW tez graja osoby z HC i nawet niezle sobie radza.. a ty pier.dolisz jacy to jestescie pro pff

ps. nie jestem z lexow :) nie gralem nawet na takim lolserwerze jak lol tezza

pozdro :)

a i jeszcze jedno :) ap sie wybiera na ten server jak miewam :)

Aasimar

Co to AP jezeli mozna wiedziec ? I w jakim klanie grales na Celesie ? ;>

xBlooDy

Ej panger , nie czepiajmy sie tych randomow.
Jedyne miejsce gdzie moga z nami popisac , to wlasnie forum.
W grze ... niestety ... nie maja takiej okazji ;]]]

L2 Wrath x 9 - xBlooDy = Destro//Sr/Ee/Glad + noblese [sold]
L2 ROXY x 5 - xBlooDy = He//Destro/Sws/Sh + noblese [sold]
L2 CELES x 7 - xBlooDy = Pr//Bd/Destro + noblese [sold]
L2 EXISTENCE x 7 - Psyduck = Se//Sh + noblese [OFF]
L2 ARION x 4 - PocaHontas = Sk//He +nobl??? [sold]

kaganpwnz

Cytat: Aasimar w Grudzień 16, 2009, 10:23:04 AM
Co to AP jezeli mozna wiedziec ? I w jakim klanie grales na Celesie ? ;>

ap = animal planet (nosense clan)

Na celesie gralem w Genocide :)

Aasimar

No i jaki miales nick w tym Genocide ? Onen ? Defi ? czy inny lolsense ? ;>

PangeRus

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 16, 2009, 10:15:24 AM
Cytat: PangeRus w Grudzień 16, 2009, 01:10:26 AM
a jednak sie nie rozpadl

@kaganpwnz

piszesz ze HC zaliczylo faila na celesie ? gdy "core" ludzie odeszli z tego klanu po tygodniu od startu serva... bo ? za wiele bylo randomow z nanaki + lol leader "-_-'czek" czy tam "siarczek" xD poje.bany idiota.

Frintezza x10
naszego faila mogles ogladac na ostatnim baiumie przed mass quitem z servera gdzie w 3party z supportem na boxie -_-'alismy lexow+ooww+grotesQ+3kings i avalonow ogolnie ponad 100 osob...

Pozdro elo.

Azure x7
Ja wam lidera nie wybirealem, nie obchodzi mnie czy to byl/czy nie byl nieogar, w kazdym razie byliscie tam banda randomow rekrutujacych innych randomowych randomow :)

Frintezza x10
co ty w ogole pier.dolisz ? kogo to obchodzi kto gral w ap ?
ch.uj mnie obchodzi jakis ostatni baium albo ile epikow mieliscie  :shock: w OOWW tez graja osoby z HC i nawet niezle sobie radza.. a ty pier.dolisz jacy to jestescie pro pff

ps. nie jestem z lexow :) nie gralem nawet na takim lolserwerze jak lol tezza

pozdro :)

a i jeszcze jedno :) ap sie wybiera na ten server jak miewam :)

w OOWW sobie dobrze radza ?:D nie majac nawet AQ na lukach... przy czym u nas support biegal z epikami ... idz w ch.uj

AP na tezzie skladalo sie z HC/NoSense/i genocide wlasnie...

AP nie bedzie gralo tutaj... gramy na rpg club x30 nie na zadnym lol serverze +(ap mialo 2 top pt i to wlasnie z ns i hc )

AP nie jest to klan nosense gdybys chcial wiedziec, klan zostal zalozony przez wegrow z klanu Genocide z Celesa.
gratuluje informacji >>> Anymen wykrzyczal z pod stolu ?

zal.pl   ... tylko to o tobie moge powiedziec... gadasz o naszych failach na tym serverze a nawet na nim nie grales ?

////
NIE WCHODZE JUZ KU.RWA NA TE ZALOWE FORA, PIER.DOLE JE.BANYCH RANDOMOW Z GIRAN ! JE.BAC FORUMOWE TROLE...

Force

wszystkie klany na frintezzie to gowna !

kaganpwnz @ TO TY SERIO TEN POWNER Z RETAILA ????????????????????????????????????? JAJAJAJAJJAJAJJAJAJJAJAJJA

btw : Rami <3 :oops:

shizor

Hohoho who da fak is kagan(PWNZ?)? Ksero retail? Smutne, ze wypowiedzi ludzi, którzy ogladają super fajne ''lajnejdzowe'' filmiki potrafią tylko prowokować.. Mówisz "lolsense", wymieniasz nicki - Defi, Onen, ludzie ich/nas znają, a Ty? Pewnie zawsze zerem byłeś i miernotą pozostaniesz. Biorąc pod uwagę chociażby Twój nick, można stwierdzić iż, mimo najszczerszych chęci tortu z gówna nie ukręcisz. Także i ja dołączam się do świątecznych życzeń i sram Ci do ryja. Hola hola marry x-mass forum trolllz

///bonqzoR

Force