Drain

Zaczęty przez Margrit, Grudzień 20, 2009, 09:30:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Margrit

Jako, że nie jestem zwolennikiem opcji "search" to mam do was pytanie, mianowicie: do jakiego ataku można zaliczyć drain? czy to jest dark ???

Fishereq

drain od wc/ol zaliczany jest do fire
drain od bd,sk,necro, itp zaliczany jest do dark
BD/SE
SR/SWS
DE/TY

Margrit

Czyli jeśli wszystko dobrze zrozumiałem to żeby podnieść obrażenia od draina to na broni trzeba użyć fire stonow???

Blitz

drain ola/wca jest bezatrybutowy

Margrit

Teraz to już nie wiem, rozmawiałem z kumplem co gra ol/es i mówił ze drain to dark jest, najlepiej bedzie jeśli sam sprawdze.
Btw czy wy też tak macie jeśli chcecie usunąć atybut np z armoru to dostajecie dc?????????

DonK.

Cytat: Blitz w Grudzień 20, 2009, 09:25:40 PM
qft, rowniez nie ma opcji enchantu na element wiec kamienie wsadz sobie w odwlok :)
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Fishereq

kiedyś drain wc  i ol zaliczany był do dark teraz to jest fire
BD/SE
SR/SWS
DE/TY

Margrit

Cytat: Blitz w Grudzień 20, 2009, 09:25:40 PM

Ja raczej zostanę przy tej wersji.

LordVampir

Siema. Widzę,że posty z grudnia są - minęło więc trochę czasu. Czy ktoś z Was przetestował tego dreina? Bo teraz mam takie same dylematy i zastanawiam się na co dreina enchantowac najlepiej. Dzięki za odpowiedź.

P.S.
1szy post - 1sze koty za płoty :)

zulek

Drain wg mnie najlepiej w fire reszta opcji typu power się raczej nie opłaca :P
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk

LordVampir

Rozwiń myśl proszę. Enchantować skill drain na +1 fire,a do blunta z acu ładować (kamieniami/ kryształami/jewelsami) atrybuty z FIRE? Na chłopski rozum jeśli drain obecnie jest non-elemental (tak się mówi tu i ówdzie) to żadne atrybuty w broni przy użyciu draina nie spowodują,że będzie miał on większy dmg. Chyba,że zaczniesz takim bluntem z wbitym fire uderzać kogoś fizycznie to wtedy jakiś sens to ma (chociaż to będą wtedy śmieszne obrażenia mimo wszystko). Sprawa ma się inaczej jak taki sps ma wbite water i uderza z hydro blasta - sprawa jasna bo hydro to atrybut wodny...a non-elemental dranowski OLa. Chyba poświęce trochę kasy i sam porobie testy bo widzę,że sprawa niezbyt jasna jest.

zulek

Ehh... powiem tak masz non elemental drain. Tylko wiesz jak wbijesz enacht skila w fire to ten skil dostaje wtedy elemntal fire czyli AM+acu z fire da dodatkowy dmg :oops:
DN: NM(30x):
Tyr/ol sub: Bh/wc
Des/tyr
Ee/ol
Bh/pal
Zerk