L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kaganpwnz

Force

seken

Ja ciagle mysle ze ten server sie wyludni jak powstanie nowy dex ^^

Force

Cytat: seken w Styczeń 02, 2010, 10:39:42 AM
oj, obys sie nie zdziwil, obys sie nie zdziwil...

Lasarus

Cytat: seken w Styczeń 02, 2010, 10:39:42 AM
Litwini nie odejdą, cienko u nich z angielskim  :oops:.

Dakorn

imo to oni po prostu nie ogarniają ;s

1 7s i Dawn > Dusk ;s (już nie wiem co o tym myśleć, celowo, czy z przyzwyczajenia dali Dawna ;s)

dramir

takie pytanie, ktoś zna litewski?
okazuje sie ze admini zamiast naprawiać skile bo np. żaden skill paladina który doszedł od C5 nie dziala do konca poprawnie :shock:
dzisiaj popsuli Holy Armour oraz Holy Blade i nie idzie sie z nimi dogadać bo tylko po litewsku piszą, a translatory nie trawią ich litewskiego

widząc co się dzieje sadze ze serwer możne się trochę wyludnić jeszcze przed wstaniem DEXa

Rickert

Niby naprawili Lethale, ale te od tanków dalej to samo... tzn. w kata o dziwo pierwsze 2 wlazły a potem cała mana i zero.. następna mana i też zero ;P
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

alite

szcerze gram sobie na tym servie tak dla jaj i po pierwsze gorszych plikow nie widzialem... ;p nie ma c5 clan systemu nic kurwa nie dziala praktycznie(exi mialo lepsze pliki nawet ;p) community conajmniej ritarded xD lethale chyba nie dzialaja praktycznie, gmowie wsadzaja ludzi do jaila uzywajacych nostromo ;D a za acp to normalnie ban, niby fryta dziala tylko jakos sobie tego nie wyobrazam skoro cc nie mozna zalozyc ;D... online naprawde w granicach 2k spoty od 60-75 full ( w sumie nie mam pojecia dla czego az tyle ludzi gra na tym czyms)... server srednio dziennie zalicza 15 kraszy ;D agression lvl 1 od paulus knajta wchodzi na chary 78+ xd (sam testowalem)

id8675309

Pozegnalem sie z serwerem wczoraj (72lvl EE, A grade ). Niby duzo online , a z grubsza rzecz biorac  nic z  Interlude nie dziala jak nalezy. Tak na prwde to gralem tu z nudow, bo na Exi nie ma z kim, a AN z subami jeszcze nie wstal.
Nikt nam nie wmowi , ze biale jest biale a czarne jest czarne!
Jestem !!! Koniec swiata!!!

kaganpwnz

Cytat: alite w Styczeń 03, 2010, 02:34:52 PM
szcerze gram sobie na tym servie tak dla jaj i po pierwsze gorszych plikow nie widzialem... ;p nie ma c5 clan systemu nic -_-'a nie dziala praktycznie(exi mialo lepsze pliki nawet ;p) community conajmniej ritarded xD lethale chyba nie dzialaja praktycznie, gmowie wsadzaja ludzi do jaila uzywajacych nostromo ;D a za acp to normalnie ban, niby fryta dziala tylko jakos sobie tego nie wyobrazam skoro cc nie mozna zalozyc ;D... online naprawde w granicach 2k spoty od 60-75 full ( w sumie nie mam pojecia dla czego az tyle ludzi gra na tym czyms)... server srednio dziennie zalicza 15 kraszy ;D agression lvl 1 od paulus knajta wchodzi na chary 78+ xd (sam testowalem)

dziekujemy za twoja wyczerpujaca odpowiedz, jednak administracja przylozyla sporego wysilku na ten server, wiec nie porownoj tego serva do exi  :x bo tam niceman mial w dupie nawet start servera

alite

Cytat: kaganpwnz w Styczeń 03, 2010, 09:06:44 PM
szcerze gram sobie na tym servie tak dla jaj i po pierwsze gorszych plikow nie widzialem... ;p nie ma c5 clan systemu nic -_-'a nie dziala praktycznie(exi mialo lepsze pliki nawet ;p) community conajmniej ritarded xD lethale chyba nie dzialaja praktycznie, gmowie wsadzaja ludzi do jaila uzywajacych nostromo ;D a za acp to normalnie ban, niby fryta dziala tylko jakos sobie tego nie wyobrazam skoro cc nie mozna zalozyc ;D... online naprawde w granicach 2k spoty od 60-75 full ( w sumie nie mam pojecia dla czego az tyle ludzi gra na tym czyms)... server srednio dziennie zalicza 15 kraszy ;D agression lvl 1 od paulus knajta wchodzi na chary 78+ xd (sam testowalem)

dziekujemy za twoja wyczerpujaca odpowiedz, jednak administracja przylozyla sporego wysilku na ten server, wiec nie porownoj tego serva do exi  :x bo tam niceman mial w dupie nawet start servera
mam prawo do wlasnego zdania ;P btw teraz crashe sa co jakies pol h :p btw graty zajebania baiuma w tak krotkim czasie nie pamietam zeby padl na jakimkolwiek innym x5~ tak szybko ;p

seken

Cytat: kaganpwnz w Styczeń 03, 2010, 09:06:44 PM

emm server juz z 1h jest offline czyzby padl po tak "dlugim" czasie :D?
ano bug land z tego serva na exi to poprostu GMowie byli przekupieni :)), teraz beda setki komentarzy itp, ale ja mialem te dowody
nom brak c5 clan systemu ten server mi strasznie celesa przypomina i zaraz ruski zaatakuja i koniec serva^^
Na 100% jestem pewien ze ludzie tu graja 4fun tylko tak jak na exi poprostu czekaja az cos porzadnego wstanie (czyt.) dex albo rpg club no zostana tylko litwini

Damascinos

kurwa crashe co 30 minut, rozpierdalać mnie to zaczyna, jak tak dalej będzie to pożegnamsię z tym lolserverem

id8675309

Mialem nie pisac, ale skoro juz tu nie gram.... Mala podpowiedz dla graczy (moze juz naprawione, watpie). Da sie ubic RB bez straty chocby 1 wlasnego punktu HP. RB sie buguje i nie atakuje. Jak to zrobic juz nie napisze, sami musicie dojsc :D.
Nikt nam nie wmowi , ze biale jest biale a czarne jest czarne!
Jestem !!! Koniec swiata!!!

alite

Cytat: id8675309 w Styczeń 04, 2010, 11:30:18 PM
Mialem nie pisac, ale skoro juz tu nie gram.... Mala podpowiedz dla graczy (moze juz naprawione, watpie). Da sie ubic RB bez straty chocby 1 wlasnego punktu HP. RB sie buguje i nie atakuje. Jak to zrobic juz nie napisze, sami musicie dojsc :D.
party recall pali jedno pt a reszta bije :d... przyznam ze pierwszy raz spotkalem takiego buga poprostu zalosne ;D ale ujebali tym bugiem baiuma przedwczoraj nawet... ja tez sie zegnam z tym serverem... stracilem 5 dni zycia QQ :p

nawrot

Siema może ktoś powiedzieć jakie klany zdobyły zamki?

SpiT

Ten co zabił baiuma bugiem na chyba giran

seken

Cytat: alite w Styczeń 04, 2010, 11:41:23 PM
Cytat: id8675309 w Styczeń 04, 2010, 11:30:18 PM
party recall pali jedno pt a reszta bije :d... przyznam ze pierwszy raz spotkalem takiego buga poprostu zalosne ;D ale -_-'ali tym bugiem baiuma przedwczoraj nawet... ja tez sie zegnam z tym serverem... stracilem 5 dni zycia QQ :p
QQ ja na tym servie tylko siedze i czekam na dexa, a ze dex w lutym dopiero bedzie to sie pomecze

Taboret

jak wstanie rpg, dex to tu zostana sami lt. meczarnia jest grac na takich badziewiastych plikach. do tego doszly teraz dc..

HellSign

Cytat: Taboret w Styczeń 06, 2010, 03:16:45 PM
jak wstanie rpg, dex to tu zostana sami lt. meczarnia jest grac na takich badziewiastych plikach. do tego doszly teraz dc..

Mhmmm :)

Podaj mi numery w totka na pma(następna kumulacja)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

seken

Cytat: Taboret w Styczeń 06, 2010, 03:16:45 PM

Nie zeby cos ale sam to napisalem cos kolo 6 postow wyzej ^^
Ten server potrwa jeszcze miesiac. To bedzie jak z celesem, grac sie da, tyle ze online doluje i jakos nie zacheca
Hellsing to bedzie 7 19 25 30 11 14....
Tak na serio to nie zrozumialem zbytnio oco Ci chodzi...Raczej przyszlosci on nie przewiduje, bo to logiczne jest

Chiquitka

Korzystajac z mozlliwosci spamu i wierzac ze serwer jeszcze nie padnie ^^ :

http://www.avalonas.com/forum/index.php?topic=560.0

caradrin

Fakt trochę rzeczy nie działa, lecz mam nadzieję że niedługo zostanie to ogarnięte.

Ale gra się przyjmenie, sporo pvp ciekawe akcje na epicach i RB.

Trochę światła odemnie na dzień dzisiejszy na temat avalona.
Wrath - Caradrin GH79 MagicGods - SOLD
Kastien - Caranea PR 79 S51 - OFF
Celes - Magnaroth 75 Pal no clan - Off
Avalonas - Caradrin 66 AW S51 - Off

Lamilek

Bardzo fajnie się gra :) Wprawdzie boli trochę niedziałająca akademia, skille klanowe i pare innych rzeczy, ale pozostaje nadzieja że w końcu to naprawią. Największy plus serwera to liczba graczy, chociaż wielu jest litwińców odnoszących się do polaków z niechęcią. Wielu też zna tylko swój ojczysty język więc nie sposób się czasem dogadać. Mimo kilku niedogodności i tak jest to najlepszy serwer interlude dla osób, które liczą na dłuższą karierę swojej postaci - Przed wipem serwer działał podobno 5 lat :) mniam

Zatem gracz staje dziś przed wyborem, wysoka jakość gry, ale gra raczej krótkoterminowa i z małą liczbą graczy na Exi, czy średnia jakość gry ale za to na dłuuugo i z ogromną ekipą na Avalonas :) Taka moja skromna opinia
kaaaaaaa